5000 мелочей
Yana Baeshko
Написано что до 22:00,в итоге работают до 9🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
АЕ
Айнагуль Есенжолова
Өте тығыз орналасқан заттары, бөлмелері құрттай, сауда жасауға мүлдем ыңғайсыз! Жер толған каропкалар, жүрерге бос орын жоқ! ол ештеңе емес, сатушы қыздар, кассадағы апай ӨТЕ ДӨРЕКІ!!! Бірдене сұрап іздесенде ұнатпай айқалап жауап беріп тұра беред, жақындамайды клиентке! Бірдене айтсан ұрсайын деп тұрады) негативы көп дүкен екен, несоветую🙅🏻♀️
AG
Anar Gabdullina
Кассадағы қыз өзінше алдағандай, мен үшін жұмыс жасап тұрған адам сияқты, размерін сұрасам заттың, білмеймін шарды үріп көрген жоқпын деп қақшаңдап. Бой аласа, көзі бақырайған, ақ кофта киген қыз! Оның алдында орта жастағы апай тұратын еді, сол кісі өте вежливая. Клиентпен жұмыс жасау білмейді ана продавец, маечка бере қоясыз ба десем, өтірік естімеген адам сияқты тұрды и до конца бермеді маечканы!
A
Aidana
Консультант телефон шукылап турды.асыгыс бир нарсе алаин деп баргам Мен сураганымды кулагына да кыстырмады
мьюзикл
была с артуром, он пытался уговорить мя купить браслет с буквой "м" я отказалась, хорошие воспоминания
SS
Ss Ss
Просто ужасный магазин не советую администрация просто ужас туда работать вообще не устрайвайтесь вас так обосрут оболют что не захотите вернуться в этот магазин нет там адекватных людей просто ужас
Алим Шайхиев
нурик жаксы бала екен👍👍😍
Miki Miko
Нурик 👍🏻👍🏻
marsss x
Нурик деген бала бар екен кушты сотрудник риза болдм👍
marua .
алсю сю
раяна оценила
AZ
Alya Zhuman
Очень коассный магазин есть все что нужно, очень удобно и цены хорошие . В основном мелочей для дома ,продовцы консультанты очень вежливые
Виктория Ермилова
Пошли с мамой в этот магазин, посмотреть что там интересного. Это было 15 июня. 2025 года. У меня на сумке висел брелок змея. На выходе меня остановили и сказали что я сперла этот брелок. И начали угрожать полицией. На что я попросила включить камеры и все посмотреть. На что они отказались это делать. У них даже таких брелоков нету. Я делала его на заказ. В итоге один консультант сказал что видел меня когда я заходила и у меня был уже этот брелок на сумке..
🤍 .
Консультанттар кушти обслужка истейды❤️❤️
ЭМ
Эльхан Мендихан
Пришел в время 20:34 а роботает 21:00 и они закрыты😕😕😕
Zhangulẽk🤍 aaaa
Вообще ужасное обращение консультанта клиентам,косметика размазано по всюду грязно сломана.
as1kor .
очень плохое отношение к покупателям
Conor
Очень плохой магазин после выхода сотрудники начили шмонать
DN
Dauren Nurgaliev
Хорошо место
Гульфия Сауанова
в соц сетях не отвечают, в инстаграме указаны 3 номера ватсап, все 3 номера ватсап не читают, инстаграм тоже не читают, чтобы узнать есть ли в наличии нужно обязательно ехать с другого конца города 🤦🏻♀️
Сабит Мухамед
Очень хороший магазин👍💐
Z*
Zhons *
Жақында ғана ашылған магазин. Ішінде бәрі бар. Риза болдым. 5000 ұсақ түйек емес, миллион ұсақ түйек бар ғой. Сатушылары да өте жақсы адамдар екен. Бағасы да қол жетімді. Іздегеніңді табасың. Келіп көріңіздер, қуанып қайтасыздар.