Поиск
Отрицательные
КК
К К
1 отзыв
Тоқтатын ешкім жоқпа? Халықты алдап? Халықтың ақшасын аудартып ала аяқтар екен. Қай жақтыкі, шығырып отырған видео біреуден ұрлап салып отырған болар.
АС
Айнур Сагидолдина
1 отзыв
Инстаграмда әлі жүр ғой, көктемде заявление жазса, түк істей алмаған ба, мен де енді болмаса алданып қалатын едім, маған да менің атым Айым деп келді, менеджер этой компании деп, еще бір фотоларын сап қойыпты жартылай, 2-гистен шықпайд адрес, сонда қорықпай шығара бере ме осылай
К
К
3 отзыва
Мажита Жунисова 115 деп золото ексклюзив магазинін сонша іздедім картамен,тугиспен таппадым. Грамм 27мың заводтан скидка до 27.10 деп инстадан шықты. Әдейі алдын ала іздеп қарадым. Атым Айым деп жазды консультант. Фото видео жіберіңізші дегенде инстада бар содан қарап таңдай беріңіз деді. Күмәнім басым болған соң гуглдан іздеп отырғанда Мажита Жунисова 105 адресінің астына алданбаңдар деп бірнеше адам жазған екен. Мен де жаза кетейін деп шештім.
Сымбат Акылбекова
3 отзыва
Мошениктер, мен уже алдандым , Аманбаева Айым Берікханқызы өмір бойы жолын болмасын , Алла бәрін реттейді! Алтын алмаңыздар!менде барлық дәлел бар заявл жаздым.
SS
Saltanat Seisenova
2 отзыва
менде алдандым блокка тыгып тастады .87073722833 менин ватсабым жазыныдаршы заявления жазамыз бирге кутемин сиздерди
СБ
Сания Булановна
9 отзывов
Ужас! Золото.эксклюзив обманщики!!! Не ведитесь люди!
Kamila Zhanabatyr
3 отзыва
Не верьте им м@шенники!! Instagram:@Zoloto.exclusive не заказывайте у них. Товар вам не отправят и блокнут вас!!
AИ
Aяу Иманахметова
6 отзывов
М@шенники которые продают золото в инстаграмме!!! Zoloto.exclusive инстаграмм !!!
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности