АқБота балабақшасы
ТОО АқБота балабақшасы
4.3
КИ
Кар Ина
25.09 күні лист ожиданиеден орын алдық, документтің бәрін тіркеп, договорды күттік, 8.10.2025 ке дейін ваучерді созып тағы күттік договорды, просто бетіне қарап отырған сияқты
МД
Мухтар Дуйсембекулы
Ақбота балабақшасы ең үздік балабақшалардың бірі. Ұлым Гүлдер тобына барады тәрбиешілері Сая Серікқызымен, Асем Берікқызына көп көп рахмет ұлыма тәрбие беріп жаткандарыңызға. Жәнеде балабақша өте ыңғайлы жерде орналаскан. Балағада ата-аналарғада ыңғайлы алыска барып керек емес.
Алматаева Таншолпан
Балабақша өте керемет, өзімнің 2 баламда барып түлек атанды. Тәрбиешілері де меңгеруші өте керемет жандар! 💐
ГБ
Гулнур Болаткызы
2020 жылғы қызым балабақша түлегі атанды. 2022 жылғы қызымда осы балабақшада тәрбие алды. Меңгеруші Назым Болатқанқызы әрқашан көмектесуге, мәселені шешуге ашық. Гүлдер тобы, Сая Серікқызы мен Асем Берікқызы үздік тәрбиешілер. Балалар тәртіпті, тақпақ, өлең, би бәріне қатысып жүлделі орындар алып жүр. Ізгі ниетпен: Ақшыңның Анасы
GK
Guma Khassenova
Спасибо огромное нашему детскому саду🙏 Директору, заведующей и воспитателям группы Бобек за вашу любовь❤️ многому нас научили🙏 я очень рада что мы попали именно к вам, с четкой уверенностью могу сказать вы самые лучшие и второго ребенка без сомнений к вам бы отдала🔥🔥🔥 Вы лучшие, с большой благодарностью Мама Жанали❤️
Өзіме ұнайт үнемі мерекелер атап өтет тәрбиешілерді білімді білікті мамандар жаксыны жаксы деп көрген адамға бәрі жақсы болады🙏2 жаста бердім тіліде тез шықты🙏Назым Болатовнамыз өте жаксы адам барлық подходты табады
Аяука Абдулманатова
Ен нашар садик!!!! