Mangal house
Ресторанно-банкетный комплекс
ГА
Гульназ Аааа
Керемет отырыс болды тамактары дамди
МИ
Мария Ишангалиева
Мангал хаус ресторан ужымына рахмет!тамактары дамди,конилимизден шыкты.Ужымдарга адамдарга денсаулык тилеймин!Аман болыныздар!Енбектериниздин жемисин коре бериниздер 👍👍
Назгуль Сундетова
19 желтоқсан күні " Mangal house" мейрамханасында достарымызбен бас қосқан едік. Дастархан мәзірі өте тамаша, подачасы әдемі, тағамы мол. Ең тиімдісі депозит жоқ, өз қалауың бойынша тапсырыс беруге болатындығы, әрі ішімдік әкелуге рұхсат етілгені мен үшін біраз жеңілдік болды. Балық түрлері, шашлык вообще супер! Көп рахмет! Істеріңіз алға жүре берсін!
НЕ
Нурсауле Есенгалиева
15 желтоксан куни конак откиздик вип залда, тамак порциясы аз болды , екинши горячий заказ берейиндеп едик писиретин ештене жок деди, сырттан шашлык заказ беруге руксат сурадык , заказ бериниздер деп алып сонынан ескертпей штраф салып жиберипти. 8:30 горячий дайын болсын дедик 1 сагаттан кейин арен акелди, оган ешкандай соз айтпадык
19 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш, Нұрсұлу ханым! Қонақтарыңыздың риза болып, алғыстарын білдіріп кеткендеріне қарамастан…
Е.
Елена ...
Отличная кухня, обслуживание 👍👍👍
Анар Аманшина
6 желтоқсан күні осы мейрамханада қонақтық өткіздік барлығы өте керемет жайылған дастархан дәмді, әдемі болды. Көп көп рахмет. Алла разы болсын 🤲 клиентерініз көп болсын, істерініз алға жүре берсін
Эльмира Ннн
Дорогие жители и гости г.Уральск если Вы цените уют и вкусную кухню,от души советую ресторан Mangal house. На днях провела там юбилей очень понравились салаты,горячее и спокойная обстановка. Повар готовит на качество а не на количество! БлагоДарю и желаю Вам процветания
Света
Mangal house 2 ші вип залына қонағымызды атқарғанбыз. Өте керемет өтті. Барлық қонақтарым риза болып қайтты. Подачалары өте керемет. Қызметкерлері жылы шырайлы. Үлкен рахмеет 🙏😘
A
Anargul
Бәрі жақсы болды бәрі ойдағыдай өтті қыздарға рахмет 😘
НурланМаксутов .
Хорошее заведение, приятные,вежливые персоналы
Ayaulym Esenamankyzy
Очень классно и можно проводить любые мероприятия и не волноваться ни о чем❤️
АУ
Али Утаров
Mangal Hause VIP залына барғанымызға қатты қуандым! Достармен өткізген кешіміз ерекше өтті. Залдың атмосферасы, тағамдардың сапасы, персоналдың жылы қарсы алуы — бәрі жоғары деңгейде. Осындай сервис үшін алғыс! Ұмытылмас кеш болды.
Гульжанар Машотова
Отырыс керемет өтті. Қызметкерлері де сыпайы. Барі уақытылы беріліп отырды. Тағамдары да дәмді болды
Nursultan Kudashev
АссялямуАллейкум всем Отмечали др в випке Все понравилось, караоке пели в другой комнате в карту играли Насчет еды порции огромные ребрышки бомба честно говоря Все четко
10 ноября 2025, официальный ответ
Nursultan, здравствуйте! Спасибо большое за ваш отзыв и оценку! Мы рады, что вам всё понравилось.
РН
Рашид Нұрбергенұлы
18.10.2025.Кезекті шәйімізді өткіздік 2vip залда.Mangal house керемет супер.Барыңыздар өкінбейсіздер.Хозяйкасы да персоналдарыда керемет.
