Быстрое питание
Айбек Мусаев
В восторге
Крылышки өте керемет дәмді болды рахмет сиздерге
12 марта 2026, официальный ответ
Рақмет сізге жылы пікіріңіз үшін! Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз. Тағы да келіп дәм татып кетіңіз! 😊
Just Tony
Очень вкусный донер обслуживание 10/10
12 марта 2026, официальный ответ
Рақмет сізге жылы пікіріңіз үшін! Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз. Тағы да келіп дәм татып кетіңіз! 🫶
Ди Ли🌱
В восторге
Сегодня погода очень холодная была. пришли на ифтар донер купить. Хозяйн очень любезный человек,мы заказали стояли и он увидел что очень холодно нам,предложил посидеть в его машине пока приготовиться) Это не только всё,заказывали мини донер,нам приготовили очень сочный и почти большой донер😘😘😘😘 Да воздаст вам благо в ваших делах,Да будет доволен вами Аллах,Джазакаллаху хайрон 💕💕💕
Дастан Сариев
В восторге
Бана Әйеліммен донер алғанбыз дәмі керекмет енді сырный донер болса тема болатын еді
12 марта 2026, официальный ответ
Жылы сөзіңізге рақмет! Сіздердің қолдауларыңыз біз үшін өте маңызды. Қайта келіңіз! 🤗
ЭА
Эльмира Астафьева
В восторге
Очень вкусно готовят и быстро , мне нравится заказывать вAza Doner
Наргизок Исмагулова
В восторге
Вкус супер,недавно была тут и очень понравилось,спасибо 🥰
НБ
Назымгул Бекесова
Оте дамды , таза ,жылдам келсеныздер окынбейсыздер 100%
Наргиза Сарсенбаева
В восторге
Просто вау донерларыда обслужкасыда оте керемет
Аза Аза
В восторге
Кушти жер донери оте дамди
Рустам Бекжанов
В восторге
Заказывал несколько раз. Все было вкусно!!!
12 марта 2026, официальный ответ
Баға бергеніңіз үшін рақмет! Біз әрқашан сапалы әрі дәмді тағам ұсынуға тырысамыз. Сізді тағы да күтеміз!
Bekbolat B.E.S
В восторге
очень вкусно и быстро не сухой соус харош
🌸 🌸
Донер өте дәмді👍👍
12 марта 2026, официальный ответ
Рақмет сізге жылы пікіріңіз үшін! Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз. Тағы да келіп дәм татып кетіңіз! 🥰
Айтуар Бахсиков
Уже 2.3 рет алдым унады. Подача керемет 🔥🔥🔥
Арман Манапов
Донер сочный мощный екен👍👍👍
12 марта 2026, официальный ответ
Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз! Тағы да келіп, дәм татып кетіңіз.
СТ
София Туралиева
Дәмді донер !!!колыныз дерт көрмесін
12 марта 2026, официальный ответ
Баға бергеніңіз үшін рақмет! Сізді тағы да көргенімізге қуанышты боламыз.
ЛЖ
Лия Жолдаскалиева
В восторге
Очень вкусный донер и шашлык Всем советую😍😍😍
ns
Вкусно, быстро приготовили Советую 👍
Тс
Та самая Вика
В восторге
Донер дамди ашылгалы алып журмиз .