Ломбард Алтын Бизнес
ТОО Ломбард Алтын Бизнес
Адема Шайхова
Толганай апай 🌟
Динара Мусина
Обслуживание очень хорошее Продавец Толганай всегда приветливая , всегда попадаю к ней, мне повезло с ней 👍👍👍
МН
Маржан Нурбаева
Оте жаксы пайызы аз ынгайлы 24/7 байланыста Узилисиз демалыссыз Zolotoserebrouka ❤️
Асем Муратовна
Маған осы жер қатты ұнайды алтындардын сапасы өтте керемет сатушы қыз Толганай сондай сыпайы әрдайым күлімдеп бәрін анық көрсетеді баріне осы жерден алуға Кенес беремін рахмет сіздерге 😘😘😘
Венера Абилмажина
Осы ломбардпен жумыс истегели тек Толганай есимди кызбен жумыс истеп келемин, уже коп жыл болды, клиентпеу жумыс истеу денгейи оте жогары,процентте оте аз болшерде, халыкка оте тимди, осындай ломбардтар коп болсын,кайта тандау болса,кайтадан осы ломбардты тандаушы едим,качество зато 🔥🔥🔥
Меруерт Бейбитова
В городе полно ломбардов, но на самом деле лучший только Ломбард Алтын Бизнес! Всегда высоко оценивают и % по карману каждому. Что очень удобно) Работаете достойно. Желаю дальнейшего процветания! Я только к вам)))
Е❤
Людмила Людмила
Очень хорошее обслуживание,вежливые,приветливые
АЖ
Аяужан Жумабекова
Өте жаксы ломбард өте тиімді қолайлы
Aigul Kerimkulova
Приветливая,опрятная внешность лично мне качество обслуживания и золото очень нравится я там много раз совершила покупку
АЧ
Айнур Чеканова
Клиенттермен өте жаксы жұмыс жасайды! Алдын ала төлемді уакытмен айтады! Өте сыпайы кыздар отырады! Пайызы аз және өте жоғары бағалайды👍
Акмарал Сарсембаева
Очень приветливые девушки. Грамотна и быстро обслуживает. Оценка по сравнению с другими ломбардами намного выше а процент наоборот ниже. Очень удобно.
Саулеша Саулеша
Мой самый любимый ломбард, всегда выручает,самая высокая оценка ,низки процент.
Жузя Женисовна
Хороший ломбард, удобное расположение , нравится что работают без обеда, без праздничных выходных
фарангиз муратқызы
Ыңғайлы әрі тиімді ломбардтардың бірі. Бағалау жоғар, пайызы төмен. Қызмет көрсету сапасы жоғары. Әсіресе Толғанай деген эксперт әрдайым күлімдеп карсы алады! Жұмыстарыңыздын жемісін көріңіздер! Сәттілік!!!
Айжан Токтасын
Довольна этим ломбардом! Всегда все на высшем уровне!
Aitolkyn Sagymbaeva
Высокая оценка низкий процент