Ferrari 152
Автосервис
Жасулан Туремуратов
Район зачаганск сервис жаксы Тойота Королла 2010ж замена движок жасап Берды!!!⭐⭐⭐⭐⭐багасы кол жетимды кымбат емес!
Алтай Бакытжанов
Оте жаксы сервис кай кай жагынанда жондиди машинаны матор коропка ходовка любой сложности всем советую✊👍👍
Meirzhan Ттт
Өз маманының шебері! Өте жақсы сервис керемет! Бәрін түсіндіріп айтады! Рекомендую!
A
Aisultan
Хороший СТО
LL
Lucia Lucia
Знают свою работу,добросовестно и практично!Даже могут проконсультироваться)))Советую в этот СТО👍
АХ
Амирхан Хасанов
өте жақсы СТО
ГМ
Гульсара Мухамбетжанова
ЖАҚСЫ МАСТЕРЛЕР
Ruslanbek Karasayev
Жигиттер жаксы биледи жумысын! Жолда турып калып хабарласканымда телефонмен диагностика жасап тусиндирип айткан сразу причинасын, кеш болсада уйинен келип бокска киргизип карап шешип кандай запчасть керек айтып берди. АКПП жаксы жондейди.