Janym soul
Цветочный магазин
BU
Beibit Urazbayev
Өте әдемі және сапалы жиналған букет. Сервис жоғары деңгейде. Флористтеріне үлкен рахмет🙏🏻🙌🏻
Гулайна Ахметкалиева
Гулдер не свежий,ақ розалардын беті сарғайып кеткен
БА
Бакытгуль Адаюшкина
Красивые и свежие цветы!!! Много клиентов Вам!
𝐧𝐮𝐫𝐚𝐢𝐲𝐦 𝐭𝐢𝐥𝐞𝐤𝐨𝐯𝐚𝐚𝐚
Куштии❤️❤️
Bruce Wayne
Просто ужасные цветы подсунули, простоявшиеся, грязные. На Исатая тоже покупал год назад вонючие были сказали на складу воняют. Не советую эти магазины!
Dilyara Baurzhan
Что это за ..?? Второй раз уже вы привозите мне не свежие цветы ? Курьеру тупо звонит и говорить спускайтесь , и сам сидит . Хотя до двери доставка . ВТОРОЙ РАЗ УЖЕ ЕМАЕ . Вы можете смотреть перед тем как отдавать цветы😡
Тамир Bekmukh
Цветы в этом заведение очень красивые
ГР
Гулжахан Рахметуллина
ұнады, клиентпен жақсы жұмыс жасайды, күттірмей тез жауап беріп, шешіп береді , молодцы 🙌🏻 буду заказывать🙌🏻
SS
Samal Shamenova
Всегда приемлемые цены и оьзывчивые менедеры! Успехов вам и благодарных гостей!🙏💐
AE
Alina Erbolatova
Тапсырысты тез қабылдап, жеткізді👍🏻
АУ
Айнаш Утеуова
Тез әрі өте әдемі гүл шоқтары❤️өзі арзан өзі маржан💐Енбектерініз жемісті болсын🙏🏻
Аружан Насипқалиева
Осымен екінші рет заказ бердім.Екі заказды да әдімелеп жинап,салып жіберді.Менеджер Гулданаға рахмет🫶
АХ
Айслу Хван
Хочу поблагодарить менеджера Гульдану за профессионализм и оперативность! Быстро помогла с выбором бенто-торта и цветов, всё доставили вовремя. Сервис на высоте, спасибо!
Анара Булатовна
Я заказала для подруги комбо букет+бенто, очень красивый цветы свежие мне очень понравилось и цена приемлемая 😍😍😍🫶🏻
ГЕ
Горелова Екатерина
Спасибо большое за прекрасный букет
Aidar Anuarbek
Менеджер Жулдыз ханымға рахмет, гүлді әдемі, теплордпен қаптап салып жібергеніне. Алғысым шексіз
КА
Куралай Амреева
Менеджер Жұлдызға рахмет. Гүл таңдасып, бірнеше рет қалауымдай ғып орап берді. Айтқан уақытта, тез доставка жасады. Рахмет сіздерге көп, әжеміз қуанып қалды
Ажаргул Исламбекова
Сапалы қызмет көрсетіп, гүл сатуда көмектескені үшін менеджер Жұлдыз ханымға алғыс білдіремін.
ДВ
Дарья Валерьевна
Хочу выразить искреннюю благодарность менеджеру Адель и флористу Нурасыл за их чуткость, высокий профессионализм и отзывчивость. Работа выполнена на высшем уровне: внимательное отношение к деталям, оперативность и искреннее желание помочь чувствовались на каждом этапе. Очень приятно иметь дело с такими специалистами. Спасибо за отличный сервис и прекрасные эмоции!
