Bal bala
Частный детский сад
MD
Moldir D
Хочу оставить отзыв про садик Балбала Особенно хочу поблагодарить нашу воспитательницу Айдана Жардемгалиевну. Помогает пройти адаптацию,трепетно и нежно относится ребенку! С самого утра на позитиве , в любой момент дает обратную связь!🌺 И конечно же нам нравится программа садика , спасибо администрации садика !!!
НБ
Назерке Буканова
Ходим в детский садик БалБалаКидс уже 3 месяца, у моего ребенка была адаптация ровно месяц. Из плюсов что мне нравится в этом садике: + Честность- для меня очень важно отношение воспитателей и их честность. за это я благодарна каждой. Когда спрашивала у вос-ей они отвечали мне честно, не приукрашивая. Мой сын не ел в садике ничего, но сейчас начал потихоньку кушать. Если бы мне с первых дней говорили, что ребенок все кушает и все окей я бы сразу поняла что они мне врут т.к я знаю своего ребенка) + организация интересных игр для детей; + часто выводят детей на улицу; + администрация реагируют, когда у меня возникают вопросы; +почти ежедневные фото и видео отчеты в чат + есть перерасчет (отпуск, больничный) Примечания/ мои предложения: - Немного смущает, что родителей не запускают внутрь помещения, а так хотелось бы проводить ребенка до его шкафчика. По началу мой сын не подпускал к себе не знакомых на тот момент людей и не переодевался. Администрация объяснила мне что это делается для безопасностей детей. Но все таки было бы здорово заходить внутрь и видеть внутреннюю обстановку ; - Почему-то я предполагала , что есть доступ у родителей к видеокамерам. Было бы здорово, если бы мы (родители) видели происходящее. За то, не отвлекали бы вос-ей лишними вопросами «а мой сегодня что нибудь ел? А что ел? А он сколько спал? А что он делал? Итд» Ну думаю все на этом, в целом я довольна нашим садиком. И к великому сожалению наша любимая Айнур Жанболаткызы уходит от нас, надеюсь вместо нее приедет такая же добрая открытая воспитательница. Гулим Салауаткызы тоже очень хороший педагог я им очень благодарна !
ГГ
Гульчатай Гуль
Не советую этот садик
Г
Гулшариха
Бала бала Кидс ужымына алгысым шексиз енбектериниздын жемисин кориниздер саналы урпакка тарбие бере отырып Оз куш жигерлеринизды аянбаи енбек жолында корсетип жаткандарынызга Айдана Жардемгалиевна коп коп Рахмет Тарбиешисине
ГН
Гулайна Наурызалиева
Қайырлы кеш қалайсыздар менде Латифаның әжесінің тілегіне қосыла кетсем деп едім алдыңғы жұмадан бастап кетіп едіккой бірақ қимай даже чаттан шыға алмай жүрміз🥹өте сондай керемет балабақшағой Бал бала деген біз өзіміз баланы ешқайда шығара алмаймыз көрсете алмаймыз ия бар дүниені кереметті ғажайыпты соның барлығына апарып көрсетіп үйретіп ұғындырп түсіндірп қаншама неше түрлі мінезді баланың әрқайсына келіп сол баланың мінезіне сай жұмыс жасылдындығой өте таза еңбек бұл деген менім балам Қаһарман 2024жылдан бастап келді мінезі қаттылау қырсық шамалыға бағына бермейтін жерге жатып алады тыңдамайды жасамайды сондай болып келген міне бүгін гос