Бөбегім
Шолпан Карекенова
Наш любимый садик😍👍🏼 Благодарю! ❤️ Однозначно рекомендую!👍🏼
ЖТ
Жансая Тургалиева
Бөбегім балабақшасына алғысым шексіз. Балам жаздан бері барады. Өзі тұйық еді, жақсы үйреніп келе жатыр. Тәрбиешісі, Алмира Сагиновна, барлығын үйретіп жатыр, әрдайым жылы қарсы алады. Баламның Адаптациясының жақсы өтуіне бар көмегін жасады. Балабақшаның барлық ұжымы, директоры да жақсы, сіздерге рахмет.
Нурдаулет Мутиев
кушти бари унады маган осе бериниздер🫶👍👍
Айнова Альбина
Отличный садик! Наша доченька ходит с удовольствием! Нам всё нравится, вкусная еда, теплая обстановка в садике, постоянно проводятся различные развивающие занятия. Особенная благодарность нашему воспитателю Альмире С.,благодаря ей наша дочь быстро привыкла к саду и ходит с удовольствием!
ӘМ
Әділет Мутиев
Өте жақсы балабақша тәрбиешілері сыпайы балалармен жақсы жұмыс жасайды
AD
Akzhol Doskairov
Жаксы балабакша.Тәрбиешілері сыпайы.Балам әрқашанда мақтап айтып жүреді
Балабақша біздің барлық отбасымызға ұнайды! Негізі қарап тұрсаңыздар басында бәріміз жекебалақшаға беріп сосын кезек келгесін мемлекеттікке ауысамызғой, бірақ балабақша басшысы мен тәрбиешіміздің бала түгілі сізге деген адамгершілігі, күнделікті даму жолындағы жұмыстары бізді еш ойланбастан осы балабақшада қалуға көз жеткізді!
Бд
Бөбегім, детский сад
21 октября 2025, официальный ответ
Сіздің жылы пікіріңізге үлкен алғыс білдіреміз! Біз үшін әр ата-ананың сенімі мен ризашылығы — ең үл…
Айнамкоз Абзалова
Ашылған сәттен барып келе жатырмыз.Ең бастысы балама ұнайды, Ақерке апайымызға алғысымыз шексіз өте керемет маман иесі.Балабақшада болатын іс-шаралар,өтетін сабақтар бәрі көңілімнен шығады.💐😘
Бд
Бөбегім, детский сад
21 октября 2025, официальный ответ
❤️ Сеніміңіз бен жылы пікіріңізге рахмет! Балаларыңыздың қуанышы – біздің басты мақсатымыз.
GE
Gulaihan Eltai
Білікті жас мамандар..Білім беру стандарты ұнады 💫Үйіміз ге жақын.Атмосфера бөлек иісі приятно барлығы таза.жақсы жабдықталған. Ақеркеге рахмеет іс шараларды,сабақтарды өте керемет өткізеді.қызымның алғашқы білім баспалдағы Балбөбек балабақшасынан бастағанымызға қуаныштымын.Бүгін ата-аналар жиналысын керемет ұйымдастырған..Балабақша ішін көріп,ұжымдағы мамандарды көріп қуандым..Рахмеет сіздерге..Жұмыстарынызға табыс тілеймін..Ұжымға рахмеет
К
Карина
Отличный садик, ходим с самого открытия, все нравится
Виктория Майорова
Самый лучший сад, уютный,красивый,индивидуальный подход к каждому ребенку, дочки нравится!!! Спасибо большое за внимание к детям и взрослым! Успехов Зарина Рамазановна! ❤️
VG
Vera Gergeledzi
Очень хороший сад 🤗 нам все нравится 👍🏻🥰
Н
Настя
Очень хороший садик,ходим год,ребенок в восторге,ходит с удовольствием,попали в группу Кобелек,воспитателю Акерке Аманкуловне отдельное спасибо,за ваш бесценный труд😘.заведующей Зврине Рамазановне процветания,Вы большая молодец❤️
УМ
Улганым Марат
Біздің бірден ұнатып келген балабақшамыз,балам тез үйренісіп кетті,Балаларға арналған іс шаралары,күнделікті әртүрлі қол моторикалық жаттығулары өткізіліп отырады,балабақша ішіде таза,тәрбишілеріде өте керемет жылы жүзді,балаға деген ата-анаға деген қарым қатынастары,баланың тілін табулары өте жоғары,біздің тәрбиешіміз Альмира Серіковнаға,няня апаймызға алғысым шексіз🫶🏻🫶🏻жұмыстарыныздің жемісін көрініздер
SU
Shugyla Uisimbaeva
Бөбегім балабақшасына екі ұлым да барады! Балабақша тәрбиешілеріне, ұжымына алғысым шексіз! Ақерке апайымызға және Үміт апайымызға мың алғыс❤️❤️❤️😘😘😘 Балаларымызбен үнемі даму жұмыстарын жүргізіп отырады! Балабақшаның ерекшелігі дисциплина! Уақытымен келіп-кету жоғары қадағаланады! Ұжым мүшелеріне мың алғыс!
