Janym soul
Цветочный магазин
borbyri 🤍
была пятого апреля, обслуживания хорошее, две девушки очень хорошие, со всем помогли. букетик очень красивый стоит 3й день как новый ))) спасибо за работу ❤️
Aidana •
Благодарю организацию за оперативность, на любой каприз найдут варианты, цветы всегда свежие и на удивление по смешным ценам, надеюсь так будет всегда, одно утешение на весь Уральск.
Д.
Данчо .
Опер Аделя Жаксы кыз екен жумысын жаксы аткарады Сыпайы Адемі букетті усынып берлі🤩🤩
Частый гость
аружан с
сразу солып калады(
Милена Щучкина
Если не хотите потерять деньги и настроение — обходите это место стороной. Букет за 65 000 тенге завял за сутки. Вместо того чтобы признать проблему, начали спорить и доказывать, что цветы свежие. Предложенная альтернатива — дешёвые хризантемы вместо дорогого букета роз. Это несерьёзно и неуважительно к клиенту. Возврат средств не сделали. Очень негативный опыт. Если хотите порадовать своих близкий поверьте Вы разочаруетесь сами и своих близких .
ZT
Zulfiya Tulepova
👍🏻👍🏻👍🏻
Айзада Калиева
Бұрын барлығын жауапкершілікпен орындайтын. Уақытылы жасап бермейді, айтып келіскен уақытта орындамайды, 14 шт етіп салып жіберген букетті!!
ВА
В Астахов
Цветам 3 дня. Бутоны гнилые. Супруга расстроена. Возврат средств отказываются делать. Не рекомендую этот магазин.
Мадина Рыскалиева
Бұл дүкеннен үнемі гүлдер аламыз. Ұнайды гүлдері. Бірақ бүгін үйге декорға осы гүлдерді тапсырыс беріп едім. Осылай келді. Осындай гүлді қалай салып жіберді екен. Өздеріне де жазып жібердім. Қатты көңілім қалды.
Айжан Айжан
Приятное обслуживание, но минус за отсутствие хоть какой то парковки
Zulfiya Bishaeva
Свежие цветы всегда. Очень приемлимые цены! Радуете👍🏼. Менеджеру Анель спасибо🌹
ЖА
Жечуг Алмаз
Витринадагы гулдери фотодагыдай , инстаграмм паракшаларындагы гулдердей болмайды.томендеги текстти толык окыныз.
Акерке Мухитова
Комбо заказ беріп едік мүлдем ұнамады гүл фотода басқа өмірде басқа Жауапкершілік деген болу керек деп ойлайм ,сорты сондай гүл болса солай фотоға түсіру керек, біз фотоға қарап сеніп аламыз , ал бізге келіп тұратыны мүлдем басқа, барлық ностр құртылды, комбо алғасын жерде туған күнге екені белгілі , сіздер клиентпен жұмыс жасап жатқасын жауакершілік алу керек деп ойлаймын.Сіздерге айтпадм емес айттым ұнамай тұр басқасын жасап бере салыңызшы деп ,оформление туралы вообще молчу. Осыдан кейін бұл жерден алмайтындай болдым.
VM
Vladimir Malich
Очень плохой опыт. Купил букет, который завял уже на следующий день. Такое ощущение, что мне продали старые цветы. Деньги выброшены впустую. Не рекомендую.
