Оазис
4.4
4.4
ДТ
Дания Темиргалиева
Была с мамой на спа комплексе,это просто супер,массаж отличный,сервис хороший,все вежливые,всем советую 🥰🥰🙌🏻🙌🏻
Адия Р
Ну я даже незнаю что сказать )
Айжан Искакова
Керемет массаж және персонал👍 Бас жуу өзі ерекше сезім,күшті бәрі ұнады! Клиенттеріңіз көп болсын!🤲
Ажар Сарбупеева
Отличный сервис
ED
Elvira Dedeiko
Были с мужем, понравилось очень. Девочки Айгуль, Мира прям супер!!!
ГБ
Гүлбаянсұлу Бакытжанова
Керемет Спа салон👍👍👍👍 Мастер Айгуль массажы ұнады. Білікті маман🩷 Салонның іші таза, жайлы. Керектің бәрі бар. Бағасы өте тиімді Көп рахмет😊🩷
КС
Камшат Сармалаева