Dr.Max
Гульжанат
Пунктуальный и честные спасибо
ЖБ
Жандос Бисенгожиев
dr.max қызметкерлеріне көп көп рахмет жұмыстарын тез әрі жақсы жасайды жұмыстарыныздын жемісін көрініздер
ЗД
Зайтуна Душембаева
Благодарю вас за безболезненную процедуру. Также устанавливали летом ретейнеры, производили чистку и снимали брекеты , все супер! И цена доступная ! Персонал вежлив ! Очень понравилась врач Багдад Санатовна, спасибо вам 🫰🪷🪷
YT
Yernar Tlekkabyl
Стоматологқа үлкен рахмет! Түсінікті етіп бәрін айтып берді, процедураны мұқият жасады. Клиника таза, қызмет көрсету деңгейі жоғары. Тағы да келемін.
Aruzhan Kl
отличное решение было пойти в данную стоматологию, персонал очень вежливый.
OS
Oksana Slastina
Спасибо большое за вашу работу ,хирургу за профессионализм ,быстро качественно, мастера своего дела! Отличный и вежливый персонал!
Аруна Аккалым
Хорошая стоматология
Sabi .
Күшті рахмет ұнады
А А
Хорошая стоматолгия
[Z
[DE] ZEVS
Классная стоматология, вылечили, очистили лучшая стоматология, хорошие работники и очень профессиональная работа 🔥
Айнура Шанкиева
Отличная стоматология! Очень внимательный и профессиональный персонал, современное оборудование, чисто и комфортно. Лечение прошло без боли и страха. И цены очень приемлемые . Остались только положительные впечатления, обязательно буду рекомендовать знакомым.
АХ
Асем Хайрбаева
Мыхтыы
Нуркен К
Удалили зуб мудрости,было страшно,но сделали быстро без боли за 5минут,чему я очень рад,и цена довольно приятная👍
AB
Aiya Bakhit
Лечила сложный зуб у Багдад Санатовной, все прошло аккуратно и безболезненно, очень довольна😌
RU
Raibek Utebaev
Рахмет Жаксы стоматология👏🏻👏🏻
НА
Назымгуль Ахметкереева
Данияр Нұрманұлы өте керемет маман,өз ісінің маманы екен👍🏻👍🏻 Администратор өте сыпайы,рахмет🥰
GA
Gulnaz Aibulatovna
Бәрі өте жоғарғы деңгейде Стоматолог Данияр Нурмановичқа рахмет өз жұмысын жақсы жасайды Топ Топ стоматолог 👍🏻
ЗА
Зухра Айтуарова
Рахмет тісімді ауыртпай жұлып берді Ілияс Болатович деген стоматолог тұқылым қалып еді қорқып едім
AM
Alisa Muqambetova
Тамаша стоматология! врач Данияр Нурманович тісті ешқандай ауырсынусыз жұлып берді! Кеңес беремін!😍
НИ
Нурболат Ибатов
Керемет стоматология
DA
Damira Aizharikova
Тамаша стоматология. 👍
БЖ
Бахтияр Жолмуханов
Спасибо все качественно во время цены прятно удивили, приятное атмосфера дружелюбный калектив
AZ
Askhat Ziganshin
Сегодня был на чистке у Багдад Санатовны, остался доволен. Врач была очень внимательна и сделала все аккуратно👍🏼
AJ
Ali Jaubai
Dr.Max клиникасына алғысым шексіз Бүгін барлық тістерімді емдетіп шықтым Дәрігер Жаскайратов Данияр Нурманұлына рахмет өте білікті маман,таза әрі сапалы жұмыс жасайды Тістерімді ешқандай ауыртпалықсыз емдеп берді және Айдина Арманқызына рахмет тісіме чистка жасады Аружан Қайсарқызына рахмет кіріп келгенде жақсы қарсы алады өте сыпайы,білікті.Өте мықты сервис алғысым шексіз👍👍👍😊 істерініз алға бассын.
