Азиза
Супермаркет
4.3
В здании
4.3
Обслуживание просто дно Кассирша залипла в телефон, работать не хотела, пакет не предложила, также этот магазин уклоняется от налогов Kaspi принимают только переводом на личную карту, без QR и кассового чека.
Frik
Мы с друзьями пошли туда и когда выбирали что купить до нас начал докапываться один парень на видь лет 21-22 он спросил где мы живём спросил что мы покупаем начал вымогать у нас деньги мы убежали но патом проходя рядом с этим магазином он напал на нас из за того что мы отказались ему помочь и пытался избить нас но последний время я егоо не видел .а также обслуживание просто ужасное. я про того парня который сидит около бара где продаеттся пиво и т.д
ТT
ТНБ Tassimenova
Ужасное обслуживание! Кассирша вела себя грубо, абсолютно не умеет работать с людьми.
Назира Сайлау
Жақсы магазин қасында донер сатады👍
aii baurzhan
Адамга уважения жок и заттардн багалары жазылмаган продавщицалары грубые но касындагы донер тема
Nekrotick
Фигня полная
NM
Nurshat Mergenbaeva
Орал каласына келіп осы супермаркетке кіріп ішіндегі қыздар самые позитивные аж захотелось остаться и работать с ними!Я из Караганды!
EE
Лучшая цена в микрорайоне
нонайкорн 🙇🏻♀️
очень классная супермаркет
Gulnur Gulnur
Магазинде товар бағасы толық жазылмаған.Жазылған товарларда 2 баға ,кассада қымбат шығады 100 -тенге ге .Кассирдан сурасаң шатасып кеттік дейді.Бірнешерет осылай қайталанды
Газиз М
Бағаға лоховать етеді екен кассаға келгенде устинен косады
НБ
Нурбек Байкенов
Сатушылары мәдениетті, тамақтары бәрі балғын, түнгі 00:00 ге дейін жасайды ыңғайлы
БД
Батыр Джумабаев
Әдемі әдемі іштегі азық түліктері арзан удобно
Şaļťä W
Жалпы жаксы бірақ кассирші апайлар нето🧐
@aidaibragimova 🤍
тауар ассортименті жақсы. тек екі кассада да QR жоқ
Alikhan Sarsen
Үй жаққа қашан супермаркет ашылад деп жүр едім жақсы болды) Күн сайын соғып сауда істейм. Бір жаманы QR жоқ(
А А
Азиза дүкенінің хозяйндары өтініш IQ дұрыс сатушы алыныздаршы қызмет көрсету сапасын өте төмен Орал бойынша ең нашар магазин сатушылар еріншек тұрып басуға ерінеді
Басеке Асеке
Кука .
Әдемі әдемі👍
EB
Er Ber
Телефон нөмірлері жазылмаған, бірдеңе сұрай қояйын десең, Жалпы жақсы дүкен. Іске Береке.
BK
Bekali Kumargali
Кара Нан АК Нан кейде жок болады
Yelzhan Erbozym
Жақсы магазин, бағалары да нормальны