Sultan Saraiy
Alpamys Kadyrkhan
Акустика өте төмен
DD
Danar Davletova
Тойымызды 19:00де белгілеген едік. Сағат 18:00да қонақтарды қарсылауға дайындалғымыз келгенде зал дайын емес, енді ғана приборларды қойып фрукты салып жатты. Еден жуушы апайлар қонақтарға әрлі-берлі жүре бермеңіздер деп ескерту айтты. Сағат 19:00де тамақтар үстелге тек қойыла бастады. Ерте келген қонақтардан өте қатты ұят болды(((
. .
Күшті жер
KA
Kanybek Almashev
Жаксы екен кызметтери тамактарыда улкен жайлы
Ди Ким
Не очень мне не понравился
ГГ
Гульсара Галимова
Классно
ГG
Гульшат Gulshat
Отличное место ! Кухня понравилась , все очень вкусно . Персонал ответственный.
IS
Iibiza Sisengaliev
Проводили мероприятие в этом зале — остались в восторге😍Уютный интерьер, вкусная еда и безупречный сервис. Официанты улыбчивые и расторопные.Аккустика шамалы деп естіп қорқып едік нет все было классно, все слышно еда ооочень вкусные ,бешбармақ👍🏻 самса ыссылай баурсақтары өте дәмді келді, осы райондағы ең жоғарғы ресторан 😍тағамдары,стол обслуживание на высшем уровне👍🏻
IS
Iibiza Sisengaliev
НУ
Назгуль Уталиева
Хороший ресторан.Гости были довольны и мы соответственно тоже
Айгул Абылкаликова
Мыкты, тамактары дамды👍👍
ГК
Гульнара Калипанова
Тойхана унады, кухнясы керемет оте дамди 👍👍👍официанттары админ бары унады
Айымгуль Кузенова
Өте керемет тойхана 🔥
Гани Еркегулов
Фотогрофтар нашар түсіру білмейді ауыстыру керек еще қымбат сұрайды болғасын акустику надо менять дұрыс естілмейді сол жағын қарастырсаңдар сұлтан сарайы
Алмагул Шналиева
Аккустика өте нашар өкініп қалдық))🫣😏👎Таңдауымыз осы ресторанға түскеніне. Күні кеше той жасадық. Асханасы нашар самсаның еті шикі🙀Кефси котлет окорачкалар шикі , бешмармақ удай ащы , шай сап салқын еще шай сұрасаң недавольный вид пен бітті шай деп қақшаңдап ұрысып шығады. Афицанттар грубый адамдармен тіл табыса алмайды👎🫣😏Салаттар жағына келсек қоспалары соустары дұрыс емес біреуінде соус ащы біреуінде мүлде жоқ. Бұл менің сол ресторнға барғандағы шынайы отзывм ,түк ренжімес басшысы мен админдері. Тағы бір өте нашар жағы ешқандай скидка жоқ доже летэкранды қосу үшін 60/70 теңге төлисің. Көп ресторандарда ондай услуга жоқ. Бұлар шалқайып тұрып услуга қойып жұмыс жасайтындай керемет емес дер едім. Зачаганск районы бойынша ең нашар асханасы мен аккустикасы ноль ресторандар қатарында деп осы Сұлтан сарайын айтар едім. Фотогровтары өте қымбат ставкамен сатат еще администратор офицанттары левый ақша жасағылары келет. Сынбаған ыдысты сынды деп. Жалпы халыққа иіліп тұрған ресторан емес. Хотя шіреніп тұрып та заказ алатындай ештене жоқ бұл ресторанда. Басқа ресторандарда асханасы да аккустикасы да керемет и халыққа и той иелеріне керемет скидасы мен ұсынатын ресторандар бар. Чем осы ресторанға қарағанда. Доже томадалардың дауысы дұрыс естілмит не то что адамдар бірінің түгел томадаларға өте қиын болды той жүргізу. Вообщем ноль баға қойып өзімнің шынайы пікірімді айттым.
Жулдыз Коблашева
Уралбай Иманов
Кухня отлично. Внутри великолепно. Хорошо отдохнули
aa
aliwa aisha
27 декабря 2024года недавно был корпаратив! В гардеробе стояли две женщины, русская принимала мою куртку в левом кармане были деньги но я оставила закрыв замочек кармашки, думала приличные люди стоят в гардеробах, так как везде где идём в кафе и в ресторанах таки лежат в карманах иногда вещи деньги наушники дорогие но никто не трогает! А здесь смотрю обчистили и закрыли замочек! Я это поняла когда хотела наличными оплатить такси! Будьте осторожны и не оставляйте в карманах деньги или другие аещи! Не стыда не сочести! Оказывается воровки шарят там карманы ! Позор администрации за таких работников! Надо смотрет кого принимают на ответсвенную работу!
ЭБ
Эльмира Беккалиева
Красивый , кухня 🔥
Nurkhan Batyrgali
Өте керемет мейрамхана. Даяршылар жұмысымен таңқалдырды. Ас беру марш керемет ойлап табылған! Ыңғайлы
Дулат Саденов
Прочитал плохой отзыв. Все на фото видно. Все отлично , никаких притензии . Может конкуренты написали. Обычно не пишу отзыв!
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Аксамал Инф
Скоро будем у вас на свадьбе!
Аружан Хамитова
Очень приятный и красивый ресторар
Daniel Sturridge
Ресторан 👀👀👀👀
Елдар Баймухан
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
A⚜
Ainura ⚜️⚜️⚜️
Отличная кухня и очень уютный ресторан. Справляли мероприятие очень понравился персонал и повар 👍🏼 очень отзывчивые и понятливые люди. Были там в первый раз но все понравилось. Прочитала до этого отзыв и очень удивилась. У нас наоборот все прошло на высшем уровне. Рахмет!
ПГ
Постоянный Гость
1. Обслуживание на нуле, официантов не дозовешься, стоят в углу лясы точат. На столе не хватало приборов. 2. Еда невкусная. В салатах слишком много майонеза, принесли остывший бешбармак. Рулеты были прокисшие. 3. Не умеют сервировать стол. Почему-то все друг на друга налепили. Фрукты немытые и с плесенью. Сладости даже не поставили, в конце вытащили из кухни целую коробку пирожных , которых не поставили на стол🤦🏻♀️ Не советую тут проводить мероприятия, кухня и официанты все запороли.
Замира Касимова
Кухня атмосфера экран👏👏👏👏