Частные стоматологии
Безболезненное лечение и реставрация
Лицензия № 21034192 от 27.12.21.
Позвонить
ҚҚ
Қамбар Қаменов
Тіс ауырса осында келеміз. Ауырмайтын етіп кері жібереді. Сәттілік клиникаға.
Сүлеймен Сезім
Күшті жұмыс жасайды адамдарыда керемет
….
……… .
клиника оте жайлы Келип турамыз
Макка Сабитова
Керемет клиника иши Таза, сотрудниктары Оте Керемет 👍
Aigul Umbetalieva
Керемет әсер қалдырған стоматология! Емді ауыртпай, мұқият жасады. Қызметкерлері сыпайы, атмосферасы жағымды. Ұсынамын!
BS
Beket Sagidulla
Отличная клиника! Приятный и внимательный администратор. Специалисты профессионалы своего дела.
МХ
Мулдир Хайруллина
Өте керемет стоматология, жұмысы ценасына сай, всем советую. Ойымдагыдай керемет етіп емдеп берді
ГЕ
Гульшат Есенгалиева
Уже более года проходим лечение в этой клинике всей семьей. Всегда показывают результат до и после. Все чисто и профессионально.
Andr Shilimov
Не советую не кому там удалять зубы.. Удаляли около полутора часа..отложили зуб ,а корень вытащить не могут,несколько раз делали рентген,в итоге вызвали другого хирурга он быстро удалил.После такого удаления даже антибиотики не выписали,а денег содрали аж 15000т зуб был целый без патологий однокоренной..До сих пор болит..
РС
Руслан Сариев
Аэропорт
Анаргуль Атауова
Качество, цена и отношение к клиентам всё на высшем уровне! Чистота и порядок. Спасибо врачам, профессионалы своего дела. Рекомендую всем.
9 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв😊
Н.
Нура .
Все отлично , прекрасно делают свою работу , пришла на чистку зуб сделали все на месте 100% Буду по ваще приходить
9 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо за отзыв😊
Алтынай Нуртасова
Ak Dental clinic тіс емханасына алғысым шексіз, байқау ұйымдастырып тегін тіс емдеуге мүмкіндік бергені үшін. Дәрігерім — Шынтілек Бейбітұлына ерекше алғыс білдіремін. Өте кәсіби білікті маман. Тісімнің жағдайын толық түсіндіріп, әрбір процедураны мұқият әрі ұқыпты жасады. Өз ісінің - маманы. Байқау арқылы емделу мүмкіндігін тегін ұтып алғаныма қарамастан, маған көрсетілген қызмет өте жоғары деңгейде болды.Алдағы уақытта да тісімді осы емханаға сеніп емдете аламын. Осындай жоғары деңгейдегі қызмет үшін үлкен алғысымды білдіремін! Ассистент Дархан Арманұлынада алғысым шексіз.Өте ұқыпты, жауапкершілігі жоғары. Барлығы заманауи құралдармен, гигиена талаптарына сай жасалды. Қызметкерлері өте сыпайы, жылы қарсы алады. Барша командаға сәттілік пен табыс тілеймін. Енді тіс мәселесі туындаса, тек AK Dental Clinic-ке жүгінемін!
Aigerim Abylaeva
Шынтілек Бейбітұлына рахмет! Өз ісінің маманы . Консультация беріп , жақсы түсіндіреді 👍🏻 Клиника ыңғайлы жерде орналасқан . Администратор да өте сыпайы . Баруға кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻
Aias Arai
Қайыржан Алишер дәрігерге алғысымыз шексіз,қызымның тісін тазартып,емдеу керек тістерін айтып ,барлығын түсіндіріп берді.клиника таза ұқыпты 👏👏👏👍👍👍 Рахмет көп көп
Асхат Кушербаев
Білімді мамандар көбейе берсің. Өз істерінің шеберлері. Мықты.
AB
Ayat Baimukanov
Рекомендую, вежливый персонал, профессиональные стоматологи, все на высшем уровне!
AB
Al1 Bat
Врачи супер
12 июля 2025, официальный ответ
Спасибо!
Светлана
Өте керемет Түсіндіреді. Керемет карсы алады.емдеп бәрін аитып түсіндіреді. Акылбек аман бол.бакытты бол. Осындай мықты команда болғанына . Алланың нұры жаусын! Қыздарға мың алғыс айтқым келеді!
12 июля 2025, официальный ответ
Limon Atyrau
Керемет
GN
Gulzira Nurgalieva
Керемет клиника,қызметкерлері сондай сыпайы,мәдениетті. Бүгін болдым Шынтілек Бейбітұлы өз ісінің нағыз маманы екен. Барсаңыздар осы тіс дәрігеріне барыңыздар.
12 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пациенттеріміздің сапалы емі үшін қызмет жасаймыз😊🥰
НБ
Нурзия Бургебаева
Каржауов Шынтилек Бейбитулы Я очень довольно этому человеку очень приятный человек робото очень хорошая я лечила зубы очень хорошо лечить приходите спасибо вам я очень рада была очень ряда рахмет сызге Алла разы болсын
26 мая 2025, официальный ответ
Добрый день, Нурзия ханым! Спасибо вам большое за приятный отзыв!!! Приходите к нам почаще!😊
ДД
Дана Дарбаева
Проходила лечение у врача Шынтилека Бейбитулы, работа выполнена качественно и безболезненно, очень бережное отношение, результатом очень довольна. Спасибо за профессионализм!!! Отличная стоматология, рекомендую.
26 мая 2025, официальный ответ
Добрый день, Дана! Спасибо вам большое за приятный отзыв!!! Приходите к нам почаще!🤗
ГС
Гульнара Сарсенбаева
Профессиональный стоматолог, знающий свое дело
24 мая 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Гульнара! Спасибо вам большое за приятный отзыв!!! Приходите к нам почаще!🤗
Tahkar Vokebryiaq
Шынтілек Бейбітұлы красавчик
Akzhanar✨
Моя зубная фея — Гулден Акановна! ✨ С самого первого приёма я поняла, что попала в надёжные и заботливые руки. Гулден Акановна не просто профессионал, а настоящий волшебник, который делает мою улыбку лучше с каждым днём! У неё всегда тёплая атмосфера, мягкие руки и искреннее желание помочь. Процесс установки брекетов оказался не таким страшным, как я думала, потому что рядом был человек, который всё объяснял, поддерживал и даже поднимал настроение. Теперь жду каждый приём с радостью! Если вы мечтаете о красивой улыбке и ищете заботливого ортодонта, то вам точно к ней. Спасибо, моя зубная фея!🦷✨
КС
Куралай Сарсенова
Аккуратно, быстро , безболезненно сделали чистку Зубов 3 этапную за 10000 т отличная цена 👍 у них кажется была акция мне все понравилась
А0
Альфия 01
Тістерініңіздің саулығын Ақылбек Қыдырбекұлына сеніп тапсырсаңыздар болады👍Врач өз ісінің маманы🥰Жұмысын сүйіп жасайды😍Пациенттеріне қамқорлықпен қарайды. Барлықтарыңызға кеңес беремін🙌Клиника өте қолайлы жерде орналасқан,барлық жағдай жасалған👍 Әдемі күлкі бұл AK Dental Clinic 🤍
Саясат Кенесов
Отличная стоматология.Все на высшем уровне.Жумыстарын Алга журе берсин
Bisenoff Bloger
Отличная стоматология, всем рекомендую. Лечить качественно, врачи грамотные, доступные цены.