Zau Zau
Магазин
Asilbek Karesov
В восторге
Тәттілеріңіз өте дәмді 100% Құндызай қарындасыма көп рахмет. Жылы жүзді, өз ісінің маманы. Берекелі сауда болсын!
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
В восторге
персиковый пирог пен пломбир деген торт🫰🫰🫰🫰
Частый гость
Бауыржан Аман
В восторге
Заказывали торт — остались очень довольны! Торт получился нежный, свежий и в меру сладкий. Оформление красивое, всё сделано аккуратно. Гости были в восторге! Отдельно спасибо за быструю и качественную работу. Обязательно закажем ещё!
Ainamkoz Zeinetolla
В восторге
Ертеңнен бастап өзім күтіп , ең дәмді торттарды біздің ZAU ZAU дүкенімізден таба аласыздар келіңіздер мен сіздерді күтем☺️📌🌟
Assem Bolatbekovna
В восторге
Ең дәмді торттар всегда осы жерден аламыз😍 Даянна деген қыз өте вежливая, приятная. 😍😍 кушти қыз екен
Даянна Токтасын
В восторге
Мен жұмыс жасаймын осы жерде,жақсы ұжым тәтті торттар😂🤗🤗
Частый гость
Наргиза Айтимбетова
Күшті торттары
Saltanat Zz
В восторге
Новинка орешки просто вау дәмін көргіп аиту керек асықпаи рахаттаынып шәй ішіп отырып жеу керек дәмі енді бөлек түрлері де бар кофп дубаиский клубничний фисташко рафаелло сияқты түрлері көп екен 😍❤️🥰🤫👍🏼💙супер простт ішіде әдемі шәй ішіп құрбыларыңмен отыруға болады
Arsen Eslyamgaliev
В восторге
Очень вкусно, все понравилось, буду приходить, всем советую
Алишер Нуртаев
В восторге
Торттары свежий,дәмді Даянна деген сатушы қыз жақсы түсіндірет,сөйлесу әдебіде өте керемет
:33 33
В восторге
Торты от Самал очень вкусные! Персонал превосходный, очень приятный в общении. Я рекомендую всем :3
M'Princee «iii»
В восторге
Приятное и очень уютное место! Спасибо за услужку к клиентам от кассиров! Торты свежие и вкусные, порадовали от всей души! Спасибо!
men non
В восторге
Кондитерка вообще топ, всё вкусное и свежее. Кассир Самал очень приятная, быстро обслуживает и всегда улыбается. Теперь это моё любимое место за сладостями
ЖК
Жұлдызай Күлеш
В восторге
Үй жақтан жаңа точкасы ашылғанына мәзбіз, Құндызай деген қыз барін таныстырып, шәй усынып, жаксы көңіл күймен кайттык❤️❤️❤️
Айдана Арнур
В восторге
Мұнда тек тәтті сатып алмайсың — көңіл-күй аласың. Иісі, атмосферасы, жылы қызметі бәрі үйлесіп, ерекше бір жайлылық сыйлайды. Бір рет келген адам міндетті түрде қайта оралады деп ойлаймын.
ДБ
Дәмелі Бақытова
В восторге
Торттары свежий,дәмді Даянна деген сатушы қыз жақсы түсіндірет сөйлесіп қана қой май қандай мейрам ға жайылған дастарханды сұрап керек мағлұматын береді, өз жұмысына толықтай жауап береді, тұрақты клиенттеріңіз көп болсын, әр жерден ашыла беріңіздер🙏әр уақытта да сәттілік, торттарыңыздың дәмі тіл үйіреді😋😋😋😋
Аяулым Турарбек🤍
В восторге
Zau zau тортары оте керемет советую 🤗🤗Әсіресе Даянна деген кассир кызга рахмет улкен клиентпен керемет соилеседи 🥰🥰
ДЖ
Динара Жумабаева
В восторге
Кеш жарық. Біздің жақтан Zau zau торт кон.к магазин ашылғанына өте қуаныштымыз. Қол жетімді бағада. Бәрінен бұрын Даяна деген сатушы қыздың клиентпен сөйлесуі өте қатты ұнады. Саудаларыңыз жүре берсін🤗
Альбина Тлемисова
В восторге
Қызмет көрсету сапалары өте жоғары. Даянна деген қыз клиентпен өте сыпайы әрі тез жұмыс жасайды😍 Торттар всегда свежие❤️ Рақмет🫶🏻🫶🏻
Айсулу Кокашова
В восторге
1апреля была у вас, на кассе стояла Кундызай. Очень вежливая. Мастер своего дела😻
РЕ
Рафхат Еслямгалиев
В восторге
Все очень вкусное и свежее , отличный сервис , всем советую
АХ
Алия Хайруллина
Понравилось
Именно на пироги мало выбора, как не придешь , говорят отип кетти. А торты вкусные
Оралбек Жаксылык
В восторге
Бүгін алғанбыз торттарын👍🏻👍🏻Кассадагы кыз кулип карсы алады екен Даяна деген
Лолита 🤍
В восторге
Сразу ответ береді. Даяна деген қыз клиенттермен күшті сөйлеседі, сыпайы күшті қыз.
ТФ
Турлан Файзуллин