Улица Гагарина, 5/4
В здании
Службы
АЕ
Айжан Еслямова
Айсулу Утешевнадан массаж алдым холкага және баска керемет жеңіл болды рахмет көп көп
АЖ
Айша Жаниярова
Тоғжан өте жақсы түсіндірді,ұнады
Азамат Мухамедьяров
Хочу поблагодарить косметолога Тогжан за профессионализм и внимательное отношение! Продедура прошло комфортно, очень довольна,обязательно приду еще
ГТ
Гульбаршин Тастамбекова
Девочки здесь очень внимательные доброжелательные они мне очень понравились .Здесь очень классно Мне понравилось озонотерапия,трон кегеля,аппаратная прцедура Благодарю Еленю Анасовну,Тогжан Камбаровну 👍🌹🥰🌸🌷
ЛЖ
Лунара Жанузакова
Neolumo медициналық орталығының акциясы жазылған едім. Барып Косметолог Даниярдан консультация алып келдім! Маған бет күтімінің қалай күту керегі жайлы түсіндіріп, бетіме арнайы күтім жасады. Өте жақсы ұнады. Ғимарат іші өтееее тамаша, жайлы, әдемі, заманауи аппараттармен! Енді тек ақысы жағы тиімсіз екені ұнамады, бірақ, сенің жағдайыңа қарап шешіп береді екен!
NA
Nurgul Abuova
Назгуль Нурлановна косметолог мне понравилась ваша работа с клиентом ваша консультация умничка спасибо
ЖН
Жадыра Нургали
Сабина косметолог өте керемет түсіндіріп, жақсы қызметін атқарды көп рахмет, келешекте келуге тырысамын, себебі әйел адамға керек процедура
MM
Meersii Meersii
Бүгін осында болдым. Басынан қарсы алып қызмет көрсеткендері өте жоғары деңгейде. 100% өте жоғары қызмет бірінші рет көруім бұндай қызметті.Әсіресе косметолог Амина алғысым шексіз. Бәрін күшті түсіндіріп,барлығын көрсетті. Өзіде әдемі приятно косметолог👍😍
ЭЖ
Эльмира Жаннатова
Неолюма клиникасына алгым билдиргим келеди. Сонын ишинде процедура жасап,лечение ли кадагалап журген Клара Юсуповнага Рахмет. Работает на результат. Керемет акылды маман. Очень советую. Келиниздер,мыкты клиника , окыган мамандар🙏😘💖
СБ
Светлана Болдырева
Хожу в клинику и всем довольна. Была у Клары Ю на процедуре все понравилось, благо ей за рекомендации. Советую посетить клинику и улучшить здоровье👍👏👏👏😘
Д
Дания
Бугин мен врач косметолог Клара Юсуповнадан керемет прцедура алдым. Барлығы стерилный .Ұнады, қолы жеп жеңіл. Очень грамотная. Админ қыздар жақсы,сыпайы.
Марьям Марьям
Всё очень понравилось. Чисто, уютно, комфортно.
Айнур
Сегодня меня пригласили на бесплатную консультацию, мне очень понравилось обслуживание, все чисто красиво Процедуру делал косметолог Бекзат спец своего дела молодец, спасибо. Мне очень понравилось всё.
ME
Mira Esengalieva
Мен бүгін Клара Юсуповнадан екінші күн процедура алып шықтым. Керемет сервис. Рахмет клиентіңіз көп болсын!Қыздар, жігіттер! Кімді отек яғни ісіну мазалайды? Осы орталыққа келіп тек қана бір ем шара алсаңыз болды. Келіңіздер Neolumo 👍
ЖТ
Женискуль Табынбаева
Жанара өте керемет мастер...көңілімнен шықты.Өте ризамын көкесі.Аман болшы жаным.
GE
Gulzia Ergozhina
Сабина косметолгка улкен рахмет,жұмысы тиянакты,ози сыпайы,жаксы кеңес береди,жұмысына сатилік!
ХЗ
Халует Засимова
Дияна ханымға келіп бетерінізді тазартуға кенес беремін өтте керемет әсер алдым
TR
Tanya Radchenko
Классная клиника.все на высшем уровне! Девочки молодцы!
ТБ
Татьяна Буртовая
Сегодня делала массаж Айслу Утешевна- это что-то невероятное! Чудесно, супер, грамотно , приятно, волшебно! Благодарю мастера за профессионализм! Всех благ!🎈🌸‼️💜❤️💥🌺
ИТ
Ирина Туктарова
Клиника понравилась.Персонал вежливый.Обслуживание хорошее.Рекомендую.
ЭД
Эльмира Даулетова
Неолумо клиникасы өте кереме жоғарғы сапада жұмыс жасайды екен. Оған Камилла,Ұлжан косметологтың арқасында көзім жетіп жатыр,себебі бет сұлулығының қыр-сырын жете түсіндірді. Енді өзіме уақыт бөліп,клиникаға баруды бастадым. Клиника ұжымына, өзіме сәттілік!!! 🙏🙌😘
ГК
Гульмира Калиева
Косметолог Назгул Нурлановна ұнады барлығы ,өз ісінін маманы Рахмет
ЖГ
Жузим Галымжанова
Косметолог Сабина О. Бүгін келіп жолығып кеңестер алдым. Өте жақсы жоғары деңгейде қызмет етті. Рахмет көп-көп!
БИ
Багдагул Искакова
Жанарга Рахмет өте жаксы түсіндірді өте жаксы клиника екен.жасаган жұмыстарына риза болдым.Кыздар өте сыпайы екен.
