Бәйге Quest
Asanali Imankul
Классно
АЯ
А Я
Мяя' тамақтарын айта алмаймын' өте ДӘМДІ! ДОСТАВКА ТЕЗ ЖӘНЕ ЫССЫЛАЙ ЖЕТКІЗДІ' КУРЕРЬ АҒАЙ ДОБРЫЙ ЕКЕН' ШАУЫП КЕЛІП ЕСІГІМІЗДІ АШЫП БЕРІП ЖАТЫР.. Біреулер барғо машинадан туспит' алып кет теп деп отыратын
ЖЕ
Жанадль Еспагамбетов
Отличные игры и кухня! 🔥🔥🔥🔥🔥
Диас Айдарбек
Очень слабые тракторы, не могут выехать из песка. И сильно быстрые спортивные машинки, невозможно управлять
Алия Термезиева
Отлично провели время
GM
Gulfairuz Mambetova
Бугин сыныбымызбен бирге бардык, оте керемет жер. Тамактары да дамди жане багасы томен екен😍
Nazgul Matenova
Балаларымызбен сынып болып Бәйге квестке бардық. Өте тамаша ойын сауық кешені!!! Балдарымыздың ата аналардың көңілінен шықты. Күзгі демалысты тамаша өткізгіңіз келсе керемет жер! Тамаштары дәмді және өте тиімді бағада!!!
Abikowka Muratova
Классное место не только для детей, но и для взрослых. Вместо прыжков на батутах лучше поиграть в игры на ловкость, смекалку. Можно поесть джанк фуд и попить вкусный фирменный чай. Мне очень понравилось, приду еще 😍
ГД
Гульмира Дарханова
Сегодня побывали с семьей в этом прекрасном месте! Интересно было и взрослым, и детям👍 Классные нескучные игры, все из дерева, приятно играть, нужно приложить усилия, ловкость и проявить терпение😁 Нас даже на видел сняли и в конце скинули ролик, спасибо большое❤️ Желаем вам процветания и много посетителей🙌🏻
Елдос Демеутов
Моему сыну очень понравилось , но пицы у них отстой
Aidana Begaliyeva
Балалармен барып, уақыт өткізуге керемет жер! Көлік құралдарының түр түрі бар, құм салып тасып ойнауға балдарға жақсы. Ағашпен ойнайтын ойын өте көп екен, бізге қатты ұнады! Баршанызға балаларынызбен баруға кеңес беремін! Жас шектеуі 7+. Ағашпен ойнайтын жерде кіру құны 3000₸ бірақ безлимит рақат, сонысы ұнады!
Ляйсан Назарова
Классное заведение ходили с сестрой на день рождение друга, все понравилось , игры очень классные и трендовые к тому же кухня вкусная 👍🏻💗