Балдырған
Кабинет логопеда
ЛА
Лунара Аязбаева
Қызым логопед-дефектолог Аида Азаматқызымен 3 ай жұмыстанды. Сөздік қоры мүлдем аз еді, Аида апайы сөздік қорымызды көбейтіп берді. Еңбегіңіздің жемісін көріңіз😍🎀
ИИ
Ирина Игоревна
Отличный специалист, поставила звук Р нам, вообще не выговаривали до этого. Ребенок ходил с удовольствием на занятия, однозначно рекомендую!
Алина Гайсанова
Спасибо за ваш профессионализм и доброту! Речь ребёнка заметно улучшилась благодаря Аиде Азаматовне я благодарна очень ♥️
Малика Нурмуханова
Замечательный логопед! Ребёнок с удовольствием ходит на занятия, прогресс на лицо.
AI
Ainur Iskalieva
Самый лучший логапед в городе 😍😍😍🥰🥰😘😘😘
BZ
B Zh
Өте күшті маман логопед психолог,баламен жұмысы өте мықты,қызымды тек осы логопедке сеніп әкелемін! скидка жасайды,баска логопедтер сияқты аспандағы айды сұрамайды, нәтиже шығарад! Ойланбай келініздер!!
АХ
Айкоркем Халелова
Өте керемет орталық. Мықты маман иесі Баламды апарамын. Нәтиже просто супер. Қарап бақылап жүрген жандар болса ойланбастан апарсаныздар болады. 😍
Alma Nigmatullina
Керемет орталық өте өте білікті маман , үлкен баламды апарып жүрмін результат ұнады👍🏻👍🏻 советую 🫶🏻👌🏻
Dakon Aiii
Жұмысың алға баса берсін! Жарайсың өте керемет! Жұмысыңның жемісін көре бер жаным! Супер!!!