садикте көріп таңғалдым 💐Бал Бала 💐бөбекжайының басшылығына және де Айдана Жәрдемғалиқызына басымды иіп тұрып көзіме қимастық жасын алып тұрып мың алғысымды жеткіземін🙏Белсенді балбақша жаңашыл ұйымшыл балаларды өз балаларындай көретін балаларым сағынп айтады мама сол балбақшамыз жақсы еді неге алып кеттің бізді деп отбасылық жағдаймызға байланысты қоныс аударып шығып барамыз әйтпесе мүлдем кетпесек едік🥹Енді жаңадан келіп жатырған ата-аналарға айтарымыз бұрыңғы тәжірбиелі ата-ана ретінде еш уайымдамасаңыздар болады өте мейірімді жандар тоғысқан адамгершіліктері мол сабырлы әріптестер жиналған ғажайып ұжым бейнебақылауы бар тамақтары өте дәмді неше түрлі бағытта шаралар прям жиі-жиі болады керемет балабақша келдіңіздер🙏😍Жасай бер көріктей бер әрқашан Бал балам😍😍
LS
Luciya Sagitova
Помогу получить ваучер и сделать Сопровождение до заключения договора на портале 87771978397
ТА
Телжан Абиев
Балам осы балабакшага барады. Бастысы балама унайды куана кирип кетеди. Тарбиешилериде ак конил карапайым мейримди жандар
Анаргуль Шуйншкали
Кайырлы кун! Бул садикте бизге тарбиешымыз тек Жансулу Аскарбеккызы унады. Жумысына укыпты, балаларды кулип карсы алады. До этого куттай топта болганда кызым жылап журетын. Калай Жансулу Аскарбеккызынын тобына ауысты кызым тили шыга бастады, апайга гул апарам деп журетин. Кызым сизды жаксы кореды. Жансулу апайымыздын оте жаксы педагог екеныне козым жетты. Негызы бул садикке 5 жулдыз койгым келмиды. Жансулу апай ушын коямын. Кызым Мад тобында болганда киындау болды тарбиешымыз директор мен администратор вообще ужас айтарга созым жок. Бызге баска садикке барыныздар деген ангыме болды. Садиктын басшылыгына айтарым жумыс жасап журген педагогтарыныз тарбиешылер (музыка апайы, би апайы деген понятие жок бул садикте барлыгын тарбиешылер жасайт) жаксы бырак оларга ешкандай условия жасалмаган. Сиздердын арттарынды жабу ушын барлыгына тарбиешылер жугырып журет жоктан бар жасап. Тарбиешылердын енбектеры оте зор. Садик ишыне неше турлы программаларды жазгансыздар на самом деле дымда жок. Агылшын тили бар деген оган вообще молчу. Агылшын тили сабагы тугылы мугалымын кормедык. Тарбиешылерде адамго целый день 20 шакты куттай баламен нянька екеуы алысып журет. Оздерыныз отырып корыныздер 20 куттай баламен соларга ан уйретып соларга би уйретып калай болар екен. Жалпы мамандык деген ұғым бар ар кым оз мамандыгы бойынша жумыс жасау керекко.
Оралсын Кумарова
Балабақша өте жақсы, балама барған күннен ұнады👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 тәрбиеші апайлары Гүлім мен Айнұрға үлкен рахмет, өз ісінің мамандары, келгенімізге еш өкінбейміз.
Азамат Кубаев
“Бал Бала kids” жеке балабақшасына рахмет айтамын. 2 қызым барып жүр, қыздарыма ұнайды. Таңертен жыламай барамыз, апайлары да ұжымда жақсы қарсы алады. Туған күндеріміз елеусіз қалған емес. Қыздарымның тамағы тоқ, өздеріне ұнайды балабақша, жұмысқа алаңсыз кетеміз. Балабақша ұжымы тек биіктен көріне беріңіздер, сәттілік сіздерге!!!
