Asma sushi house
4.3
4.3
Zhazira Zheksemgaziyeva
В восторге
29 желтоқсанда қызымның иуған күнін өткіздік. Барлығы тамаша болды! Дәмді пицца, балаларға арнап столдарды тез қосты. Ең бастысы – қызмет тамаша! Шуға, толық орынға қарамастан, бәрі тез және күлімсіреп орындалды. Кәдімгі мереке күнін ерекшеге айналдырдыңыздар. Үлкен алғыс! Мафия, кто я ойындары бар бұл тіптенде қызықты етті 🤗🫶🏻
9 9
Было средне
не стоит своих денег. Бурын келп журдк всегда суши адеми дамды. донер улкен болп жүрді. бугн алган донер шамалы болды. дамсыз болп калд. магазиннын 500 тенгелык донернен айрмашылыгы жок
077_ Azamatly
В восторге
Айтарға сөзім жоқ өте керемет обслужка персонал бәрі ұнады тез әрі дәмді тамақтанғыларыңыз келсе келулеріңізге совет берем😍🤭💋❤️❤️
Частый гость
Akniet🤍 Altai
Было средне
Офицантка грубая бізді мазақ қылғандай ақшаларың көппа деді
ЕЗ
Ертарғын Зайдуллинов
В восторге
Суши мен крылышки пиццаға тапсырыс бердік — тез дайын болды, бәрі дәмді 👍
Адок Адokov
В восторге
Білмим неге уақыт жағы проблема Қандай уақыт айтты сол уақытта дайын болды хоть клиенты были👌🏻 өте дәмдіі және тиімді
DZ
5 посещений
Н.
Н .
Совсем не понравилось
басында жақсы еді. бүгін чета ұнамады вроде чизбургер пицца берген сияқты едік но как будто пеперони жегендей болдық разница жоқ и крылошкаларына май сіңіп қалған…..жалпы клиентке дайын болу уақытында ескертіп айтқан дұрыс болады деп ойлайм
Алишер Муратов
Слишком долго ожидание
Адилет Каримов
Ұзақ дайындайды
DD
Dana Dana
В восторге
Бәрі дәмді ұнады өте дәмды жақындарымызбен сол Асмадан аламыз өте дәмді
dd
diii diii
Не понравилось
сушиларын дурыс писирмеген
ГС
Гульсара Сериковна
В восторге
Деркулдегі номер 1 заведение! Тамақтары суши пицца , чикен өте дәмді! Бүгін чизбургер двойнойды алып едім, дәмі ойымдағыдан да асып кетті. Сочный, үлкен тойымды екен👏🏻👍🏻👍🏻
Махсат Сумесинов
В восторге
Пишу как есть, не для того что бы пожаловаться а для того что бы провели работу над ошибками. Часто беру и был доволен качеством чикенов, но сегодня половина крылышек попались испорченные((, куда смотрел повар? Неужели не видел и не чувствовал что курица протухшая? Был очень разочарован тем что ел, повару советую быть внимательнее, всё таки людей кормите. Претензию сразу высказали тому кто принимает заказы, порадовало что администратор быстро отреагировола и пытается всячески решить проблему. Надеюсь это был единичный случай и больше такого не будет. PS: Испорченные крылышки компенсировали, сервисом очень доволен.
АУ
Аяжан Утеугалиева
В восторге
Бәрі дәмді, сушилары үлкен, пицца, фри т.б ыссылай әкеліп береді! Клиенттеріңіз көөөөп болсын! Доставка тез алып келеді. Деркулдан ашылғанына қуанамыз! Дами беріңіздер!
Ахметалиева Диана
В восторге
Деркулда тұрамыз . Асма ашылғалы жақсы болды , барлығын Асмадан аламыз . Барлығы өте дәмді , ұнады . Қызмет ету сапасы да жоғары .👍👍👍👍
Akimjan Aitkali
Совсем не понравилось
Ожидание слишком узак постоянно жазганда то ли закуп жок дид то ли заказ бар еды деп бр донер 40 минут ожидание дид не советую
Yerassyl taweldi
Совсем не понравилось
өте нашар что за ожидания час за 10 крыльев причем зал пуст,больше никогда не буду тут брать не советую
SZ
Shattyk Zholamanova
Клубника в шоколаде 🍓 @glowberry_uralsk доставка по деркулу бесплатно
eltayy.aizzer 💘
Совсем не понравилось
1 донер ждала час,отрицали тем что клиентов много (там было макс одна семья на 4 человек)
ДУ
Джон Уик
Базар жоқ жаренный донер поварға көп рахмет, пока по г Уральск для меня номер 1
Динара Саламатовна
В восторге
Суши пицаларыңыз өте дәмді екен балаларыма ұнады👏👏 Кәсіптеріңіз көркиіп биіктерден көрініңіздер.
BK
Bekarys Kapezov
В восторге
Порциялар тойымды, ең бастысы дәмді🫡 Жұмысшыларда әрдайым сыпайы, кафеде де атмосфера өте жақсы👍
Ж
Жангир
Долго но очень вкусно
Анаргул Алибековна
В восторге
Заказ берп жүрміз пиццалары ммм күштіі👍👍👍👍
ТN
Турсынгуль Nauryzova
В восторге
Мыкты дамди оте ыссылай алп келед
Ансаганым Алипқалиева
Керемет Пицца,донер тойымды болды
l2
lebron 2
Не понравилось
Дорого очень + персонал грубый
Aibek .
вкусно но долго