Карго А66
elmira
🤩🤩🤩🤩🤩🤩
ИА
Избаскан Айгуль
Заказдар шатасып баска калага кетет одан кейн акшада жок заказда жок отырмыз.14 Кунде заказ келип турганыда жок
ЖК
Жулдызай Каракоишиева
Өте керемет карго уакытында келеді товарымыз түгел
ЛА
Лилия Абдулгалиева
Отличное карго. Товар всегда вовремя, всегда на связи.
ªrujan ...
Сенімді карго. Заттарым бірде бір рет сынып немесе майысып келген емес. Заттарды беретін қыз жанем әшин өте сыпайы, бір грубо сөйлеген емес маған❤️🤭
Актоты Кошелекова
Зарина Наукиева
😍👍👍👍
ГБ
Гулбарам Бекмуханбетова
Ең сенімді әрі тез жеткізетін карго 😍 Бірнеше жыл болды осы каргомен алғызамын тек 🫰🏻 Бірде бір затым сынып майысып келіп көрмеді заттарға өте ұқыпты қарайды жене тағы бір + сы орталықтан бөлек шет жақтағы клиенттерге де жеткізу қызметі қарастырылған 👍🏻 посылкаларымызды белгілі бір бутиктан жап жақын жерден Зачагансктан смело барып алып кетеміз 🫰🏻 Өрлей беріңіздер ,өсе беріңіздер ,Аллаһ істеріңізге береке берсін 🤲🏻
Айка Тан
Хорошее карго, задержек нет, все работает
Айнотик —
Сенімді, затты беретін жас қыз өте сыпайы 🙏🏻😍🥰🌸
Sezim 🤍
Жаксы, тиімді карго👍
Бота Берманова
👍🏻
Альбина Габдулгазизова
Қытайдан тауар алғанда әрқашан A66 карго қызметін қолданамын. Жұмыстары өте ұқыпты және кәсіби деңгейде ұйымдастырылған. Уже осы каргомен жарты жылдай заттар алып келемін, барлық заттарым бүтін, мұқият қапталған күйде жетті. Ешқандай зақым немесе жоғалту болған емес. Барлығы айтқан уақытында, жақсы болып келді🔥 Түсінбеген нәрселерге админдер тез, сұраққа жедел жауап береді. Барлық процесті түсінікті етіп жеткізіп отырады. Жалпы, A66 карго — сенімді, жауапты және тұрақты жұмыс істейді Алдағы уақытта да тек осы каргомен жұмыс істеймін. Сіздерге көп рақмет✨ Еңбекті бағалайтын клиенттеріңіз көп болсын🫂👏
NA
БТ
Болат Темирбаев
Быстро и доступно
aruzhan 🤍
Самый лучший карго,заттарымыз уақытымен,ұқыпты келеді🫶🏻
07 zhm
керемеет карго🥰
ГГ
Гульнара Гусманова
Керемет карго. Заттарымыз уақытымен, жоғалмай келеді.
BA
Bakitgul Amangeldina
Уважаемые клиенты! Мы работаем уже 4 года и доставляем ваши товары по маршруту Китай – Уральск всего за до 15 дней. Каждая ваша посылка находится под нашей полной ответственностью! Наши адреса пунктов выдачи: ❗️Автопарк — Айталиева 11/2 ❗️Зачаганск — Алтын рынок (Жангирхана 76/2) ❗️Деркул — парикмахерская «Айымгүл» ❗️6-й мкрн — ТД «Жеңіс», 0 этаж, бутик 46
LK
Luna Kakimova
любимое карго🫶🏻 всё четко и быстро , и цена приемлемая 👍🏻👍🏻
Bonnie Kishkenebaeva
Керемет карго всегда осы каргодан заказ беремін, бағалары да керемет🥹😍🥰
ФА
T S
Хорошее карго 😍
ДЗ
Диана Залелова
2 жылдай болды осы каргомен заказ беріп жүргеніме өте керемет жұмыс жасайды👏🏻Товар уақытымен келеді,кешіккен жағдайда міндетті түрде ескертеді🙌🏻Жұмыстарыңызға Алла берекетін берсін👏🏻🫶🏻
SN
Sarsengaliyeva Nurgul'
Каргом очень довольны👍
ГИ
Гулия Имангалиева
Очень вежливый персонал, всегда всё точно и вовремя
ШД
Шынар Дуйсенбаева
Керемет карго, сыпайы жумысшылар, бари уакытында келеди👍🏾👍🏾👍🏾
Aru🌸 A
Хочу оставить искренний и благодарный отзыв о Карго A66. Заказываю вещи из Китая уже не впервые, и каждый раз убеждаюсь, что выбрала правильную компанию.🔥 С самого начала сотрудничества их сервис приятно удивляет: когда бы я ни написала, они всегда отвечают почти сразу. Очень вежливые, внимательные и клиентоориентированные сотрудники, которые стараются помочь в любой ситуации. Отдельно хочу отметить их отношение к клиентам. Никогда не оставляют без ответа, подробно объясняют все нюансы, подсказывают, как лучше оформить заказ, и действительно заинтересованы в том, чтобы у клиента не было лишних переживаний. Видно, что команда работает с душой и заботой.☺️👍🏻 Посылки приходят в целости, аккуратно упакованные, сроки доставки соответствуют обещанным. Мне нравится, что можно спокойно доверить им свои заказы — за это время они подтвердили свою надёжность и ответственность.🩷 Спасибо Карго A66 за качественный сервис, человечное отношение и оперативность. Очень рекомендую тем, кто хочет заказывать товары из Китая без нервов и стресса. Буду продолжать работать с ними и дальше!😉
РЕ
Ратха Есенбаева
🥰маған ося карго қатты ұнайды
ГҒ
Гүлжайна Ғабдоллаева
3 жылдай болды осы каргомен товар алып келемін, тез әрі сенімді карго! Алла істеріңізге береке берсін❤️🙏🏻
ОТ
Окиса Таканова
Товарым уақытылы келеды Алла разы болсын🥰
Хорошее карго всегда все вовремя рекомендую 👍👍👍
БС
Боранбай Сарбупиев
Керемет көптен жұмыс жасап келеміз
Opp
самое ужасное карго
Amir Nigimov
Ужасный карго,не заказывайте сюда
IRGALIEV DANIAL
фигня,не дали забрать товар девушка которая там работает лицо попроще сделай