Alash Service
Автосервис
СД
Сабит Доскали
3 бокс Сағынғали профессионал по кузову и по ходовому. Тез әрі жылдам сапалы істеп берді, бағасыда қымбат емес. Советую всем 🔥🔥🔥🔥🔥. Қолын дерт көрмесін бауырым жұмысын жүре берсін 👍🏻👍🏻👍🏻
Самат Жубанов
Жаксы сервис
Макс М
Бармандар акша бостан тек бересіндер
TT
Tanks Thenderssston
Порожня сервис бармандар орыстар түк білмид
Адик
Жыгыттер келындер окынбисндер👍✊
Tony Montana
Мастера своего дела👍
Санжан Бауыржанов
Мыхты мыхты жігіттер талмаңдар өскесін машна алам сосын апарам ИншАллах👍🏻
Асхат Нигметуллин
👍🏻👍🏻👍🏻
Nuks .
Чистый и хорошые и талантливые ребята
Мансур Бигишанов
әдемі го жұмыстары 100/1000
Алишер Идрисов
Огромное спасибо! Диагноз был поставлен в две минуты. На мой взгляд такой и должна быть работа профессионалов своего направления. Автомобиль уже в строю . Советую всем! Хочу отметить очень чистое помещение!!!
Диана Мендигалиева
Лучшие мастера👍
gumarov .
👍🏼
MS
Mirbol Suleimenov
Все удобно
azikonn 07
Өте сапалы жұмыстары! Тап таза сервистары, адамдармен сөйлесу мәнерлері жақсы, бағалары да қолайлы екен! Рахмет риза болдым жігіттерге
Armanek Armanek
Все отлично