Улица Гагарина, 5/4
Раушангул Ерсаиновна
Керемет ұнады
ЛШ
Лариса Ширшова
Сегодня я была на инфекционное процедуре,у косметолога Анастасии Витальевны, все очень замечательно прошло,безболезненно , обслуживание на высшем уровне,все разьяснили,большое спасибо!
ГК
Гулжазира Кодарова
Клиника оте керемет , иши де комфорт , приятный , косметолог Жанар ханым болды оте керемет кыз , барлык жагынан консультация берди , оте жогры денгейде багалаймын ! Керемет демалып калдым 🔥 Келиниздер , советую 😍
A
Asel
Бүгін процедураны Косметолог Кларадан алдым, өте күшті керемет әсер алдым, жұмысыныз жемісті болсын, бәрі ұнады. Клиника жайлы, сервис жоғары денгейде.
АУ
Ахмарал Утегенова
Клиника қатты ұнайды,өте жайлы әдемі. Косметолог Клара Ю, Рамиля, Настя, Қуаныш, массажистка Айсулуға көп рахмет. Клиника сервиса жоғары, ресепшн қыздары сыпайы ❤
SG
Sayagul Galieva
Гульжихан ханымнан массаж алдым. Ұнады, өте жақсы. Жалпы мұндағы атмосфера өте жақсы. Клара Юсуповна 👍👍👍
Бүгін Клара Юсуповнадан процедура алдым, өте керемет маман, қолы да алтын, өзі де ақылды пысық қыз. Көп рахмет. Клиника сервисы жоғары👍😍💗
ГК
Гульсина Каптлеу
Очень было приятно получить процедуру бесплатную ,и ещё в день своего рождения. Советую всем ,лицо с первого результата получает классный эффект . Советую Анну, она точно вас сделает молодой, красивой и ухоженный и ласт совет по уходу за лицом и телом
Анна Кузеняткина
Я была в клинике первый раз. Проходила процедуры массаж очистка лица, мне все очень понравилось. Все профи в своём деле.
Асель Абишева
Орал қаласында орналасқан Neolume косметология керемет қызмет сапасына толық қанағаттандырылық. Клара есімді маман бәрін түсіндіріп, жайлы атмосфера жасайды. Қолының жеңілдігі бірден сезіледі. Рақмет❤️ Әйелдің өзіне күтім жасауы – өзіне деген махаббат 💛
ЖЖ
Жанна Жангалиева
Назгуль Нурлановна , косметолгында болдым. Бәрі керемет ұнады , кеңес беремін келуге 👍🏻💫 бұйыртса тағы келем процедураларына жазылам! Рахмет
Гульбаршин Аубакирова
Сегодня была на процедуре у Клары Юсуповны. Все процедуру очень понравились. Доброжелательное отношение. Отличный коллектив. Всем большое спасибо.
РР
Рас Р
Посещаю клинику Неолюмо, сегодня была на процедуре у Клары Юсуповны, все понравилось как всегда высший класс,спасибо ей и сервису клиники😍🫰👌❤️
Гульназира Ахметсафина
NeoLumo клиникасына келіп риза болдым Бетіме жасалған процедуралар ұнады Көп рахмет Персоналка үлкен рахмет
АУ
Акканым Утепова
Пришла к косметологу, очень класно, мне понравилось именно Анна Сергеевна👍👍👍очень классная, приятная девушка🙌🏻
ЛБ
Лариса Бычинина
Приятная девушка Рамиля Ермековна. Всем рекомендую.
Арай Дуйсенова
Я сегодня посетила клинику NeoLumo. Мне все понравилось. Косметолог Кадиша Хайруллаевна все тщательно обьяснила, сделала процедуру на лицо. Спасибо большое коллективу клиники. Процветания Вам и побольше довольных клиентов!
Айзада Имангазиева
Бүгін осы салонға алғаш рет келдім. Шынымды айтсам, қатты риза болып шықтым 😊 Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары, мамандар сыпайы әрі өз ісінің нағыз шеберлері екен. Клара Юсуповнадан аппаратная процедура алдым — барлығы таза, ұқыпты, заманауи құрылғылармен жасалды. Нәтижесі бірден байқалады! Өзімді сергек, терім күтімді сезіндім. Осындай сапалы қызмет үшін үлкен рақмет! Енді тұрақты клиенттеріңіздің бірімін 💖
SB
Samal Beketayeva
Клара Жусуповнадан процедура алдым, өз жұмысын өте жақсы атқарады. Айсулу ападан массаж алдым, қолы керемет, өз маманын майталманы.💐
R
Raisa
Процедура хорошо понравилась.
ЖУ
Жанар Умбеталиева
Ақмарал Тулегеновнаға көп рақмет! Бетке керемет уход жасап бергені үшін, өзінің кеңесімен бөліскені үшін! Жалпы біздің Орал қаласында осындай клиника барына рақмет! Білікті мамандар, процедураның барлық түрін қорықпай жасатуға болады. Атмосфера супер!
Токжан Тулегенова
Косметолог Жанар всё хорошо и внимательно объяснила. Спасибо большое ей🫶🏻
. о
Клиникада жайлы, маған келген кезден парафин для рук жасады.Комплекс ішіне кірелі екен.Жанар косметолог керемет процедура жасады.Маған ұнады.Барлығын түсіндіріп, сыпайы тұрде қызмет етті.🩷
Мира Бисеналива
Бүгін Клара Юсуповнадан процелура алдым, ұнады. Қосымша күтімге арналған ақпарат алдым. Көп рахмет.Клиника сервисы жоғары👍🏻😍✔️🌟
РЕ
Роза Елеукенова
Бүгүн 21 акпан . Мен Неолимо центырдегі массажға келдым . Бырыншы рет . Маған Аислу сінілім массаж жасады . Өте жаксы әсер алдым . Енды осы кісіге тағы келем . Рахмет .
