Elly
ГЖ
Гулзара Жумабаева
Эляға маникюрды 3-4 жылдан бері жасатамын! Ұқыпты жасайды, өзіме ұнайды 👍
Айкерим Бижанова
Уже полгода хожу в этот салон на маникюр. Эля прекрасный мастер! Обслуживание на высшем уровне! Еще и подарочек дали на преддверии Нового года! 😍
СТ
Сауле Тулясова
Супер мастера экспресс обслуживание.Была в восторге,Успехов Вам и процветания
Анар Ирмекова
Элячка, просто волшебница, ровно год как только к ней хожу 😍
СИ
Светлана Исмагулова
Девочки вы самые лучшие!!! Самый лучший салон !!! Топовые мастера !!! Успехов вам!!!
AD
Akmaral Daukenova
Техникалары бөлек, өте ұзақ тұрады. Менің тырнағым жұмсақ көп жерге жасатып көрдім тұрмайтын. Бірақ Элья жасаған тырнақтар күшті тұрады
Азиза Айткали
Тырнақты күшті жасайды😍😍 Маған ұнады, бір айдан ұзақ тұрады.Советую👍
ГН
Советую
Ильяс Кенжегалиев
Советую 👍
Асем Залипова
Қызметі керемет,😍мамандары өте нәзік әрі ұқыпты!🥰Маникюрім әдемі, ұзақ сақталады.💅🏻Міндетті түрде тағы келемін ❤️❤️❤️❤️
Алмагуль Молдагалиева
Elly салонына көп рахмет! Жаңа ашылған болса да бәрі керемет👍👍👍
Рахмет🥰 сіз үшін қуаныштымыз✨
ДД
Дария Дюсембекова
Отличный мастер👍, успехов тебе в дальнейшем 🫰, иди только вперед ❤️
Рахмет❤️🔥🥰
Эля Кенжегалиева
Мой любимый салон😍 Идеальная покрытие на целый месяц💅🏻 Маникюр педикюр только к ним❤️🔥 и
СА
Сулу Абдрахманова
Эля ісіңе береке берсін!Жұмысың өтп ұнайды .тез әрі тиянақты.бастысы сапа💯.клиенттерің көп болсын.Салоның №1 болсын👏🏻👍👍👍
Рахмет❤️🔥🥰
Yernar777 .