AXI mens shop
Милана Ринаткызы
😍😍
ОЭ
Охико Эё
Хороший магазин, спасибо продавку Исламбеку за помощь!
AD
Ashatys Dzhambo
Маркетинг...
MU
Meirambek Uzakbaev
бомба бомба ешкмде жок бага сатушыларына соз жок кимдери оте жогары сапада 🔥🔥🔥👍👍
ПП
Перизат Перизат
Өте керемет магазин сатушыларыда жаксы кызмет корсетет 👍👍
S U
Хорошие консультанты , одежда хорошего качества,покупала для парня и папы , все понравилось,все понравилось ,и цены не плохие 👍🏻☺️
Асылхан Болат
😍😍😍
🖤 EnD
Продавцы консультанты не помогают, когда просишь помощи через не хочу отвечает , просто тупо за секунду говорят вот это вот это все уходит а ты даже не успеваешь нечего понять просто цену сказал ушел , но блин там вроде их так много но толку ноль 0️⃣
gumarov .
😍🔥🔥
А💗
Акоонн 💗
Продавецтер күштіі.Кассир сары бала ауыстыру керек.Клиентпен сөйлесе алмайды.Подарка алып едік.Күшеніп,тышалмай тұр.Қатайып.Срочно ауыстырыңшы тым жақсы магазиннің сапасы осындайлардан түседі.Үтік істейді істемейді деп ойнап тұр.Не алған киімді дұрыстап салып беруді білмейді лақтырып қалай болса солай))))
Арман Канатов
nur1k n
Дерский одеждый
ДТ
Динара Тұрашева
Продавец-консультанттары👍🏻до конца қасымда жүріп,таңдауға көмектесіп,бәрін ерінбей ашып көрсетті,даже киіп көрсетіп жолдасыңызға түсіріп жіберіңіз деп,көрген мужск.бутиктардың ең жақсысы екен,обслуживание👏🏻👍🏻👍🏻
Радмир Татарин
Всем советую ,был сегодня много выбора + сотрудники крутые подскажут подберут , мне понравилось 👍
Sultan .
Келіңіздер киімдері өте сапалы үлгіде өздеріңіз ге керекті брендтарды таба аласыздар
AI
Alikhan Isataev
Продавцы вообще не отвечают отправила сына ноль уважения
Rakhimzhan Bigaliev
Качество одежды🔥
M
Miko
Axi потолок на высшем уровене
Baigabulov Zhandos
Базар жок
Dauren Mustafa
temagoi
МӘ
Мансур Әбдіқалық
Красовкиларының сапасы өте нашар аяқты иістендіреді бағасыда қымбат
Дональд Трамп
Кішкене қымбат
Саят Көшербай
Мықты
Diyas Oralbayev
продавец-консультант Сагындык очень хорошо проконсультировал, советую магазин, и отдельно данного сотрудника. Очень приятно когда специалист помогает подобрать образ под вас и под ваш стиль.
Адиль aximensshop
Лучший магазин? да да этот магазин лучше всех
arsen askaru1y
Благодарю консультанта Арсен за их профессионализм и внимательность все было превосходно лучший магазин в Уральске👌
Alma Sain
Киім бәрі сапалы, кенес берем мында келуге
k
kairatuly
магазин тема 👍🏻
Ваш Господин
уважаю, четкий магаз
Санжар Талап
Киімдердын сапасы🔥🔥🔥 коп скидка добрые продавцы консультанты даже багасын тусырып беред
Batyrkhan Bisengaliev
Качество одежды на высоком уровне, выбор большой
СБ
Саят Бокешов