Дильназ Исмагулова
Очень красивые цветыы😍 доставили очень быстроо, спасибо большое😍
ЕА
Еламан Алдаберген
Өте жақсы жасап тұр сервис жақсы сразу жасап берді 👍👍👍👍
Махамбет Умирзаков
Осы Janym soul командасына көп көп алғысымды айтамын. Қызмет көрсетіп тез жауап берген менеджер Гүлімге және флорист Ернарға көп көп рахмет ✊✊✊
Оксана Гульвас
4.7 оценка очень занижена,я бы поставила 5,всегда свежие цветы,не суют на заказ что попало, молодцы,доставка всегда вовремя, пользуюсь давно,всем рекомендую,дай бог,чтобы держали свою марку, спасибо большое
AB
Abylay Burkitbay
Озым Испанияда болып кызыма гул мен ойыншык тапсырыс бергем. Оте жылдам жауап берип, тез жеткизип берди!) 10 из 10
Наз Болатовна
Спасибо за красивый букет ❤️ и менеджер Анель очень вежливая,быстро оформила заказ и доставили аккуратно ☺️
ДЖ
Дамира Жамалхан
Менеджер Аделяға көптен көп рахмет айтқым кеіп отыр🤗🫶🏻Құрбымның туған күні болып түннің ортасында сағат 1.30 да есіме түсіп жазамғой күттірмейақ бірден жауап беріп гүл таңдасып идея айтып әдемі бір гүл шығардық🤗😍10 15 мин ішінде дайындап бере салды өте ризамын🥰🥰🥰Рахмет тағыда көп көп♥️♥️♥️
Мерует Бисембаева
Janym soul гулдер алеміне көп рахмет. Оте тиімді бағада жане жеткізу тез. Фото отчет жіберді куанып калдык. Ризамын сіздерге көп рахмет👏🥰
НР
Нурай Рахимжанова
Жаным сол сіздерге рахмет🙌🏻 Әрдайым сіздерден аламын. Гүлдеріңіз ұзаққа тұрады👍🏻 Бағалары да тиімді. Жеткізу тез👍🏻 Жемістеріңіздің жемісін көріңіздер🤗 Маған барлығы ұнады👍🏻
Nargiza N
Көп көп рахмет жұмыстары жақсы😍❤️👍🏼тез жауап береді❤️Менеджер Анель молодец❤️👍🏼
ГС
Гулноза Срашева
Жақсы жылдам жұмыс жасайды ұнады🔥🔥🔥
АӨ
Ажар Өтемісова
Гүлдері әдемі, балғың😍 үнемі осы жерден аламыз! Ісіңізге береке берсін💐
Symbat Khalel
Группадағы қыздармен қырылып жүрп алған гүліміз ожидание-реалность боп калды🥲алдыңғы жылы тоже заказ еттік совсем кешіктірді.гүлдері мен жапрактары курап шірин деп атр.фотодағыдай бенто келмеді баскаша жазуымен келді тап осы керек деген сиакты едім)
СБ
Салтанат Бисекешова
Әрдайым көмекке дайын тұрады. Қыздары да күшті сыпайы всегда доставкамен берем свежий гүлдерден әдемі гүлдерден жинап береді.
Назерке Куанова
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Өте керемет сервис! 🌸 Гүлдері балғын, әдемі, ұзаққа шыдайды. Қызметкерлері сыпайы, тез жеткізеді. Әрқашан көңілден шығатын гүл дүкені! Ұсынамын.»
Aiok Makhambetkizi
Всегда заказ беріп алатын едім Клиент көбейген соңба Соңғы кезде Минус өте көөп🙂↔️ Біресе құттықтау қағаз салмайды,біресе кешігіп келеді.Кейде сарғайып кеткен гүлдерде болады. Именно маңызды күнде сүмірейген гүлдермен букет жасап қойған🙂↔️ Инстада гүлдер басқа,заказ бергенде басқа😤
ГЕ
Гулайна Ермекова
"janym soul" тағы гүлдер өте әдемі, ұзаққа шыдамды, иісі бөлек коо 😍
Zzzz Kkkk
Жақсы монтаждайды екенсндер👍🏻
Виктория
Я в восторге ❤️🩹😮💨
ТЖ
Тойдык Жакина
Вчера делала заказ, букет из 51 роз. Хочу, сказать, я была в восторге! Благодарю вас за ваш труд, вы собрали очень красивый и нежный цвет роз! Доставка была доставлено вовремя. Желаю вам процветания 🫶
Айнур Баймурат
Күшти гүлдеріде торттарыда ұнады. Бүгін қызым туған күніне алғанбыз😍😍👍👍👍
LR
Laura Ramazanova
Не в первый раз заказываю, все понравилось и цветы и оперативность и поход к клиентам 👍
Асылхан
Өзінің бағасына өте керемет гүлдер!☺️
SK
Shynar Kanatovna
Благодарю за оперативность,за красивый букет, процветания Вам🌷
Анаргуль Сармулдина
Всегда заказываю у них. Лучший цветочный магазин! Самые свежие цветы ПО доступной цене. Процветания вам! И самых благодарных клиентов!
