Азамат
4.4
4.4
TQ
Talshyn Quatqyzy
Барып жүргенмізге 2ай болды апайлары бәрі ұнайды. үйренісіп қалдық Жадыра апайға рахмееетт көпп😘 4 жұлдыз айтқандарындай видеонаблюление жоқ, топтарда болса жақсы болушы еді
Кинаятова 👑
Азамат садик который находится на 45 ом очень нам нравится! особенно музыкальный зал! Музыкальный руководитель и хореограф самые лучший!!! Каждый раз новое оформление и красочные сценарии. Спасибо за ваш труд!!!
ГМ
Гульназ Мамаева
неше жастан кабылдайсыздар?
Aidana Kendjebekova
Нұргүл Байхадамқызы,Арайлым Дулатқызы, Балнұр Бақытбекқызы,Жанна Елтайқызы, Ардақ Аманжолқызы өте білікті мамандар, баламен,ата-анамен жұмыс жасау деңгейі өте жоғары. 3жыл осы бала бақшада ата-ана болдым. Сіздерге алғысым шексіз.❤️❤️❤️😍😍😍
Направление в садик sadik.kz.mesto (Инстаграм)
Хороший садик, хорошие воспитатели. Все услуги садика, направление, ваучер, договор. Жолдама бөбекжайга алып беремін. 87718493670
Анна Сикорская
Садом довольны, от ребенка жалоб нет . Воспитатели и няни стараются и находят подход .
ЖС
Жанна Сатбаева
Отличный сад, сын ходит с прошлого года ни каких инцидентов не было. Очень благодарна нашим воспитателям Меруерт Жанибековне, Сауле Темиргалиевне за их труд, как говорится люди действительно на своём месте, любят свою работу, детей. Каждому уделяется внимание и забота !
Elle И
Кто тут нахваливает сад, вообще в адеквате? Почему никто не пишет, что на территории детского сада находится торгово-производственная фирма, производство мебели!!! Это вообще что за?! Прямо как переступаешь ворота с дельфинами стоят два объекта, слева и справа от входа (фото). Постоянно газели на территории сада, да и вокруг за воротами постоянно движь, чуть на ноги не наезжают, это не 1-5 машин, это прям штук 10-15! Контора эта без конца открывает ворота, лично видела как работал цех, пилорама и двери нараспашку, ничем отдельно эти объекты не огорожены, дети бегают во время прогулок и утром в сад! Вы там что , совсем страх потеряли?! Неприкасаемые?! Есть норма санэпида и закон, на территории сада запрещены вообще любые другие фирмы, конторы и тем более цех! Сам сад очень грязный, там разуваться противно, чтоб босиком идти. Есть с чем сравнить! Воспитали сидят в телефоне, когда утром приводят орущих детей, им глубоко фиолетово. Дети разные, с разным развитием и даже я понимаю, что ребенка в истерике нужно отвлечь, успокоить. На это смотрят другие дети в группе, им тоже не хочется с мамой расставаться утром, какой настрой у них будет. Ребенок каждое утро говорит, что не хочет идти в этот сад. Плюс постоянно ссадины на предплечьях или ниже по руке, как будто ее постоянно хватают и делают крапивку(см.фото), ребенок не мог мне объяснить откуда эти следы. Одежда (шорты или трусики) грязная на попе, как будто ребенок сидел на асфальте, когда там последний раз чистили ковры? ппц. Слава богу он у нас только на месяц лета был, никому не советую и сами больше сюда не придем. Последняя капля терпения, фото от 29.07.25 у ребенка на пол спины царапина с синяком, утром ребенка отдавала "целого"!
30 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте группа какая сколько ребенку имя воспитателей можно ,вы обращались к ним ?
Анастасия Мокина
Отличный сад и сильные воспитатели!!! Особая Благодарность за воспитатиние дочи- Меруерт Жаныбековне, Айше Сериковне, Алтынай Бакытбековне и Лунаре Семейтхановне!!!
