Sapa Dent
Стоматологическая клиника
ajar
Тісімді Sapa Dent стомотологиясында емдеттім,еш ауырсынусыз,четко емдеп берген врач Рахат Жұмагелдіұлына көп рахмеет!Қызмет көрсету жағынан да топ👍👍
А-
Арес -
Врачта әдемі) емдейдіде керемет) Өзіме ұнады!)👍🏻
Айша Орынғали
Рахат Жұмагелдіұлына көп рахмет⭐️ Өз ісінің маманы, тістерімді өте ұқыпты жане әдемі етіп жасап берді😍 Стоматология іші де жақсы, таза😍
Назым Дуйсекенова
Рахат Жангелдіұлы өте сыпайы өз ісінің шебері жасаған жұмысы көңілімнен 100 есе керемет шықты. Жұмысыңызға табыс тілеймін ✊️✊️✊️
Кадыр Кадыргали
В стоматологии Сападент делал наращивание и вот мой вердикт: Качество шикарное, результатом доволен. Врач просто лучший в своем деле, персонал видно тоже не отстает в профессионализме. Обстановка была добрая и уютная и поэтому сам процесс был приятным и медитативным. Рахат Жангелдіұлы ісіңізге сәттілік, осындай сапалы жұмыстарыңыз көп болсын!
17 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Кадыр. Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🤗 Всегда рады помочь! С/у адми…
ZE
Zhasulan Esetov
Рахат Жангелдіұлы жасаған жұмысынызға рахмет. Тістерим өте керемет
17 февраля 2026, официальный ответ
Zhasulan сіздің пікіріңіз біз үшін үлкен баға, рақмет!
Arman .
Әдемі жасайды ұнадыы,Рахатт аға күшті істейді екен,өз ісіне ұқыпты. Сіздерге келуге советт беремм
6 февраля 2026, официальный ответ
Арман, пікіріңізге рақмет! Сізге қызмет көрсету біз үшін үлкен мәртебе. Мамандарымыздың еңбегі бағал…
ЛН
Лейла Ниталиева
Быстрое обслуживание. Хорошие отношение👍🏽👍🏽
AZ
Asemgul Zakarina
Вообще ужас 1 жарм ай бурн емдеткем енд тысым 2 аптадай болп калд ауырп жур еще кымбат регистрацияда отыратын айел такая не приятная женщина всегда не довольная как будто бесплатно лечим.
ФБ
Фариза Батыржан
Рахат Жұмагелдіна рақмет көп көп жақсы қарап берді.
Asylai Gaineden
Бүгін Рахат Жұмагелдіұлы тісімді жасап берді. Өз ісінің нағыз маманы екені бірден көрінеді. Еш ауыртпай, өте ұқыпты жасап шықты. Көп-көп рақмет!
Karim Amangeldin
✊🏻👍🏻
23 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Karim! Большое спасибо за ваш отзыв 🔥
zeinep khairbekova
Бүгін Sapa Dent-та болдым.Рахат Жұмагелдіұлы өз ісінің маманы!Барлығын ретімен түсіндіріп,тісімді еш ауыртпай емдеп берді.Sapa Dent стоматологиясына үлкен алғыс!
Елена Пластинина
Хорошая клиника, замечательные врачи!
1 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте Елена,благодарим за теплые слова в адрес нашей клиники! 💛
ТЖ
Тлеулес Жұрынтаев
Мен мұнда тіс емдеуге келіп едім, бұл жерге Whatsapp арқылы жазғанда тістің фотосын түсіріп сұрап едім, келіңіз қараймыз деген соң бардым. Нәтижесінде келгенім үшін маған бағасы стандарт деп айтып тұр және консультация 1 мың төлеу керек. Маған өкінішті болып тұрғаны мен ауылдан келгенім. WhatsApp та неге айта салмасқа онда деген сұрақ!!!