AB
Almas Begaliev
Ничем не отличается от государственного садика только цена 50000тг
MS
Moldir S
Қайырлы күн! Осы балабақшаға, кіші топқа ұлым 2 ай болды барып жүргеніне, өзімізге қатты ұнайды) Тәрбиешілеріміз Гүлім Салауатқызы мен Айнұр Жанболатқызына үлкен алғыс айтамын🫶🏻 Бірден үйренісіп кетті, күнде қызықты ойындар, шаралар ұйымдастырады
Т1
Татьяна 111
Хочу выразить огромную благодарность нашему воспитателю ЖАНСҰЛУ АСКАРБЕКОВНУ!! за её терпение, заботу и профессионализм. Ребенок с удовольствием ходит в детский сад, и это безусловно заслуга воспитателя. Спасибо за теплое отношение, интересные занятия. Мой сын очень сильно любит вас .😘
ЛФ
Лисича Федорова
Здравствуйте! Сынок выпускник этого сада 2025 год. Наш воспитатель Райхан Юрьевна замечательный педагог, мастер своего дела, подход к каждому ребёнку на должном уровне! Даёт знаний больше, чем сейчас положено в саду. Очень рекомендую её как самого классного воспитателя!
islam turlubai
Біз үшін ең күшті балабақша болды😍 Айдана Жардемгалиевна – нағыз өз ісінің шебері. Балаларға деген мейірімі, жауапкершілігі мен кәсібилігі ерекше. Әрбір баламен жеке жұмыс жасап, олардың қабілетін ашуға, тәрбиесіне мән беруге бар күшін салады. Біз үшін ең бастысы – балаларымыздың балабақшаға қуанып барып, бақытты болып қайтуы, ал мұның бәрі Айдана Жардемгалмеваның еңбегінің арқасы. Ол балаларды өз баласындай жақсы көреді, әрқашан күлімсіреп, жылы сөзін аямайды. Осындай жан-жақты тәрбиешіге алғысымыз шексіз! 🙏❤️
ЛР
Лаззат Рашева
Очень хороший сад ,нам очень нравится доча ходит с радостью , для ребенка есть все условия ,особенно мы обожаем своего воспитателя Яну Канатовну ,
LU
Lally User
Bal bala kids 2 бала бақшасына өте ризамын. Қызым алайқайлап құштарлығымен келеді. Қызымның тәрбиешісі Айдана Жәрдемғалиевна ханымға сөз жоқ. Өте керемет тәрбиеші! Өзім жұмыста болған кезде жүрегім тыныш❤️
Айсана Ажмуратова
Bal Bala kids балабақшасына алғысымыз шексіз ,ойланбастан қызымды Мад тобына бердім,еш өкінбеймін ,жылы,сенімді орта Майра Амангелдіқызы мен Жансулу Аскарбеккызына алғысымыз шексіз,қызым әріп танып, буынға оқуды тез меңгеріп алды,өте қуаныштымын
ЭК
Эльвира Конурова
Осы балабақшаға 1 жыл бардық МАД тобына, бақша да ұжым да өте ұнады, баламыздың үйренгені өте көп, тәрбиешілерге үлкен алғыс айтамыз. Майра Амангелдіқызы және Жансұлу Асқарбекқызы сіздерге зор ден саулық, жұмыстарыңызға толағай табыс, отбасыларыңызға амандық тілейміз! Білімді, ақылды шәкірттеріңіз көп болсын!
О.
Ольга .
Водим в данный садик дочу. Воспитатель Яна Канатовна очень трепетно относится к своей работе. Заботится о комфорте детей. Переживает за каждого ребёнка. Посоветует родителям кто в первый раз отдал в садик,что нужно делать. Всегда на связи,что очень важно. Мой ребёнок идёт в садик со словами-хочу к Яне Канатовне. Спасибо нашему воспитателю за её не безразличие к своей работе!!!❤️ Проводятся различные развлекательные мероприятия,образовательные,А также хорошее питание,ребёнок кушает с удовольствием👍
A.
Aigerim .
Мне жаль детей, которые туда ходят…Столько хвалебных отзывов, а на деле совсем по другому. Орут на детей со словами: "Иди на свою территорию, стуча по асфальту трубой"...
