Bla Bla
4.4
Maulet Kairatuly
👍
Айсулу Акылбекова
Мен Зачаганск заказ берип тұрмын маған доставка жоқ деді, сонда айтпайдыма оператор Зачаганск тағы Точканын номерін. Мен сол зачаганск тағы оператормен сойлесіп тұрмын деп ойлап Конязинадан заказ беріп тұрмын. Күншуақ па десем жоқ Конязина дейд. Оператор жұмысы 0. Еще заказ 1 сағаттан кейін дайын болды. Біз қайдан білеміз 2 точка екенін.
Нуржан Кайрошев
Оте нашар пицу ,оздеринин ошибкасын туснбитн сразу отмену сделай деп шгатын нашар заведения, доставка жагы адаммен карм катынас жок 0
Sabrina Ishanova
Доставка берген едік 3 сағат болды әлі келмеді И еще операторлары телефон алмайды басқа нөмірмен звандасам алды Оператор қыз өте төмен жұмыс жасайды екен Доставка уақытында келмейді
Сабина Талапова
отличный ресторан лучший сервис лояльност к гостям отличный
biba111 ⠀
Самовызов сказа и вн
D
Doszhan
1/5 очень плохо заказа ждали 3 часа и то перепутали заказа
ШБ
Шукир Благодарю
жаксы кухнясы таза,поварлар күшті,ұқыпты,офиктер жаксы,зал таза.тапчанда туған күн,жаксы көңілді кеш ұйымдастыруға болад.
umar Umar
вкусная еда цену свою оправдывает очень хорошо так же большие порции много раз кушал и заказывал не жалею всем советую
sabina 🐰
Очень пусныйе блюда .очень приятное атмосфера
Вероника Кравцова
🦯 🦯
Ужасно сказали ждать 30-40минут а ждали 2часа еще я помещении грязно
ЖМ
Жанара Мирболсынова
Доставка хромает, но кухня вкусная
mt
murat tolykbayev
Вкусно и недорого
Мухатова Мирамгуль
Өте керемет сушилар осы жерде 😍 Дәміде, көлеміде өте қатты ұнады 😘😘 Үнемі тапсырыс береміз🤭 Керемет☺️☺️ Қызметкерлері өте сыпайы және кішіпейіл😘
Балнур Абдет
1700 теңгеге сорпа заказ бердім, тек желінбейтін шандыр ет пен толып тұрған картоп сәбіз и сорпаның бетіне тастай пиязды турап тастаған, сорпасы 4-5 қасық! Не мынау енді ? Алдындары жақсы еді, мынау ақшасына вообще не стоит! Бұндай көөөп картоп пен сәбіз шандырды өзімақ қайнатып іше аламынғой! Сорпасын көп етіп істесеңдерші , ана картоптың өзін сухой жемейтін шығармыз, сосын атын өзгертіңдер сорпа демей, жаркое деппа. Себебі сорпаға мүлдем ұқсамайды. Суы жоқ…
Айдина Амангали
Заказали на дом,суши слишком сухие, и пицца слишком жирный,а вот только крылышки нормалные.Нам не понравилось
ВИ
Венера Ильясова
70 минут деген заказды 4 сағат күттік заказ жоқ , телеф жауап бермейді . Босқа күтіп коңіліміз қалды . Қонағымыздан ұят болды .😡 Үлгірмесе неге қабылдайды? адамдарды алдап . Ещё в пути деп қояды .👎🏻
Aimagambetova Nargiza Talgatovnaa
Пиццалары дәмді,күшті. Бірақ обслуживание жаман,ұзақ күтесін тамағынды,еще 100 тенге болғаны ладно ,тамағынды салып алып кету үшін сұрап едік тамақты салып алып кетуге , 100 тенге-1штугі. Минустары көп. Бірақ пиццасы өте күшті.
ernar tlekkabylov
вкусно
Молдир Бауыржан
Провели субботний вечер на тапчане — всё понравилось. Еда вкуснейшая, обслуживание на высоте. Спасибо Сабине за доброжелательность!