Айгуль Шантаева
Осында шиыршығымыздк өткіздік вип 2.де.Өте керемет денгеде өтті,тамақтары дәмді.Ризашылығымізді білдіреміз.👍💐
Назымгуль Лукпанова
Бесык тойымызды жасаган едык осы ресторанда👍🏻 Бары тамаша отты👍🏻 Ыстык тагамдар вообще бомбаго тап татты😋 Конактарымызга оте унады🥰 Рахмет улкен аспаздарга,официанттарга,жанеде администраторга 😘
Айнур Амирханова
18.10. Күні достарымызға шиыршық жасадық керемет өтті тамақтары өте дәмді хозайкасы да официанттары жақсы құрмет көрсетті .достарымызға да ұнады Рахмет Мангал хауз ұжымына ✊👍👍👍👍
Мольдр Айхинова
Вчера провели мероприятие в випзале этого заведения, остались очень довольны! Вкусные блюда, вежливый персонал, официанту который нас обслуживал, отдельная похвала!!! Все чисто и чисто!
Мольдр, добрый день. Благодарим вас за отзыв 😉 Очень приятно 💛
Люция Жаксыбаева
Добрый вечер,очень вкусная кухня,отличный сервиз!Уютно и чисто !Рекомендую ,не пожалеете ,гости будут довольны!Все красиво и идеально
Люция, добрый день! Спасибо вам большое за приятный отклик 💛 Ждём снова 🌸
ПА
Паресса Абдрахманова
Мангал house улкен Рахметымызды аитамыз кеше откен шарамыз оте керемет денгеиде отты бырыншыден Шеф поварга аитамыз тамактары керем дамды болды, конактарымыз мактап жатр дым калмады☺️ персаналда обслужевание бары керемет💯👍 Сызге коп коп Рахмет.
Medina Мухтарова
Все хорошо и приятно спасибо очень большое
Добрый вечер, Medina! Благодарим! Приходите к нам ещё 😉
ЭА
Эльмира Акылбекова
Өте керемет дастархандарыңыз,барі ұнады,рахмеет үлкен!
Abay Kospanov
Очень вкусно и атмосферно. Уютный место Вип кабинки. Меню большое и хочется все попробовать. Еда очень вкусная, а главное хорошее обслуживание, дружный коллектив порадовал, повар👍🏻, спасибо. С удовольствием еще придем в заведение еще раз!
10 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, Abay, за добрые слова о нашей работе ❤ Ждем вас в гости снова и снова 🤝
АЕ
Ару Есжанова
Мангал караоке вип залында қызымның 18жасын өткіздім.тағамдары өте дәмді.керемет өтті
MS
Mahabat Sarsenbaeva
Отмечали день рождения дочки в Mangal House. Администратор предложил уютную кабинку с кондиционером и караоке — атмосфера получилась очень комфортная и весёлая. Гости пели, танцевали и остались в восторге! Отдельная благодарность за вкусный и разнообразный стол. Нам всё очень понравилось, будем приходить ещё!
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Mahabat. Большое спасибо за доверие, приходите в гости ещё!
ГИ
ГУЛДАНА Изимова
Керемет жер,әдемі дизайн,барлығына қолжетімді,әрбір клиенттің жағдайын ойластырып аяқ жазып отыратын жерге дейін бар.Тамағы қандай дәмді,бауырсақ ,массаларын шәйға ыстықтай әкелді,рахмет қыздар!
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы пікіріңізге шын жүректен алғыс 🤍 Сізге атмосфера мен тағамдарымыз ұнағанына өте…
GG
Gulmira Galieva
Мангал караоке вип залында конил шай откиздик .Атмосферасы ,тамагы ,обслуживаниеси оте керемет жогары денгейде болды
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңіз үшін рахмет 🤍
Нурлыбек Кенжегалиев
23.08.25 ж кызымыздын 1 жас туган агайындыларызбен жасадык!Тагамдары оте дамди,бари ыстык куйинде болды!Администратор мен повар апайына улкен рахмет!Оте конилди кеш болды!
BS
Bibagul Seitimova
Мангал ресторанына 60 жасымды жасадым 40 кісіге.Өте жоғары деңгейде өтті.Ресторанның тамағы да обслужкасы да жғары деңгейде.Ауласында шағын қонақтарға арналған вип залдар бар.Хозяйкасы Рахима ханым кішіпейіл.приятный адам.Шағын қонақтық болса караоке залға өткізуге болады.рекомендую всем.
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңіз үшін рахмет 🤍
Гульфайруз Панфилова
Тағамдары өте дәмді!Алина өте керемет қызмет жасады,рахмет!
Нұрболат Мұқажанов
Өте керемет! Бәрі дәмді, мықты поварлар! Бұрын да отырдым, 09 тамыз отырыс болды, бәрі жақсы өтті. Обслуживание, караоке, тамағы бәрі мықты!