Садик ұжымына, біздің сүйікті апайымыз Нұржанат Сұлтаниязовнаға алғысым шексіз. Күнде балам садиктегі заттарын айтып қайталап жүреді.Апайы да всегда кері байланыспен фото видео жіьеріп отырады.Бұрын жылап қалатын еді, кәзір жыламай қалады апайымен❤️
ГА
Гульназия Аккалиева
Керемет бала бақша! Балам 1 ай ішінде көп нәрсе уйренді,балабақшаға күнде қуана барады.Тарбиешіміз Айдана Жардемғалиқызы өте білікті,тәжірибесі мол маман.Баламды бірден өзіне баурап алды.Еңбегіңіздін жемісін көрініз🫶🏻
RR
Rakhiya Rasheva
Спасибо большое Яне Канатовне нам очень понравился сад ,огромная территория для детей на улице ,внутри сад просто прекрасный ,особенно наша группа большая яркая ,моей дочке понравилось с радостью ходит в сад ,такие интересные разнообразные занятия ,с детьми занимаются очень хорошо спасибо нашему воспитателю ,очень много кружков всем советую этот сад ,и нашего любимого воспитателя Яну Канатовну
АЕ
Айзада Елемесова
Айдана жардемгаликызы гулбар калиоллакызы,Айгерим Мухамбеткызы оте кушти мугалимлер ✅✅✅✅
ЗЖ
Зуһра Жалмурат
Керемет балабақша екен. Басында жеке балабақша болған соң кез келген ата-ана сияқты күмәнмен барып едім. Бірақ балама бірден ұнады. Әсіресе, Айдана, Гүлбар есімді тәрбиешілеріміз баламмен келген күннен қауіпсіз қарым-қатынас құрып, өздеріне тарта білді. Өзіме ұнап жатыр👍🏻
СЖ
Сулушаш Жумабаева
Айналайын тобындамыз жетекшіміз Айдана Жәрдемғалиқызы және Гулбар Кузеева Келгенімізге 1 аптадан асса да қызым балабақшаға қуана қуана барады. Апайларын өте қатты жақсы көреді! Балабақшамыз да керемет әр түрлі сабақтар, дәмді тағамдар қызыма ұнайды. Жылы жүзді керемет апайларының арқасында балабақшаға тез үйреніп кеттік
SN
Sairan Nauryzbay
Bal Bala балабақшасы туралы көп жақсы пікір естіп екі баламды қатар бердім. Іші жайлы, келгенде меңгеруші бірден толықтай барлығын түсіндіріп берді. Қазір ұлым “Балауса” тобында, қызым “Айналайын” тобында. Тәрбиешілеріміз Айдана Жардемгалиевна мен Гүлбар Қалиоллақызы өте мейірімді, баланы өзіне тартып отыратын, ізденімпаз кісілер. Үнемі фото-видео отчет жіберіп отырады. Тамақтары мол. Балдарым бала-бақшаға барамыз деп өздері құлшынып тұрады. Сол үшін үлкен алғыс ата-ана ретінде.
AT
Anna Timofeenko
Сад очень большой ,чисто и есть животные -что очень важно для деток .Мы пошли в сад не так давно ,но уже с первого дня видно отношение к ребенку!Наш Воспитатель Яна Канатовна ,очень бережно и с любовью относилась к нашей дочке ,видно что человек со всей душой к детям и к родителям!Всегда на связи .Результат отличного настроения нашего ребенка это отличный воспитатель Яна Канатовна . Питание в саду отличное -с первого дня ребёнок начал кушать всё!
