Улица Академика Асана Тайманова, 143
L01T8M9
В здании
Службы
Ayaulym Bolatbekovna
здесь ребёнок не только читает,но и учиться делиться своим мнением с другими
ЖС
Жанылсын Серикбаева
Мои внуки ходят в продленку уже 2 года. Спа преподавателям и администрации за работу. Дети стали лучше учится, хорошо читают. В прошдом году мы отлично сдали соры и сочи.
ЖС
Жанылсын Серикбаева
ЖГ
Жанаргуль Газезова
БЕСТ өте керемет мектеп .Мұғалімдері де білімді .Қызым осы мектепке ағылшын қосымшасына барып жүр.Нәтижесі жақсы.Менің қызыма осы мектептің иұғалімдері қатты ұнайдыБұл мектепте балаларды сурет салуға,қол өнерге үйретеді және ағылшын,қазақ - тілі қосымшалары бар.