Madina
Гаджишка
😍😍😍
АR
Аlbina R
Так классно ушили мое платье, спасибо большое❤️😍
BA
Baurzhan Assanov
Отличное ателье!!! Ушили бушлат отлично 👍 рекомендую 👍👍👍
ГБ
Гулбану Бекежанкызы
Сөзімді жерге тастамай тез арада тігіп берді. Өте керемет колыныздан келмейтини жок. Кутип турмаймыз тез арада барлыгын жасап берді. Биздин отбасымыздын тігінші апайымыз😘💐💐💐💐💐💐
Нурбулат Чикибаев
Обратился с проблемой ушить спец одежду, справилась со своей работой хорошо. Спасибо большое, буду обращаться еще раз. Советую всем, не пожалеете!
Dilnaz Muratova
Барлығын сапалы және тез жасап берди, рахмет🥰
Guldok Bolatkyzy
Маган оте катты унады! Апашканын колы алтын екен! Сыкитып (сурагынымды) жасап берди!
Елдар Нариман
Айгерым Кумарова
Жұмысы өте жақсы! Маған ұнады
АЖ
Аргын Жаксылыков
Тігіншіге көп рахмет! Киімімді тез әрі сапалы етіп тігіп берді. Өз ісінің маманы. Ұсынамын.
AZ
Alisher Zhubandikov
Өте керемет тігінші 100%
Елдос Галим
Күшті ателье сапалы бағасы арзан кез келген уақытта тиімді бағамен рахмет
Абзал Идрисов
Күшті ателье, сапалы және жылдам жасап берді. Рахмет, келесіде ателье керек болса қайта келем сізге, қолыныз дерт көрмесін 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Быстро и качественно ушили мои брюки и заменила молнию Рекомендую