Classy English
Языковые школы
ЖЕ
Жанерке Ерсаин
Мен ағылшын тілі курсына 1 жыл болды барып жүргеніме. Осы уақыт ішінде менің ағылшын тілінен білімім жақсарды. Жаңа сөздер үйрендім, сөйлеуім де жақсы болды. Мұғалімдер сабақты түсінікті етіп түсіндіреді. Сабақтар қызықты өтеді. Бұл курс маған өте ұнайды.Әрі қарай "Classy.English"пен сабақтарымды өткіземін!
is
idagar samira
Өте күшті курс.барлық сабақтарды қызықты өткізеді,барлығын жақсы түсіндіреді.барғаныма тек бірнеше ай болды,бірақ уже көпп нәрсені үйрендім.самые лучшие учителя👏🏻👏🏻❤️❤️
Ailana Bolatova
Сентябрьдан бастап оқып келгелі,бұл курсқа келгеніме бірде біррет өкінбегенмін.Ағылшын тілін үйрету жолдары,тәсілдері жоғары сапада,әр балаға деген подход ерекше.Сабақтар өте қызық өтеді,кейде уақыттың қалай өтіп кететінін байқамай қаламыз.Ағылшын тілін үйренуге,өз ойларымды еркін айтуға талпыныс берген ыстық жер.Лилия,Луиза жетекшілерім мен үшін ең үлкен үлгі болды🫶🏼
Дильназ Курмангалиева
Ағылшын тілі секциясы өте қызықты және пайдалы болды. Секция барысында біз ағылшын тілінде сөйлеп, жаңа сөздер үйрендік. Мұғалім бізге әртүрлі тапсырмалар беріп, ойындар арқылы ағылшын тілін жақсы түсінуге көмектесті. Барлығы белсенді қатысып, өз ойларын ағылшын тілінде айтуға тырысты. Маған бұл секция өте ұнады, өйткені мен жаңа білім алып, ағылшын тілін дамытуға мүмкіндік алдым.
Aйкерим Х
Хорошая языковая школа! Моя племянница Айсезим ходит на занятия и всегда возвращается довольная. Преподаватель внимательная , умеет заинтересовать и объясняет всё понятно. Занятия проходят интересно, в дружелюбной атмосфере и мы уже видим хорошие результаты. Спасибо школе за профессионализм и заботу о детях!
SM
Ssmdzh M
Отличный языковой центр, за полгода повысила свой уровень до B2. Преподаватели сильные и добрые
Ескендір С
Занимался у Лилии и Луизы примерно с 18го по 20й год и поднял свой уровень английского с abc до С1, очень доволен, сейчас спокойно консультирую клиентов на английском и свободно чувствую себя в зарубежных странах и в интернете при общении с иностранцами
Zhanara Mukhambetkaliyeva
Самый лучший курс Английского 🤩 Мои преподаватели Лилия и Луиза профессионалы своего дела 🔥 Рекомендую всем кто хочет быстро и эффективно научиться Английскому языку) 💯
Saltanat Diyas
Я хожу в classy english только месяц и уже наблюдаю прогресс. Я начала больше понимать на английском. Здесь за месяц я узнала больше чем, в том учебном центре, в который я ходила около 4 месяцев. Учителя добрые и хорошие, объясняют хорошо. На уроках мы много разговариваем, делаем листенинги.
Pellegrina O.
Преподаватели Лилия и Луиза - профессионалы своего дела, с большим опытом преподавания 👍🏻. Провели тестирование на определение уровня и быстро определили в группу. Занятия проходят очень интересно!