Гаухар G
Благодарю за оперативность менеджера Аделю, сразу оформили, предложили варианты. Обращусь еще раз. Рекомендую
ЖА
Жечуг Алмаз
7 кантар , Куншуак 29, жаным соул гулдер дукени Окига сипаттамасы : Мамама туган кунiне гул алуга барып едим. Хризантема гулдеринен фотодагыдай букет жинап беруин сурадым. Кыз бала холодильниктен гулдерди акелип стол устине койып , касында букет жасап жаткан жигитке букет жасап бер деп тапсырма берди. Флорист жигит екенин тусиндим. Маган дейинги заказдар бойынша букеттер дайындап жатырды ер бала. Мен : дайын букеттер жок екен деп айттым, дайын адеми букет болса сатып алып кетип калайн деген ойым болды. (Витринада турган букеттер маган унамады. Озим калаган гулдерден букет жинатуга кукыгым бар деп ойлаймын). Дайын букеттер жок екен деп айтып едим. Флорист бала: "бар гой "деп витринадагы букеттерди корсетти. Мен ол букеттер ширип турганын айттым. Сол созиме флорист жигит байланды. Сурак астына алды мени, кайдагы ширик, кандай ширик, жок ширик деп маган психологиялык кысым жасады. Мен сасып калдым, кутпедим ,меннен кандай жауап куткенин билмим флористтин , меннен жасы бирнеше жас киши баладан соз естип , немесе бала сиякты жауап берип турмаймын гой. Мен ол баланын сурактар коюдагы максатын тусинбедим. Содан мен шок болып калдым. Ренжип алмайм гул деп шыгып бара жаткам , касында турган кыз маган кулди, мен кери кайтып келдим ол кыздан неге кулгенин сурадым, содан жигит созге соз кайыра берди , мени мулдем тындаган жок, ойымды айтуга мумкиндик берген жок, мени тындайсын ба десем де мени тындамады, содан видео костым, сатушы комекши кыз да алып мени видеога тусирди. Мен кетир дедим видеоны. Оздери провокация жасайды, оздери видеога тусирип алады. Мен тан калдым мынандай кызмет корсетуди биринши рет кордим. Содан милиция шакырдым, шакырган милицияга озимди арыздап, мени кинали етип корсетти, маган жала жапты. осы жаным соул гулдер дукенинин директорымын деп келген кыз маган : баска жерден гул алып, маманызды куттыктарсыз деп нускау берди, бизден сизге гул сатылмайды деп мадениетти турде намек тастады.
ВЕ
Виктория Ермольчева
Прекрасный магазин, доступные цены, всегда свежие цветочки, вежливые флористы, доставка своевременно. Успехов и процветания вам💐
Алихан Адильханов
отличный сервис, спасибо за быструю доставку
Nurai Madiyar
Заказывала цветы из другого города для подруги и очень переживала, чтобы не ошибиться с выбором. В итоге ни капли не пожалела — магазин оказался просто замечательным. Цветы невероятно красивые, букет собрали с большим вкусом и доставили точно в срок, несмотря на загруженность и неудобное время. Отдельная благодарность менеджеру Салтанат — очень вежливая, внимательная и приятная в общении. Осталась в полном восторге❤️
Ершат
Өте мықты Ватсаптан жазсан тез жауап береді продавецтары мықты вежливо сойлеседі маған қатты ұнады мықты ценалары өте тиімді сіздерді Janym soul ҒА шақырамын 10000/10
Alibi Tlegenov
Цены не кусаются. Дочке понравилось)
ФЯ
Фараби Якупов
Самые лучшие 👍 цветы красивые доставка быстрая
Кенже Саркулова
Доставили быстро. Спасибо.
ГК
Гульжихан Конаккалиева
Жаным сол магазины на коп коп рахмет аркашанда оперативно жумыс жасайды гулдериде свежие барлыгынызга кенес беремин💥💥
Алтынбек Сердалин
Жұмыстарыныз алға басаберсің, өте әдемі гүл шоқтары рахмет көп көп
Виктория
Спасибо большое команде. Так быстро и оперативно я давно не видела такого. Цветы подобрали быстро,был ограничен бюджет,но даже с не большим бюджетом сделали все красиво. Доставка с момента заказа цветов ровно 15 минут. Сказать что я удивлена не сказать не чего. Давно не видела такого сервиса в Уральске. Спасибо большое,теперь только к вам. Так держать 👍
Ruslana Uralbaeva
😍
НА
Нургуль Абулхаликова
Всегда свежие цветы и много выбора. А сотрудники всегда вежливые, что очень приятно ❤️
Дана Дарменбаева
Заказывала здесь первый раз и осталась в полном восторге! Обслуживание на высшем уровне — сотрудники внимательные, вежливые и очень детально относятся ко всем тонкостям. Отдельное спасибо менеджеру Гулим: она помогла подобрать идеальный букет, учла все мои пожелания. Цветы свежие, оформление аккуратное и очень красивое. Покупать у вас — одно удовольствие! Обязательно буду заказывать снова и с удовольствием рекомендую всем❤️
БГ
Бакытханым Габбасова
Janym soul гүлдерінің тұрақты тұтынушысы десем де болады. Әр тапсырыс сайын әдемі, ерекше етіп безендіріп береді🤩 тұтынушымен қарым-қатынасы жақсы, сапалы қызмет көрсете алады.👍👍👍
GS
Gulfarida Sagatkyzy
Өте әдемі гүлдер. Сыпайы қызметкерлер. Керемет жеткізу қызмет. Рахмет Zanym soul
AZ
Alma Zgali
Өте керемет гүлдер орталығы🫶
Мурзагалиева Аида
енді гүл алмайтындай болдым доставка уакытында бармайды
ИУ
Индира Утегенова
«Цветы свежие, красивые, но у меня есть жалоба на курьера. Вместо того чтобы доставить до двери, он сидит в машине. Говорит, что подниматься не будет.»
