Регион 07
3.9
Еркалиев Мардан
Жигиттерге Рахмет кушти жуады келуге кенес беремин регион 07
Ersultan
Не понравилось
Салонды кузовты сүрткен тряпкамен сүрте береді,салон жудырған өзінде жумағандай сол күйпі лас,асты балшық деп қосымша ақша алғасн дұрыстап жууға болатын еді
K.
K .
В восторге
Четко жуады балдар бүгін таңда барып келдім әдемі жуып берді✊🤝
9 посещений
AG
Alihan Galimzhanov
В восторге
Оте керемет мойка тамаша жуады маган унады жигиттер иске сат 👍🏼✊
Nurkhat Amangeldi
В восторге
Номер один мойка в уральске 👍🔥🔥🔥
Елсултан Бекен
В восторге
Өте керемет мойка осындай мойка жоқ шығар оралда
Частый гость
НА
Нурадил Ауелбай
В восторге
Жаксы жуып берди полировка лары жаксы екен машинаны жылтыратып берди👍келуге Советую
6 посещений
Makhmuduly .
✅🔥
Akan Akan
Совсем не понравилось
Очередь сағат жарым күттім. Ақша төлеп дым қарамай шығып кеткем Дөңгелегін почти жумаған. 3 дөңгелек солайымен тұрғо))))
БН
Бейбит Нарымбаев
Не понравилось
Заехал в темное время суток на мойку только кузова (седан), помыли очень быстро, выехал, оказывается не помыли диски вообще, цена 2500 тг
NA
Nurgul Azamatova
Понравилось
мойка керемет маган унады аяак асты тоситин кагаз бари бар иши жылы жаксы жуып берди баруга болады екен
Tima Baktigaliev
Совсем не понравилось
Самая худшая мойка, одну машину мыли 3 часа, и то надо следить рядом все время. Если думаете машину моют 1-1.5 часа то тут моют 3 часа
Erasyl С
Балдары жақсы жуады ұйымшыл
Частый гость
NZ
Nikita Zabrodin
Было средне
Не стоит потраченного времени, протирают стекла и панель грязной тряпкой