ГК
Гульдана Каресова
Осы бала-бакша оте жаксы. Бастыктары да, тарбиешилери де аспаздары да, нянька апайлары да бари де оз истерин билетин биликти мамандар. Сонын ишинде Биздин тарбиешимиз Гулбар Халиоллакызы. Балага деген подходы, урыспай тындата билуи, ар балага деген отношениясы бари жагынан жаксы. Кызым туйык, коп араласп ойнамайтын еди. Осы садикка келгели озгерди. Ашылып ойнап, оз ойын еркин жеткизетин болды. Тарибтешимизге коп коп рахмет айтамыз. 😘
МХ
Молдир Хасан
Bal bala kids 2 бала-бакшасы ужымы, бакшанын ози катты унайды! Иши таза, ужымы аркашанда кулип карсы алады, тарбиеши апалары, нянялары Бари жаксы! Тамактары ар турли, балаларым тамагымызды тауысып жедик деп айтып келеди! Ерекше алгысым Гулбар Халиоллакызына билдиргим келеди: балдарга турли ойындар дайындап, ерекше ылтипатпен уйретеди🥰 балам бала-бакшадан калмай барып жаксы коруы- тарбиешимиздин аркасы деп билемин☺️🥰
КЕ
Кошмидкина Екатерина
Мы ходим в этот садик со дня открытия, садик замечательный, огромный садик, огромная отгороженная территория на улице, для детей👍 столько интересного и разнообразного для детей каждый день, дочь без Яны Канатовны уже не может, наша вторая мама ) я постоянно его всем советую 👍👌
ЗН
Зулфат Наурызгалиева
Оте жаксы бала бакша, тарбиешилериде мейірімді балаларға🥰🫰
Диля Давиденко
Ходим в сад недавно и считаем, что это замечательное место.🔥 При поступлении всё показали и рассказали. Внутри сад аккуратный и чистый, есть соляная комната. Ребёнку в саду нравится, не жалуется и в конце дня всегда весёлый. Попали в группу к воспитателю Яне Канатовне. Она очень чуткий, открытый и добрый педагог. Детей всегда встречает с улыбкой, обнимает и спрашивает как дела, нам это очень очень нравится, мы в восторге! В течение дня Яна Канатовна присылает фотографии деток за занятиями, прогулкой или во время игр. В конце дня, когда забираем ребёнка, всегда подробно рассказывает, как прошёл его день! Нам нравится её подход к детям и профессионализм. Заметно, что человек с воспитанниками работает с удовольствием. Нянечка у нас тоже очень хорошая, добрая и общительная! Очень благодарны ей и няне за такое чудесное отношение к нашему ребёнку!😍🌸 P.S. Ворота в сад выглядят сказочно! 🥰
ГК
Гульсара К
Моя внучка Назима ходит в этот садик со дня открытия, ходит с удовольствием. Главное,что нам очень повезло с нашей воспитательницей Яной Канатовной. Добрая,в меру строгая, любит детей. Здоровья,счастья нашей Яне Канатовне.💐
Shynar Davletbaeva
Гулбар Калиоллакызы балдырган тобынын тарбиешысыне коп рахмет.Оз исынын маманы👍🏻Балаларга оте жаксы карайды,мейырымды,балалармен жумыстануы катты унады.Балам садикке куана куана суранып барады ен бастысы.
JY
Jazira Yehia
Спасибо, уважаемые воспитатели BalBala kids за нелегкий труд, заботу и внимание к каждому малышу, за уютную и веселую атмосферу в нашем саду, и отдельное спасибо Яне Канатовне вы замечательный воспитатель!