Алтын Тасбулатова
Гулжихан массажистен Оте керемет асер алдым, жумысынын жемисин кор, колон дерт коринсин 👍👍👍😘
ЗД
Зухра Досщанова
Космитолог Назгуль очень понравиласть вежливый Рахмет
ГЖ
Галия Жусупова
NEOLUMO клиникасының тұрақты клиентімін. Клиниканың қызметкерлері ресепшннан бастап, врачтары бәрі де өз ісінің білікті мамандары.Зульфия, Ақмарал, Ақбота, Клара Юсуповна жас мамаман болса да өз істеріне үлкен жауапкершілікпен қарайды. Рамазан ай құтты болсын! Бәріңізге рахмет! Елге көрсетер Игі істеріңіз көп болсын!
Назгуль Ахонова
Процедура жалпы ұнады,керемет әсер алдым,Жанар атты мастер бәрін анық түсіндірді,бетім жұмсарып жеңілдеп қалды
ОВ
Ольга Витошнова
Замечательное обслуживание! Персонал вежливый, квалифицированный. Первичную аппаратную процедуру провела Марина. Очень понравилась. После со мной работали и другие косметологи, но особо отметить хочу Гулар! Приветливая, отзывчивая, знающая своё дело. Ответит на любой вопрос по уходу за собой. Рекомендую этот центр.
Н
Нурик
Маған NeoLumo клиникасы өте ұнады. Жылы қарсы алып, бәрін түсінді. Бет күтімі туралы мәліметтер айттым. Прецудура жасады. Керемет
v
venera
Бүгіңгі Клара ханымнан алған процедурам ұнады.Өте жайлы жақсы Косметолог.Қасиетті Рамазан айында Клиенттеріңіз көп болсын!
ЭГ
Эльмира Гумарова
Спасибо что в нашем городе есть клиника где есть возможность ухаживать за собой с помощью хороших процедур. Здесь работают профессионалы своих дел. Огромная благодарность косметологу Клара Юсуповне и массажисту Дарын и админ девочкам. Процветания и побольше клиентов❤️🌷👍
Нина Семыкина
Была на пробном массаже у Айслу, осталась довольна и качеством, и обслуживанием! Обязательно буду брать пакет услуг! Рекомендую! 🤗
Гулдана Ажгалиева
Бүгінгі процедураны Клара Юсуповнадан алдым,өте керемет маман,жұмысын жоғары деңгейде көрсете біледі,көп рахмет. Клиника сервисы күшті,жайлы🔥
Адеми Сейтова
Анна Сергеевна, очень классная😍, советую. Мне очень понравилось. Расслабилась круто, удачи вам чтобы было много клиентов у вас♥♥
BK
BB Kk
Хочу оставить отзыв о косметологе Эльназ. Очень милая, добрая и внимательная девушка. С первых минут располагает к себе, всё подробно объясняет и работает аккуратно. Процедура прошла комфортно, результатом осталась очень довольна! Обязательно приду ещё и буду рекомендовать знакомым 👍🏻👍🏻👍🏻
ЛР
Любовь Рудольф
Сегодня была на процедуре и процедуру провалила Клара Юсуповна как специалист всё грамотно объяснила , провела провела процедуру, мне очень понравилось.
Адема Бакытжановна
Хорошая косметология и сильная специалисты 👍👍
Адия Мусина
Бүгін Клара Юсуповнадан процедура алдым, ұнады , бәрін түсіндіріп айтты. Клиника сервис керемет, админ қыздар сыпайы бәрі. Көп рахмет
НМ
Наталья Махорина
Была на массаже всего тела это супер висцеральный массаж живота получила просто супер ощущение спасибо большое Массажисту Айсылу из медицинского центра НеоЛюма
☆☆☆ ☆☆☆
Пользовалась услугами этой клиники ,косметолог Анна Сергеевна отличный мастер,профессионал своего дела.Классная клиника обслуживания на высшем уровне
РМ
Райгул Маннаповна
Назгүл.керемет Оз исинин маманы,жайлы адам тилин Таба биледи
ГБ
Гулфара Балмурзиева
Клара Косметолог тән иньекция алдым, өте биликти маман, барин рет мен тусиндирди, көп көп рахмет. Клиника өте жарық и жайлы. Оркендей беринизбер,🥰 🤩 🫰 👍
АS
Акмарал Samsung Fe
Огромная благодарность косметологам центра "Неолюмо" Кларе Юсуповне и Зульфие и массажисту Дарыну за их высокий профессионализм и доброжелательное отношение к каждому пациенту. Здоровья, счастья, успехов и карьерного роста Всем!!!
NurRast NurRast
Бүгін әйелім сіздің клиникаға барды. Оған ұнады. Бірақ жұмыс себептерімен кішкене ыңғайсыздық туындап тұр. Елназ косметологқа рақмет✅
Gulia
Спасибо большое за процедуры, было очень приятно пообщаться, все внятно объяснила косметолог Анна, советую всем женщинам прийти и пройти процедуры здесь
RG
Rimma Gazizova
Сегодня была на приеме у массажиста Гульжихан. Процедура очень понравилась. У нее очень нежные, к тому же умелые ручки. Планирую прийти еще. Спасибо за теплый прием.
Анна Лебедихина
Отличная клиника , второй раз здесь эмоции просто вау. Врач Клара Ю. Получила аппаратную процедуру , всем довольна . Приходите не пожалеете!
Алмагул Шугаепова
Клара Юсуповнадан алған процедуралар көңілімнен шықты, еңбегіне табыс тілеймін 🥰❤️🫰👍