Бибі-Ханым
Айгуль Наурзалиева
Хорошое обслуживание, приятные цены
УК
Улдай Кожимбетова
Өте жақсы тамаша шаштараз.Қыз жігіттері салонда істейтін келген кісілерді амандасып жылы жүздерімен қабылдап әдемі шаш үлгісін келтірып жүмыстарын атқарып жатады.Жүмыстарың жемісті табысты болсын деп тілек тілеймін.
Альбина Габдулгазизова
Осы салонда жасайтын маникюр маманы Салтанатқа рақмет айтқым келеді😍 Мастер өте ұқыпты, жұмысына жауапкершілікпен қарайды және әр детальға мән береді. Жасалған маникюр ұзақ уақыт сақталады🔥 Әр кезде әдемі, ерекше, ойымдағыдай етіп жасап береді Өз ісінің шынайы маманы💅✨ Еш ойланбастан баруға кеңес берер едім Еңбекті бағалайтын клиенттеріңіз көп болсын🫂
РА
Рахат Асхатұлы
Ерлердің шашын алу сапасына қарай, бағада тиімді ✂️
ГФ
Гульнара Файзрахманова
Керемет Салон шашымды жаксы етіп бояп қиып берді. Алла разы болсын.
Aibeк Магазин
Хорошый мастера мне понравился каждый месяц там бываю👍👍👍
KG
🤍💗
🤍 💗
өте жақсы салон!!
Рауана Абдрахманова
Очень понравилось обслуживание в салоне! Всё делают аккуратно и с любовью к своему делу.
Ar
Адилет Супияров
👍👍
КТ
Калидулла Туребаев
Шашымды 5–6 жылдан бері тек осы жерден ғана қидырып жүрмін. Әрқашан көңілімнен шығады. Уайымдамаңыздар, келіңіздер – өкінбейсіздер!
B.
Bibigul .
Классный салон 🔥🔥
bekzhan 🙂↔️
Мастер стрижки топ
Gulnaz Konyrova
Абсолютное равнодушие, недовольные лица, грубый тон и полное отсутствие желания помочь или просто нормально поговорить. Клиентоориентированность на нуле. Худший салон!
MA
Murzabaeva A
Хуже сервиса я ещё не встречала. Название салона говорит само за себя - одной звезды тут действительно много. Обслуживание отвратительное, персонал ведёт себя хамски, никакого уважения к клиенту. Такое ощущение, что ты им мешаешь своим приходом.
Dana Kumarova
Кірпік жасатым дұрыс жасамайт жасаған күннен бастап түсті 2-3күнде ьірталай кірпік түсті
Sabina Akhmetkalieva
Турлан Искалиев
Мужская стрижка 10/10 , советую
ДИ
Дельнур Ислямгалиева
ужасный салон,шаш жасатуға барғам не апарған причёскамды не локоны жасай алмайды 5000тг толеп дым истете алмай кетим
US
Urimkhan Sapiyeva
Классный салон👍👍👍 мастера профессионалы 😍😍😍
АФ
Арман Форп
Мне очень понравилась стрижка.Самый лучший салон!