AB
Altyn Bryndina
Сынок ходит третий месяц и всегда с удовольствием.Потому что воспитатель Яна Канатовна замечательная,такая любовь у них взаимная,я счастлива что со спокойной душой могу оставить ей ребёнка.В выходные дни одевается и просится к ней!)я желаю нашей Любимой воспитательнице крепкого здоровья и долголетия ❤️
E❤
Elizaveta ❤️
Сын ходит в этот садик уже второй год, нравится большая площадка, где дети гуляют, много развивающих занятий, мы в группе у Яны Канатовны, от души советую воспитателя👍🏻Сын с удовольствием ходит, чувствуется как его любят,ждут, если отдавать ребенка, то смело к Яне Канатовне👍🏻Детей всех встречает с хорошим настроением всегда
Miras Turganbek
Яна Канатовна хороший воспитатель👍👍Знает свою работу ,встречает детей всегда с улыбкой 👌Очень рады ,что выбрали именно этот детский сад 🙏Отдельное спасибо нашему воспитателю 🔥
Анастасия Климова
Садик очень хороший, чистый, уютный! Хочу выразить отдельную благодарность нашему воспитателю Яне Канатовне!!!Очень хороший воспитатель,дети ее очень любят!Она каждому ребенку уделяет внимание, детей очень любит,внимательная,добрая, к каждому ребенку найдет подход,профессионал своего дела!ребенок у меня с удовольствием ходит в садик!
МЛ
Марина Лукьянова
Хочу оставить отзыв о данном садике, ходим сюда с открытия. Все очень нравится, садик теплый, чистый, кормят деток очень хорошо.Отдельно хочу выделить воспитательницу нашей группы "Пчёлки"Яну Канатовну, умничка просто! Как ее любят детки, добрейший души человек, всегда ответственна, всегда встречает каждого ребенка с улыбкой и объятиями! Спасибо вам Яна Канатовна,вы самая лучшая у нас!
Асель Куанова
Очень хороший садик ,воспитатель Бурашева Айдана Жардемгалиевна топ Бобек ,хороший подход к детям . ребенок всегда приходит с отличным настроением ,не пожалели что выбрали этот садик, спасибо воспитателю за наших детей! Мы очень довольны воспитателем , спасибо что занимается с нашими детьми !
Асель Куанова
Хороший садик ,воспитатель группы бобек Айдана Жардемгалиева очень хороший специалист ,хорошо ладит с детьми .
AT
Anara T
В данный садик ходим с открытия , садик очень нравится , чистый , просторный и красивый. Хочется выразить благодарность воспитателю Яне Канатовне! Профессионал своего дела , как она любит и заботится о детях , это просто надо видеть ) ребенок в садик ходит с удовольствием, за два дня выходных уже скучает по воспитателю. Благодарю Вас , Яна Канатовна за Ваш труд и профессионализм!!!
Айым Багдаткызы
Хотелось бы поблагодарить коллектив детского сада Бал Бала кидс. Самый лучший садик, в который ходила моя доча. Всем очень советую. Воспитатели очень внимательные, заботливые, любящие. Директора всегда готовы к диалогу с родителями, если возникают какие нибудь вопросы и предложения. Отдельное огромное спасибо нашем любимому вопитателю Райхан Юрьевне, за все то, что она вкладывает в наших деток. Жаль, что это наш последний год в саду, перед школой.
Нурболат Смагул
Бал-бала кидс балабакшасында кызмет аткаратын тарбиелеушилери Райхан Юрьевна улкен алгысымды билдиргим келеди.Баламыздын сабагын кызыкты откизип,турли тарбиелик сабактарды жогары денгейде откизеди.Оз исинин маманы,балалармен карым-катынасы оте жогары денгейде.Бал-бала кидс ужымына улкен рахмет.
Aida Kenessova
Ходим в Balbala kids с самого открытия,классный сад лучший на нашем районе,отдельно хотелось бы выделить воспитателя Яну Канатовну ❤️.
Асель Абдырахманова
Бал бала кидс бала бакшасы ужымына , Гульбар Калиоллакызына коп рахмет! Гульбар Калиоллакызы артурли ойындар мен тарбиелик сабактарды жогары денгейде откизеди. Ата Ана ретинде оте ризамыз ❤️❤️❤️
Алуа Каои
Очень хороший садик,все нравится, Наша воспитателница Гулбарханым Калиоллакызы очень внимательно относится детям,искренее заботится,постоянно пытается развивать детей ,сыну тут нравится ,я рада что выбрала этот садик!