Малика Азербаева
Цветы были не свежие
Ruslan 027
Заказывал у вас букеты несколько раз, всегда оставался доволен. Спасибо все на высшем уровне 🔥
КШ
Кристина Шалыгина
Спасибо цветы классные) обслуживание на высшем уровне
ЭА
Эльшан Алекберзаде
Лучше не найдете, не ищите!
Айнур Байтурсина
Рекомендую для административных мероприятий, концертов и т.п. Но только не для любимых людей, букет вянет ровно через сутки, администратор никаких извинений или компенсации не предложил, очень некомпетентный персонал 👎👎👎
Айдана Куспанова
Являюсь постоянной покупательницей этого филиала, на любое мероприятие заказываю здесь букеты. Всегда всё было прекрасно. 25 ноября заказала букет, но сами цветы в готовой композиции мне не очень понравились. Попросила собрать другой вариант, и сотрудники с пониманием отнеслись к моей просьбе. В итоге сделали очень красивый букет из белых роз. Спасибо большое за внимание, терпение и отличное обслуживание. Этот день был для меня важным и благодаря вашему пониманию настроение стало еще лучше. Спасибо❤️
Гульнара Давыдова
Розы не свежие, не простояли даже сутки, администратор грубая, ни как не отреагировала на ситуацию.
Rumi Strawberry
заказывали цветы + бенто торт заранее за два дня, обговорили время и доставку, в итоге переносили доставку два раза!! потому что у вас были проблемы с курьером, отвратительный сервис, работайте лучше, больше не будем здесь заказывать 👎🏻
DT
Dinara Tlekkaiyrkyzy
Гүлдері прям свежий и үлкен😍😍 Менеджерлеріде тез жауап беріп отырады🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ББ
Болған Бекниязова
Жолдасымды жіберіп 11 роза алдыртып едім, дали не свежие. Хабарласып ескерттім, жақсы қазір ауыстырып береміз курьерды жіберді, 17:40 та шығып кетті деген курьер 18:10 да келді, хотя я рядом живу, өзім кішкентай баламен жалғыз болғасын өзім аяқтай бара алмадым. 11 розаның орнына флорист 9 роза беріп жіберіпті. Қайтып хабарластым, флорист асығып қателесіп кетіпті деді. Енді тезірек 2 розаны беріп жіберіңізші дегенде жақсы беріп жібердік деп 18:30 да айтты, но ол 2 штук розаны 19:20 да әкелді. Маған курьер нөмері деп бір номерді берген болатын хабарлассам манағы розаларды әкелген курьер, жоқ мен сізге мана апардымғой, басқа роза бермеді, басқа заказдарды таратып жүрм деді. Хабарласып , ескерттім маған срочно қажет екенін, флорист бір емес екі қателік жіберіп, кінәсін мойнына алып, 2 розаны за счет своего через яндекстан беріп жіберсің, мен басқа курьерды тағы 1 сағат күте алмайтынымды ескерттім. Соңғы жағында дауыс көтеруге шейін барғасын ғана через яндекс берп жіберді . Басынан бастап ақ, солып қалған гүлдерді емес, свежий гүлдерді бергенде бұндай жағдай орын алмас еді. Ер адам келіп тұр екен деп несвежий гүлдерді беріп жіберу дұрыс емес!!! 11 розаның 1-2 несвежий екені болса екен, ладно деп басқа цветочныйдан алдырта салар едім, а там их 5, это просто ужас!!! Көңілім қалды!!! Janym soul гүлдер дүкенінің басшысы өз қызметкерлеріне жұмысты мұқият, үлкен жауапкершілікпен жасауды түсіндірсеңіз жақсы болар еді!!!!
Аружан Махамбетова
JS дың қай филиалы болмасын қызмет көрсету сапасы өте күшті, әрі тез жеткізеді😍 Көөп рақмеет!