ИЕ
Ислам Ерсайын
Марина мен Рахат жасаған жұмысына ризамын, тістерім сау, қызметі керемет, жылы қарсы алды, көңілім көтеріңкі, алғысым шексіз👍🏻
ЕУ
Ерлан Уналов
Рахат Жұмагелдіұлы дәрігерге үлкен алғыс айтамын! Өте ұқыпты, кәсіби маман. Емдеу барысында әр қадамды түсіндіріп, науқасқа ыңғайлы жағдай жасайды. Жұмысына адал әрі жауапкершілігі жоғары. Осындай білікті стоматологқа кезіккеніме қуаныштымын!
БЖ
Булат Жаскайратов
Врач Жумагалиева Рахат Амангельдыулы вообще молодец классная работа спасибо отлично вылечил кореной зуб
РА
Рахимжанов Альмир
Рахат Жұмагелдіұлы өз жұмысын керемет атқарды👍👍. Баруға кеңес беремін
КД
Коктем Доскалиева
Лечу зубы в этой стоматологии более 10лет работают на совесть и недорого.
10 сентября 2025, официальный ответ
Коктем, здравствуйте! Спасибо Вам, что выбираете нас. Мы ценим Ваше доверие! С уважением администрация « Sapa Dent»
КО
Каракойшы Онгаров
Рахат Жумагельдыулы өз ісінің маманы, қолы жеңіл, үлкен рахмет🙌🏻
10 сентября 2025, официальный ответ
Каракойшы, пікіріңізге рақмет! Сізге қызмет көрсету біз үшін үлкен мәртебе. Мамандарымыздың еңбегі б…
Almaz Askhatuly
Хочу выразить благодарность стоматологу Рахату Жумагельдыулы за его профессионализм и внимательное отношение к пациентам. Он подробно объясняет каждый этап лечения, работает аккуратно и безболезненно. Атмосфера на приёме всегда спокойная и доброжелательная, чувствуется забота о пациенте. Благодаря его подходу лечение проходит комфортно и без страха. Рекомендую как отличного специалиста!
23 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Almaz Askhatuly. Благодарим Вас за теплые слова в адрес нашего врача Рахата Жумагельды…
АХ
Аяулым Хайрбекова
Рахат Жұмагелдіұлы жақсы врач👍🏻 Сапалы жұмысы үшін алғыс білдіремін🙏🏻 Қолы жеңіл, рахмет көп көп
23 августа 2025, официальный ответ
Аяулым Хайрбекова, қайырлы күн! Пікіріңізге рақмет. Сізге қызмет көрсету біз үшін үлкен мәртебе. Мам…
K_
Klara _
Клиника соответствует всем стандартам, оснащена современной медицинской аппаратурой, здесь внимательный и грамотный персонал, который оказывает своевременную медицинскую услугу. Мне здесь была оказана экстренная помощь, я вылечила проблемный зуб.
𝐀𝐥𝐛𝐢𝐧𝐚 𝐌
Отличная локация, интересный интерьер, классное обслуживание, грамотные врачи, лечила зубы у Ади Мукановича, без боли, быстро, комфортно, всем рекомендую
Вячеслав Лутов
Отличная стоматология. Бережное, комфортное, быстрое обслуживание. Вежливый и деликатный персонал.
2 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Вячеслав. Благодарим за приятный отклик 😌Спасибо что доверяете нам! С/у администрация клиники Sapa Dent
ANI ANI
Очень понравилось, рекомендую
U
User7
Обращаюсь сюда с 2015 года. Ади Муканович внимательный, небезразличный врач, помнит каждого клиента. Без лишних навязываний, нет ощущения, что раскручивают на дополнительные процедуры из-за денег, как это бывало на моем опыте в других местах. Приятные цены. Комфортное лечение, во время процедур часто засыпаю😁
KB
Kamila B
Советую, топ обслуживание👍
Аслан Тимербаев
Очень понравилось!!! Обслуживание топ👍 все профессионально и качественно🔥🔥🔥
Урал Игры
Классное обслуживание. Очень уютно все новое и чистое. Профессионалы своего дела! Рекомендую всем!