Портьерные ткани и шторы
Айгуль Ш
В восторге
Хочу поблагодарить девушек с Инхаусс, особенно Шолпан, все делает оперативно, быстро приезжает на замеры со своими образцами тканей на шторы и тюли, быстро делает расчеты, заказывает ткани, и на пошив. Отличный у них выбор тканей. Заказывала у них шторы на весь дом.В итоге получились очень Красивые шторы и тюли, и сшито все классно, мне все очень понравилось, супер👍👍👍Рекомендую обращаться в компанию Инхаусс.
6 апреля 2026, официальный ответ
Айгуль благодарю вас!!!
Zhanaiym Kuzair
В восторге
Үйімізге сән беріп, көңілімізді көтерген әдемі шторлар үшін үлкен алғыс! Тапсырысымызды өте ұқыпты, сапалы әрі талғаммен орындап шықтыңыздар. Әрбір тігісі мұқият, матаның үйлесімі керемет — нағыз кәсіби жұмыс екені көрініп тұр. Ең бастысы, айтқан уақытымыздан кешікпей, жауапкершілікпен жасап бердіңіздер. Осындай еңбектеріңіз үшін ризашылығымыз шексіз! Істеріңізге береке, табыстарыңыз арта берсін! Көздің жауын алатын әдемі жұмыстарыңыз көбейе берсін 🌸
31 марта 2026, официальный ответ
Рахмет бізді таңдағаныңызға! Игілігіңізге пайдаланыңыз! 🌹
ЗБ
Злиха Багаутдинова
В восторге
Девчата молодцы! Мне все понравилось: от момента подбора до реализации! Все стильно и классно! Очень красиво!
16 марта 2026, официальный ответ
Спасибо вам 🌹🥰
СБ
Саида Бекенова
В восторге
Жаксы сапалы уакыты жасалды!керемет колдарың дерт көрмесін!
26 февраля 2026, официальный ответ
Саида рахмет!
СД
Светлана Джалитова
В восторге
Керемет қыздар, оперативно 👍жұмыстарына риза болдым, сіздерге де кеңес беремін
26 февраля 2026, официальный ответ
Рахмет Светлана!