ДД
Дико Дико
Сәлеметсіздер ме.Біз осы садикка 2012 ден үлкен қызым барды, 2024 тен екі балам барады. Біреуі Қарлығаш тобы және Саулетай тобына барады. Балаларға өте ұнайды. Тәрбиешілер өте жақсы, балалар қуанып барады. Нұргүл апайы, Арайлым апайға, Назым апай мен Бақыт апайға көп рахмет айтқым келеді. Сіздерге шынайы жүректен алғысымды білдіремін! Сіздердің мейірімді жүректепіңіз, білімдеріңіз, шыдамдылықтарыңыз бен балаға деген сүйіспеншіліктеріңіз біз үшін өте қымбат. Сіздер күн сайын бүлдіршіндеріміздің жан-жақты дамуына, бақытты балалық шақ сыйлауға үлкен үлес қосып келесіздер. Балаларымыз сіздердің жылы қабақтарыңыз бен мейірімдерге толы көзқарастапыңыздың арқасында балабақшаға қуана барып, өздерін сенімді сезінеді. Сіздерге зор денсаулық, отбасыларыңызға амандық, жұмыстарыңызға толағай табыс тілейміз! Әрбір күндеріңіз қуанышқа толы болып, еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер. Ізгі ниетпен, Айханым мен Бексултанның мамасы
АЖ
Айгул Жамалиева
Очень хороший садик
ЖР
Жанерке Рахымгали
Өте керемет балабақша! "Жұлдызай" тобының тәрбиешілері Бақыт апай, Аяулым Ерланқызы мен Асияға алғысым шексіз!
Како ❤️
Өте жақсы бала бақша.Балдарыңызды қорықпай беріңіздер,Гулдер-ай тобындағы Клара ,Зульфира ,Жулдыз апайларға көп рахмет🫰🏻🫰🏻❤️
УК
Улпан Капанова
Өте жақсы балабақша. Қолдан келгенше жұмыстарын атқарады. Жүректері жылуға,жүздері нұрға толы жандар көп. Ең ауыр жұмыс баламен жұмыс жасау,бағалай білу керек еңбекті. Қандай нәрсе болсын идеальный болмайды,олқылықтар болып жатады. "Азамат AS" өркендеп,өсе берсін. Екі баламда осы балабақшадан түлеп шықты.
Самал
Не принели в сад
Ахмет Султан Жахып
Класс
BK
Bayan Kadesova
Садикке 2022 ден бері барамыз,бәрі ұнайды❤️ Назерке апай мен Кенжегүл апайға үлкен рахмееет👍🏻
АЖ
Аяулым Жумакан
Сын ходит в этот сад с сентября. Воспитатели хорошие, претензии нет. Но почему то некоторые написали плохие отзывы, я в начале все это прочитала и побоялась отдавать сына. А сейчас я не жалею об этом. Спасибо нашим воспитателям ❤️.
9 декабря 2024, официальный ответ
Спасибо за отзыв
Алина Джанузакова
Большооое спасибо нашему воспитателю Жанерке Талгаткызы! Доча ходит с удовольствием ! Спасибо администрации за таких сотрудников🔥👍🏻
AKMARAL S
Очень хорошый садик
OS
Oksana Shmatova
Устроили в этот садик ребенка на летний период, на второй день внук пришел из сада с кровавым укусом на щеке, ребенку чуть щеку не откусили, где была воспитатель?! Идем писать заявление в полицию. Кстати с записью у нас была такая же история как у Касьяновой Ангелины.
ДШ
Дулат Шакимов
Салеметсіздерме сіздерге қалай хабарлассам болады ,телефон алмайды ,өшіп жатыр , танертенен бері звандап алалмай отырмын ешкім жауап бермиді , ,бізге срочна доступный телефон керек еді ,звандауға
Сандра Сандра
До администрации не достучаться, слышать родителей вообще не хотят.Мы в саду данном только из-за хороших воспитателей в нашей группе..В целом бардак.
Виктория Угланова
Написано что сад 7 утра работает , но воспитатели почему-то приходять в 7: 15 . СО СКОЛЬКИ РАБОТАЮТ ВОСПИТАТЕЛИ ???
Екатерина
Некомпетентность работников поражает, то записывают то нет, потеряли время, и не попали ни в этот сад ни в другой.
КА
Касьянова Ангелина
Отвратительное отношение работников администрации данного садика! Мы записывались в 20 числах мая на летний период в сад, нам четко и ясно по телефону сказали что приходить нужно 3 июня с документами! Я Пришла сегодня утром, прождала под дверью, явилась девушка даже не поздоровалась сразу же резко спросила что пришли?! У меня рабочий день с 9 часов(откуда мне было это знать) Что хотели?! Объяснив ей все она удивилась, говорить никто вас никуда не записал, ничего мы не знаем, со мной в очереди стояла женщина с такой же ситуацией и ей сказали то же самое! Как вы вообще ведете набор детей?! Что за бардак?! Я была в двух корпусах данного сада- ковры грязные, все в пыли! Ужас! Уважаемые родители будьте внимательны, куда вы отводите свое сокровище!