Салтанат Кусабаева
Өте керем ресторан хозяйкасы өте керемет жан,тамақтары өте дәмді, бүгін қызымның оқу бітіргенің жасадым жоғары денгейде өтті рахмет үлкен mangal house ұжымына өте керемет жоғары обслуживание жасады . Қонақарым мақтап айтып жатыр тамақтары өте дәмді болды деп.алла разы болсын қыздар өсе беріңдер
Артур Уразов
Очень понравилось это заведение, были тут не раз! Сервис на высшем уровне, кухня отличная🙌 вип комнаты с караоке 🔥
10 ноября 2025, официальный ответ
Артур, добрый день. Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 💛 Ждём снова 😉
Zhanel Kalimova
Спасибо, Мангал Хаус за шикарный банкет, отпраздновали всё на ура , все блюда пальчики оближешь, особенно Дамляма, где мясо спалзает с косточек, необычайно красивая подача. Отдельное спасибо Рахиме, обслуживание на высоком уровне. Караоке на удивление очень хорошее, качество звука, выбор песен огромный. Если хотите отпраздновать тут, то можете не переживать за детей, из за присутствия своего закрытого дворика, есть калонка снаружи через блютуз можно подключать любые песни, плюсом в первой вип кабинке была гостевая комната, которая очень обрадовала, было максимально уютно . В целом шикарное место для семейного атмосферного и веселого вечера.
10 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за приятный отклик 🙏 Очень приятно.
ГТ
Гульнара Тулешова
Мангал хаус Мейрамханасына көп рахмет Еки күн қатарынан туған күнімди тойладым астары өте дамди, еттери жұмсақ тағамдары мол өте дамди қонақтарыма ұнады, үйде писирип дайындағандай ыстық тамақтары Алла разы болсын Деңдеринне саулық тилеймин сиздерге осы мейрамханага келулеріне кеңес беремин
Добрый вечер. Благодарим вас за доверие. Ждем вас в гости снова и снова ❤
БС
Балкенже Сарсенбаева
Порции маленькие мясо жёсткое не советую не стоит этих денег 👎👎👎
АЙГУЛЬ МЕНДЫГАЛИЕВА
“Мангал Хаус” мейрамханасына алғыс! Сіздерге шын жүректен алғысымызды білдіреміз! Көрсеткен жоғары деңгейдегі қызмет пен дәмі тіл үйіретін тағамдарыңыз үшін үлкен ризашылығымызды айтамыз. Жайлы атмосфера, сыпайы қызметкерлер және керемет ас мәзірі – барлығы керемет әсер қалдырды. Осындай жылы қарсы алып, көңілімізден шыққандарыңыз үшін рақмет! Алдағы уақытта да сіздердің тұрақты қонақтарыңыз болуға асығамыз. Істеріңіз ілгері, клиенттеріңіз көп болсын! Құрметпен, Айгуль
MG
Malika Gubashiva
Бәрі дәмді қызмет көрсету супер
Сәлеметсіз бе! Жылы пікіріңізге үлкен рахмет 🤍
РЛ
Раушан Лесова
Официант ретінде жазып тұрмын. Рестораның атмосферасы өте жайлы, коллектив дружные. Әр қонаққа деген ерекше көңіл бөліп, басшылық түсіністікпен қарайды. Бұл жер қызмет көрсету жоғарғы деңгейде екеніне сенімдімін!! Бұл жерде жұмыс істегеніме қуаныштымын ☺️🤍
Сәлеметсіз бе! Жылы пікіріңізге шын алғыс 🤍
TG
Tolkyn Galisultanova
Работала официанткой в этом ресторане — остались только положительные впечатления. Дружный коллектив, уважительное отношение со стороны руководства, удобный график и всегда своевременная оплата. Отличное место как для гостей, так и для тех, кто ищет стабильную и приятную работу. Руководителю ресторана Рахима апайга отдельное спасибо ! Благодарна за этот опыт!
10 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв! Рады, что работа в нашем ресторане была для вас комфортн…
Ясии 🤍
Работала в этом ресторане — очень тёплое и приятное место! Еда всегда вкусная, подача на уровне. Коллектив дружный и вежливый, работать было комфортно и приятно. Рекомендую от души!
