Beauty studio
Ногтевые студии
ЛР
Лунара Рахметолла
Кеше 28.11.2025күні салонға макияж+прическаға барып едім мастер қыздардың жұмысы да, клиент пен сөйлесулері де ұнады Beauty studio ұжымына үлкен рахмет өзінің ойымдағыдан күшті етіп жасап берді, Еңбектеріңіз еселене берсін!
ДА
Дамира Агажанова
Өте керемет салон👍🏻 Мастер Алина - өз ісінің нағыз шебері,рахмет үлкен 👍🏻
MR
Malika Ruslanovna
Хороший салон, главное отличные мастера. Аида моя феечка ресничек😍 за ресничками только к ней. У меня глаза чувствительные, ее работа пинцетом вообще не чувствуется👍 Всем рекомендую ✅
Очень понравились девочки мастера! Аккуратно и с любовью делают свою работу!В салоне всегда чисто. Мастер Алина - топ! Маникюр с покрытием держался долго!
AB
Aizhan Batyrova
Жаксы салон😍😍тырнактыда ,кирпиктиде ,макияж барлыгын аккуратно адеми етип жасайды кыздар👍👍иши таза адеми приятно барган сайын.всем советую❣️
Хорошие мастера тут работают👍. Уютный, чистый кабинет
ГА
Гульнара Айжарикова