3 июня 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Извините за причиненные неудобства. На данный момент в нашем детском саду изменение в…
Ссн Ссн
Прекрасный Садик, ходим с марта месяца , в группу Пчёлки🐝 нам было 1.10мес, ребёнок пошёл сам через пару дней. Настолько хорошее отношение к ребёнку, мы были приятно удивлены ( ходили в частный сад киндервил 🤦🏻♀️🤬😤)после дорогущих садов, девушки воспитатели ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 спасибо , а няня вообще золотая Сауле Апай 🫶🫶🫶. Ребёнок ест спит нормально всё, как мама троих детей просто рекомендую. И вообще смотрите в большей степени к каким воспитателям идёте! Нам Повезло просто🎈🙏 за то время что ходим уже были и театры кукольные и цирк , постоянно устраивают анимационные представления, и самое главное организация сама оплачивает все. Весело интересно🎈🧸🪁🐝👍
ДА
Динара Айкенова
Өте нашар деңгейдегі бала - бақша , ақша жинағанға ғана қоя бер мыло мойкаға бер , ойыншыққа бер , кілем жуғанға ақша бер Дай, дай, дай оларда ! Методист өз жұмысын атқара алмайды . Балалардың аузын скотчтаған кездерде болған бұл садикте !!! Қайсы бірін жазайын 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Өте, өте , өте нашар садик ! Отзывтарды оқып отырсам сол жердегі тәрбиешілер ғана жақсы отзыв жазып отыр екен смешнооо ( заставили поди )
22 мая 2024, официальный ответ
Динара ханым! Сіздердің бұл бала бақшаға келгендеріңізге 3жылдай уақыт болды. Осы 3 жыл көлемінде с…
Амина Нуритдинова
Лучший садик и персонал ✔️🥰
4 мая 2024, официальный ответ
үлкен рахмет
A
AselYa
Помогу получить направление в садик napravlenie_v_sadik_uka https://www.instagram.com/p/C206XmuK-ZM/?igsh=aWExa2VqbGlkY3R1
Шағала Даниялханова
Гулдер-ай тобының тәрбиешілері бар өнерін сарп етіп ата—аналардың, балалардың көңілнен шығып жатқан Шынар апайға, Нұргул апайға, көмекші Бақыт апайға алғысым шексіз! Мерекелік шара өте қызықты өтті!
БК
Баян Калиолданова
Оте кушти балабакша!!! Балабакша басшылыктары мын алгыс адамның барлык жагдайына кирип тусинип отирады сыпайы!!!!2балам барады осы садике кулпынай тобының тарбиешилери Жанна апай мен Балнур апайга мын алгыс балаларга жаксы қарайды сабақты жаксы тусиндиреди кызым сонын арқасында сойлеп келе жатир..содан кейн кулыншак тобы Назерке апай мен Айгул апайларга рахмет улым барады тартипке уйретип жаткан!!!!!!
NK
Nurgul Koksegonova
Өте жақсы балабақша. Қызым "Жұлдызай" тобына барады. Гүлназым апай мен Шәрипа апайға мың алғыс! Үнемі балаларды тазалыққа үйретіп отыратын Асия апайға да көп рахмет. Барлық іс шараларға үлкен жауапкершілік пен қатысады.
Анастасия Панина
Добрый день.хочется сказать большое спасибо детскому саду Азамат и конечно же нашим воспитателям группы пчёлка. Ребенок ходит не давно. Мы очень довольны к каждому ребенку свой подход. В группе всегда дружная атмосфера. Сам садик очень уютный.вме специалисты садика очень приветливые. Если обратишься с каким нибудь вопросом всегда готовы помочь.мы не пожалели что сделали выбор в пользу этого садика )
V
Vivo
Керемет балабақша, жеке меншік болсада бар жағдайы жасалынған балаларға. Тіпті гос садиктерде жок жағдай осында бар.👍👍👍
РЕ
Раушан Ерболаткызы
Азамат балабақшасының, құлпынай тобына барамыз. Тобымыздың тәрбиешілері Жанна Елтайевна мен Балнұр Бақытбекқызы. Өте білікті мамандар. Балалармен жұмыс жасауы өте жақсы👍 Балабақша ішіде өте таза. Тамақтары дәмді 😋
Жадра Баисова
Азамат балабакшасының,мұрагер тобының тәрбиешісілері Бакытгуль Едилгазиновна және Гульжазира Абетаевнага алғыс айтқым келеді, отбасыларынызға береке-бірлік, еңбектеріңіз жаңа берсін! Сиздердің еңбектеріңізге тәнтімін, өз маман иелері деп сіздерді айтар едім😘😘♥️♥️
НД
Назира Досполова
Азамат садигіне Мұрагер тобына барамыз бұрын Ладаға барғанбыз садикте көп ауырып қалатын қазіргі садигімыз жақсы қызым тез үйреніп кетті тәрбиешілер де жақсы садикте көп шаралар өткізіледі қызым қызыға қатысады садик ұнайды қызыма.