Asemgul Zhaskairatkyzy
гүл ожидание реальность болып шықты.беруге ұялдым фотодағы гүлге мүлдем ұқсамайды.именно сіздерден заказ беремін деп асыға күткенмін.көңілімнен мүлдем шықпады.
Saya Kuangaliyeva
Не могу написать отзыв на филиал, Астана 45, поэтому, сорри, напишу здесь. Ранее оставляла положительный отзыв тому филиалу, но в этот раз было полное разочарование. Я не смогла заказать с филиала в центре так как, у них в наличии не было сборных цветов, только готовые букеты. С утра писала каждый час вопросительные знаки, дабы чтобы мне нормально отправили варианты цветов. По итогу не дождалась ни цветов, ни нормального ответа, мне написали просто на отвали, закажите с другого филиала, пруфы предлагаю. Владельцу цветочной советую поработать над персоналом и клиентоориентированностью, так как работа сотрудников очень влияет на качество бизнеса
Неизвестный контакт
Вообщем, во первых я приходил 13 февраля вечером посмотреть на сами цветы и узнать цену, сказали что все идеально и что свежие поставки, на следующий день через ватсап заказываю 51 розу и оплачиваю 32.130, когда мне сказали что будет 29.070 в жизни когда я приходил, т.к. одна роза стоила 570, но подумал ладно, ничего страшного, проходит четыре дня и сегодня моя девушка мне отправляет то что почти все розы посыпались и все листки распались, еще и не доложили пару роз, написали админу насчет этого всего в ответ игнор, вообщем не советую
Алтынбек Бесимбаев
Гүлдері өте сапалы багалары өте жаксы менеджер қыздар гүлді тандауға өте жақсы көмектеседі Флористтары гулді өте жаксы жинайды Ернар деген флорист өте жақсы жинайды Өте жаксы магазин барлығынызға кенес беремын сурер 🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍👍👍👍
𝓫𝓸𝓵𝓰𝓪𝓷 ♥️
Менеджер Анара,флорист Амина 👍🏻😍 Цветы свежие, красивые и аккуратно оформлены. Обслуживание на высшем уровне
Темирлан Алибекович
Молодцы ребята работают 24/7 вежливо общаются с покупателями, это тяжело на самом деле ночью быть на связи. Огромное спасибо оператору Дильназ и флористке Аяулым. Очень вежливые Нашли доставку все красиво оформили. Лучшая поляна цветов только у вас
Valeriya 🤍
Спасибо за хороший сервис , отличные цветы и быструю четкую работу. Очень приятный получился опыт заказа. Обязательно обращусь еще ❤️🔥
Abuovaaaa💋 .
Ужас прям вообще не стоит своих денег почему нельзя нормальные цветы положить свежие ,а вы положили ужасные и гнилые цветы заказываешь на 8 марта а тебе весь подарок испортили,если даже много заказов можно же нормальные и свежие цветы положить что за безответственность к своей работе.Ужас прям
DS
Diana Sakhanova
Спасибо большое за доставку!! Всегда свежие цветы и оперативная доставка! Благодарю менеджера Жулдыз! Процветания цветочному салону! Очень вежливый менеджер ! Всё сделает как надо ! Спасибо что вы есть !
ГЖ
Гаухар Жумагалиева
Берген тапсырыстың орнына басқа нәрсе жасап берді. Өтірік айтып, мойындамай, Сіз айтпадыңыз деп. Қалай солай ұялмай айтуға болады? Клиентоориентированность нөл! Тіпті оформлениені біз сұрағандай емес, басқаша жасап өз беттерінше шешім қабылдап🤦🏻♀️ перед фактом, 60 см гүлді 40 см ге дейін қиып тастап🤦🏻♀️
ДЯ
Данила Язиков
Отзывы полнейшая накрутка хвалят какого то менеджера чисто ее подружки ,даже сутки цветы не простояли говорят о холоде хотя какой холод может быть в квартире , обычная 💩 а не цветочный