Zhanserik Ashimov
Жылдам әрі сапалы, маған ұнады. Жұмыстарыңа береке берсін! Рахмет!
ЖЕ
Жанылай Ермекова
Өте керемет клиника. Қызметкерлері сыпайы, тазалық өте жақсы. Ұжымға сәттілік✅
[Z
[DE] ZEVS
Очень классная клиника! Цены по сравнению с другими клиниками очень приемлемые, я сама лечила и вставляла зубы, мой сын и мама тоже там лечили☺️. Персонал на 100+☺️делают свою работу, очень вежливые, к каждому пациенту найдут подход! Всем сама советую эту клинику💗
Darhan Kazbekov
Отлично
MG
Mereke Gatauov
Тісті Данияр Нурманұлы деген врач емдеді. Удаление жасатып, басқа тісті емдеді. Өте жақсы маман екен. Сол жерге протез жасаттым, әдемі шықты! Рахмет, өте ризамын
AN
Aidar Nyssanov
Рахмет! Сервисі, тазалығы, бағалары , кәсібилігі бәрі ұнады
ДУ
Диана Утегенова
Провели чистку .Все понравилось. Врач квалифицированная!Все объяснила,показала!
ГБ
Гульдана Буранбаева
Бари кушти керемет , тис тазалап берди.
КА
Колганат Алмуханов
👍🏻
ЭБ
Эльмира Батырова
Айдина Арманқызы тісіме чистка жасады. Барлығы ұнады, кәсіби шеберлікпен жұмыс атқарылды. РАХМЕТ. Өте ризамын.
Сырым
Мукашева айдина арманкызына рахмет. Оте жаксы
Мержан Аманкулов
Алл не дейін жаңа шығып отырмын тісімді тазартып барлығы ұнады…ең бірінші сервис жақсы, әкімгерден(Аружан) бастап жақсы қарсы алды қызыметкерлер сыпайы білікті 👍 общем барып қайтыңыздар😊😎 тістеріңіз жақсы деп тұрғо ал қалай ырза болмайсың 😀…
АЕ
Асет Еслямгалиев
Мыкты , өте керемет
ШС
Шынтас Сергазиев
Данияр нұрманұлы стоматолк доктр мах керемет жумыс жасады рахмет
Анаргуль Аманжолова
Бәрі керемет! Жұмыстары ұнады! Сервисте өте жоғары деңгейде!
Gulnur Tastaibekova
Бәрі керемет!Тез әрі качественно.
Arman Sultan
👍
Нурберген Каримов
✅
Ainur Kuanyshkyzy
Долго выбирала стомотологическую клинику. В итоге выбрала клинику dr. Max. Мне было удобно и в плане расположения клиники рядом с домом, отношение врачей—стомотологов. Мой лечащий врач —Жаскайратов Данияр Нурманович. Мне нравится его обращение с пациентами, внимательный, аккуратный. Всем тем, кто ищет хороших стомотологов рекомендую клинику dr. Max. Все работники клиники вежливые, внимательные. Спасибо! 🥰. Желаю вам удачи, процветания и много благодарных пациентов! 🍀🍀🍀
Аманбай Молдашов
Жақсы үнады
SE
Shagirov Erbulat
Отличный сервис! Уровень высший! Советую всем
ЕЖ
Ершат Жамангарин
Здравствуйте, прекрасная стоматология ! Работают профессионалы своего дела ! Сервис 10из10 Всем советую !!!
СА
Соня Абакиева
Күшті стоматология маған ұнады персоналда и чистка жасатқан дентист Ильяс Болатович жақсылап тазалап, емдейтін тістерімді айтып түсіндірді 👍👍👍👍
Yeldos Murzagaliev
Стоматология ұнады барлығы жақсы керемет ,командадағы барлық жұмысшыларға рахмет
Айдана Мендалиева
Доктор Багдат Санатовна өз ісінің білікті маманы!!! Жұмыстарыңыз өркендей берсін!!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
СД
Серик Даулетов