EK
Erkezhan Kassymkanova
Салеметсиздерме,кызым Мурагер тобына барады, тарбиешылерымыз мыкты мамандар, кызымнын окуга деген ынтасы ашылып, сабактарын куана куана окиды, топтагы балалар оте уйымшыл. Гулжазира Абетаевна, Бакытгул Едилгазиовна мың алғыс сіздерге.
Нурай Казбеккызы
Өте жақсы садик,тәрбиешілеріде керемет!! Құлпынай тобының тәрбиешісі Балнұр апайымыз өте білікті, жанашыр маман! Балнұр апайға алғыс айтамыз!!!
MN
Mira Nazar
Видеокамера бармекен? Свободно карауга болама? Мултик коргизип койса дурыс емеской ол! Мен озим баламды развиваться етсин деп жибергеи отырмын, балалрмен сойлесип ашылсын деп! Мультикти уйдеде косаламыз бесплатно! Не ушин толеймиз онда
ГС
Гульмира Слямова
Азамат балабақшасының басшысы Жанар апай ата-аналармен жылы жүзбен жақсы қарым-қатынаста сөйлеседі адамды өзіне тартады қарапайым, ақылды, ақ көңіл, адамдарға жаны ашып жүреді,салмақты осындай басшылар көбейе берсін бастысы аман болсын ,ауырмасын алдында басымды иемін 💋❣🙏🙏
Асем
Тәрбиешілеріміз Айнур Маратовна және Жанерке Талғар қызына өте үлкен рақмет! Балаларымызды тәрбиелеп, жағдайларын жасап отыр! Айнур Маратқызына 2-ші баламды апарып жүрмін. Үлкені 2сыныпта, әлі күнге дейін Айнур Маратовнаны жақсылықпен есіне алады. Жанрке Талғатқызы өзімнің шәкіртім. Оқуда да өте тәрбиелі, білімді болған. Сіздерге рақмет.
Adema Muratbekkyzy
Самый ужасный садик.Заведующий перерасчёт жасайды дит.но бухгалтер не хочет.за каждый мелочь анау керек,мынау керек.за игрушки, за кварц мамочки купили. Сол акшаны калтага салмаи ,каитару керек. Балаларды жаже далага шгармаиды 1уакыт.с утра до вечера группада мультик косып юере салады и всё!!!!!
ГК
Гулзат Кахарманова
Бугин балабакшаны коруге бардым бардым сумдык бухгалтер неадекватный нервный, тихий часта балалар уйыктауы керек жан жактан жамырап жыламай оларды жубатып жаткан ешким жок, озимиздин садик жумысыма оте алыс болгандыктан жакын жерден издеген едим, менюларынын жанында биздин садиктын менюы поэма гой
BS
Bota Sh
Дети самм по себе пофиг зимой и когда холодно открываются окошко ужасно! Очень ужасно! Дети сидят няни пол моют там ! Надо мыть когда детей нет!
28 сентября 2023, официальный ответ
сәлеметсізбе уточните какая группа у нас 19 групп ждем вашего ответа очень ,спасибо большое
Акмарал Мухамадиева
Екі ұлым осы садикка барады,үлкені Вишенка тобында,топтың тәрбиешілері өте мықты маман,баламен жұмыс жасауда тәжірибесі мол кісі,баланың минустарымен жұмыс жасауды біледі.Алтынай апайына алғыстан басқа айтарымыз жоқ.Ал екінші ұлым Балбөбек тобында Жадыра Еркінбек қызы,Индира Сагиевна ол кісілерде тәжірибесі мол,мықты мамандар,баламды адаптациядан жақсы өткізді,Және няня Апайлары Жадыра өте таза,ұқыпты әйел,сол жағы ұнайды.
15 сентября 2023, официальный ответ
Рахмет сіздерге
KZ
K Z
Здравствуйте.невозможно к вам дозвонится !
Айгерім Ко
Номер барма
24 августа 2023, официальный ответ
Айко, здравствуйте, спасибо большое за отзыв и оценку 😉 Всегда вам рады! 8771 4358897
ZM
Zarina Mazhenbaeva
Телефон номер болама? Вакансия бойынша сөйлесуге?!