10 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за тёплые слова ❤️ Нам очень приятно, что работа у нас оставила хорошие впечатл…
РМ
Райымбек Муратов
Барлығы ұнады, обслуживание тоже жақсы!🥳 Тамақтары дәмді😋!Келіп, демалып, маңызды қонақ, отырысты өткізуге болады! VIP ZaL-дары уютный 👍🏻администратор вежливая, хорошая!Официанты знают свою работу! Тамақтары вовремя дайын, свежий! Кушты советую отыруга, демалуға барып, маңызды қонақтықтарыңызды өткізуге и для малышей есть место! Еттері дәмді жұмсааақ пісірілген😍😍 Бәрімізге ұнады, Қонақатарымыз да риза болды! Рахметт өз жұмыстарыңызды 100% орындағандарыңызға!!!
Сәлеметсіз бе! Жылы пікіріңізге үлкен рақмет ❤ Тағы да күтеміз
ЖХ
Жанагуль Хасен
Очень любим семьей посейщать это место. Очень разнообразное меню. Можно попробовать что-то необычное из восточной, Азиатской! Дружелюбный персонал, быстрое обслуживание! Отдельное спасибо администратору Рахиме апа. Всегда все расскажет и посоветует. Спасибо большое 👍🏾👍🏾👍🏾
Жанагуль, добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв и оценку 😉 Ждём снова 💛
Наталья Кадырова
Были в заведении впервые и кухня очень приятно удивила. Очень и очень вкусная, цены приемлимые и вежливый персонал. К каждой нашей просьбе было максимальное решение. Ушли очень довольными. Думаю ещё не раз туда вернёмся.
10 ноября 2025, официальный ответ
Наталья, здравствуйте. Благодарим, что уделили время и написали отзыв 🔥 Будем ждать вас снова ❤
РД
Роза Длимова
Вчера мы гуляли в 2вип кабине 50летие АСШ,стол был отличный,обслуживание отл,хотим сказать спасибо Рахиме,Айнагуль,Алине,Айлин за предоставленную нам радость!Всех призываю свои праздники встречать здесь!
10 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, огромное спасибо за приятный отзыв 🙏 Приходите к нам ещё, всегда рады.
Динара Галимова
Мен бүгін бұл кафеде қонақтарымды қарсы алдым. Өте жақсы өтті. Тамақтары дәмді, бәрі уақытында дайын болды. Бәрі ұнады. Керемет кафе. 10 балл қоямын😊👍
Сәлеметсіз бе! Жылы лебізіңіз үшін көп рахмет ❤
Молдир Турсынбаева
Өте керемет, бізге қатты ұнады! 👍Тағамдары өте дәмді! Жұмыстарыңызға табыс тілеймін ♥️
Сәлеметсіз бе! Әмин 🤲 Рахмет Сізге ұнағанына шын қуаныштымыз ❤
Фарида Тлесова
Посмотрев отзывы в 2гис, решили попробовать взять шашлыки с собой. Раньше всегда проезжали мимо, но никак не было возможности попробовать там еду. На выбор были две позиции: курица и баранина, остановились мы на курице. Во-первых, было долгое ожидание, но это не так сильно важно, во-вторых, ужасный шашлык: курица либо испорчена, либо протухла; вкус, запах просто не описать словами, мясо внутри темно-зеленое, курица липкая… Сразу же позвонили и сказали, что это невозможно есть! Благо, нам вернули деньги. В качестве извинений нам предложили отправить две порции шашлыка, мы согласились, но на баранину, нам сказали: «хорошо, но уже завтра, мол сегодня они уже не успеют». На следующий день долго не могла дозвониться им, после того, как дозвонилась оператор или кто, точно не знаю, разговаривала грубо, будто делает одолжение какое-то, хотя, инициатива с шашлыками была с их стороны. В итоге, сказала мы приготовим только тогда, когда освободится наш шашлычник от основных заказов, таким образом оставляя нас на второй план. Привезли обещанный шашлык ближе к часу ночи, но вместо обговоренного бараньего шашлыка, снова курица. В общем, ставлю одну звезду заведению за обслуживание и за кухню. Точно не место, которое можно посоветовать кому-то, и в которое можно было бы вернуться.
US
Ulpan Sundetkalieva
Мангал хаус - шыныменде үйдегідей жағдай жасалған. Бәрі дәмді болды. Керемет🙏 еңбектеріңе береке тілеймін✊
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Әмин 🤲 Мейрамханамызға қалдырған керемет пікіріңізге алғыс ❤ Сізді тағы да күтеміз!