Акерке Сакиева
Керемет балабакша барлыгы жагынан тамагы ишинин атмосферасы тарбиешилер керемет.Биздин суикти тарбиешилеримиз Альмира Сериковна Умит Жанбыршакызына.Няна апаларымызга Дамди тагам азирлеитин Света апаига жанеде Басшысы Зарина Рамазановнага кишкентаи булдиршиндердин улкен омирге аяк басуга улес косып жаткандарыныз улкен алгысымды билдиремин Жумыстарынызга саттилик тилеимин
СА
Симка Актив
Отличный садик!
Альбина Лукпанова
Очень хороший садик, дочка ходит почти год в группу ЖАПАЛАҚ. Воспитатели профессионалы своего дела. Огромное спасибо Альмире Сагиевне и няне нашли подход к ребенку, мой ребенок ходит с удовольствием. Всем советую этот садик. Весь персонал очень хороший и приветливый.❤️
Өте жақсы балабақша всегда тап таза жарык балаға жайлы. Тарбиешілер мықты Қызым бір күн калдырмай барад қатты ұнайды сенбі күндері барам деп жылайтынымыз бар🤣
NF
Nastya Frolova
Здравствуйте, отличный сад. Воспитатели аккуратны и профессиональны, добры и отзывчивы. Сам сад чистый, удобное месторасположение. Меню хорошее, готовят вкусно. Моему ребенку очень нравится. Руководство очень хорошо следит за всем и всегда и во всем помогают. Праздники для детей проводят хорошо и интересно для самих детей. Воспитатели хорошо находят подход к детям. Наша воспитательница Альмира Сагиевна отличный и добрый человек. Легко ладит с детьми и трепетно заботиться в группе о каждом малыше.
Айнагуль Мурзабаева
Наш любимый детский сад , всегда все чисто все аккуратно , дочка с радостью ходит в садике нашем все красочно , наш воспитатель Акерке апай настоящий профессионал своего дела , дети любят ее и она детей с радостью ходят ! Постоянно занимаются дети развивающими играми , образовательными уроками, готовят вкусно каждый день свежая еда компот со свежими ягодами и витамином c. Руководитель садика очень ответственна ко всему относится. Наш детский садик – это настоящий уголок радости и творчества. В нем царит теплая и дружелюбная атмосфера, где каждый ребенок чувствует себя любимым и важным. Дети здесь не только учатся, но и играют, развиваются и заводят настоящие дружеские отношения. Особую благодарность хотелось бы выразить нашему замечательному воспитателю Акерке апай , она не только профессионал своего дела, но и человек с большим сердцем. Каждый день она придает нашим детям уверенности, вдохновляет их на новые открытия и помогает раскрыть их таланты. Её терпение, забота и внимание к каждому ребенку создают уникальную атмосферу, где каждый может реализовать себя. Мы гордимся тем, что наши дети посещают такой прекрасный садик и находятся под опекой такого чудесного воспитателя! Спасибо вам за вашу работу и любовь к детям!Наш любимый Бөбеғім ❤️❤️❤️
ГН
Гульнара Нысанбаева
Бобегим Садик очень хороший воспитатель, быстро находит общий язык с детьми и прекрасно с ними ладит.