Айнаш Мухамбетова
Мен NeoLumo клиникасына бет күтемін жасауға келдім.Маған қатты ұнады қыздар өте жайлы қарсылап алды.Менімен Жанар есімді мастер жұмыс жасады.Өте кішіпейіл ашық сөйлесіп өз жұмысын жақсы көрсетті.Үлкен алғысымыз айтамын.
SU
Shnar Utepova
Косметолог Назгуль Нурлановна жақсы қабылдады,бәрі ұнады рахмет тағы келемін
ГК
Гульнара Кубаева
Сегодня я в очередной раз была на процедуре в этой клинике, была инькционная процедура у косметолога Анастасии , благодарю за качественную услугу , желаю успехов , творческого роста всему коллективу высоких полётов , преодолимых вершин что бы все пациенты получали только удовольствие и здоровье.Красота спасёт мир!
Жанарыс Молдашев
Улжан Ерболатовна да чистка лица жасадым,оте унады,оз исинин маманы
DK
Danagul Khaliollayeva
Бүгін косметология орталығында болдым. Диагностика,бет тазалығы, бет күтімі туралы көп мәлімет алдым. Бетімді көктем мезгіліге дайындып берген Сабина.О-ға көп рахмет🥰 Қызмет көрсету жоғары деңгейде👍 Косметология орталығының клиенттері көп болсын💗
Dinara Sautova
Пригласили на бесплатную процедуру, мне все очень понравилось, как встретили девочки на ресепшене , как встретила специалист-косметолог Сабина , все объяснила , сделали диагностику лица , показали , на что обратить внимание , сделали чистку лица , заметен результат 🔥
БС
Ботагоз Сарсенова
Сегодня посетила косметолога по приглашению на бесплатную процедуру. Остались только положительные впечатления ✨ Чисто, уютно, косметолог Алина всё подробно объяснила ✨ У специалиста очень мягкие, аккуратные руки, всё сделано с заботой. Результат понравился, спасибо большое!
ДА
Дина Айтасова
Назгуль Нурлановна спасибо за ваши работу, все было хорошо и кофортно
Айгуль Нуртазина
Сегодня посетила данный салон. Мастер Екатерина не только профессионально позаботилась о моем лице, а также доступно и интересно рассказала о перспективах и правильном уходе за лицом. Благодарю.
Альфия Джапарова
Очень понравилось! Консультант Жанара помогла и обьяснила все. Рахмет!
ET
Elmira Tarzhmanova
Сегодня была у косметолога Сабина процедура понравился , грамотно все объяснила супер
ФР
Фатима Рыскалиева
Оралбек мырзаға алғысым шексіз, керемет бәрін түсіндіріп берді. Өз маманның шебері.
СУ
Софья Утепкалиева
Посетила клинику Неолума, была у косметолога Амины - отличный мастер, провела полную консультацию, сделала диагностику лица, рассказала и показала результаты, сделала чистку и фанофорез (на питание и увлажнение лица). Всем рекомендую! Мастер Амина вам все сделает отлично и нежно))) Спасибо!
Айгуль Сарсенгалиева
В честь праздика NeoLumo обрадовало бесплатной процедурой на выбор из 3 и я выбрала чистку лица мне все понравилось от обслуживания персонала до самой процедуры Спасибо 🌸и процветания также много довольных клиентов вам
ВП
Валентина Песковицкая
Спасибо Больщое косметологу Тахмине за диагностику и за то что поработала над моим лицом вме по5равилост спасибо большое ❤️😘
Г
Галина
Сегодня посетила процедуру в данном медицинском центре. Всё очень понравилось 👍🏻Сделали аккуратно, без боли, мастер Тахмина всё объясняла по ходу. После процедуры кожа выглядит лучше, я довольна. Обязательно приду ещё 🙌🏻
АЖ
Ақдидар Жақсылықова
Бүгін NeoLumo клиникасында болдым маған өте ұнады, Жанарға рахмет👍🏻🌹
НИ
Назира Ихсанова
Клиника отте керемет унады Жанар ханымга коп коп рахмет Алла разы болсын клинентпен оте жаксы жумыстанады келуге кенес беремін
Azhar Kusainova
Асылзада Темирхановна жұмысын 10 б бағалаймын. Маған ұнады Жұмысыңызға сәттілік.
GM
Gulbanu M
Была сегодня у косметолога Назгуль Нурлановны. Процедуры очень понравились. Молодец. Всё обьяснила, рассказала.
Egisha Zhantassova
Спасибо за процедуру Кларе Юсуповне. Сделала все по красоте. С наступающим вас Наурыз. Всех благ и успехов вам вашем труде.
БҒ
Баян Ғаппарова
Жанар ханымнан кеңес алып,бетіме чистка лица жасаттым.Жақсы түсіндірді,ұнады барлығы.
Т
Тимур
Сабина Оразайовна сізге көппен рахмеет Массаж алдым Рахмеет тағы келемін
ШФ
Шамшия Фора
Бет күтіміне бардым.. Бетіме массаж жасады.. Сабина Оразайевнаға ризамын... Өте керемет түсіндіріп.. Керемет массаж жасады
22lkkn .
Камилла ханым бәрін әдемі түсіндірді, әр-түрлі процедулар бар екенін және олардың беттегі қай проблеманы жоюға бағытталғанын егжей- тегжей айтып өтті. Результаттарды көрсетіп бір таң қалдырды.. бұйырса алдағы уақытта баруға маған да нәсіп етсін. / Асем ханым
КТ
Камшат Темиргалиева
Жанар ханым сиздин берген кенестеринизге процедураларынызга толыктай конлим толды