Kisa Tushkan
Очень вкусные суши, наш любимый сет Банзай. Вежливые сотрудники. Ну реально что вкусно то вкусно.
Aidana Alish
очень вкусно советую
s😈
sanqwks 😈
Спокойно сидели, потусторонние люди начали в нас кидать салфетки и разные предметы по типу крышек от бутылки и так далее . Администрация не разобралась в ситуации обвинили нас и потом эти люди просто ушли🤷🏻
ayzere🪽
Классное кафе.Все очень понравилось.Прекрасное обслуживание.Особенно у официантки Сабины.Все очень вкусно
Арын Саттар
Мықты
DT
Didarkyzy Talida
Сушилары тема но телефонга жауап бермид узак уакыт кутип отру керек звандасак алмайд🤦🏻♀️
Жанна Бугрим
Бла бла у них всегда очень вкусно ,доставка быстрая ,всегда все горячее ,порции суш большие ,побольше вам клиентов .
ЕА
Еламан Аюпов
Доставка опаздывает на пол часа а то и больше и размер сушы у них маленькие стали, начали уже экономит
АО
Айдана Отегенова
Бла бла у них всегда очень вкусно. Курьер Гизат очень вежливый, быстро и горящее доставляет. Отлично выполняет свою работу. Очень приятно получать от таких курьеров доставку. Спасибо большое за то что вы есть! Таких обслуживании и таких вкусных еды никогда не было в Уральске. Молодцы, желаю процветания! 👏👏👏❤️❤️❤️
Алина Аккереева
Очень вкусно
МЕ
Махсат Еркин
Слиишком долго дайндайд пойдет🫠
ЖМ
Жамила М
Обслуживание всегда на высоте , быстро оформляют заказ , быстро делают доставку , все очень вкусно , сочно , сытно . Отдельное спасибо сушисту не в чем не экономят добротные суши обалденные
НМ
Нурсауле Маханова
Керемет 👍, өте дәмді әрі порциялары улкен. Көп рахмет.
ML
M Li
Прям очень вкусно честно *честный отзыв*
i l
Ужас. Не отвечают на звонок ждали почти 2 часа, остывшие, и плюс ругаются мол типа не наши проблемы. Хотя это их проблемы. от них до нас 3 минуты езды на машине😡
Samat Saurbaev
Это что за порция , объедки какие-то, вы точно людям готовите ?
S!
Shynar !!!!!!
Тамақтары өте дәмді! Қызмет көрсету сапасы өте жоғары. 💐
Dina Shapagat
Телефон көтермейді, заказымыз не кабылданганын, не кабылданбаганын білмей аяктай барып алып кеттім🤦🏻♀️ Еще ожиадние 2сагат дейді барып турсам, урысып сойлегеннен кейін казир 5минутта дайын болады деп тагы күттіріп койды🤦🏻♀️ Телефонга жауап беріп отырган орамалдагы кыз өз жумысына жауапсыз, басшылары сол жагын кадагаласа жаксы болар еді!
Зейнулла Бердалиев
Телефон мулдем котермейди! 30 минут болды звондап отырганыма! Осы жагын колга алсаныздар!
БЕ
Баха Есенов
15.11.2025ж уже 30 мин болды, ватсаппен де телефонмен де озимиз алып кетуге заказ бере алмай отырмыз. Телефонмен хабарлассак, ватсап деп заказ алмайды. Ватсап ка жауап жазбайды. Кейин вообще телефон алмай тастады Бурын мактайтын едим, казир мулдем булинген екен. не советую!!! 🤦🏼
*U
****** USSERBAYEVA
Өте керемет жер барлығы өте өте дәмді жиі баратын жеріміз
sz
sanchez z
Нет приборов в доставке
Н
Наташа
Очень вкусные суши, пицца! Порции большие! Нам понравилось! Будем заказывать теперь только у вас!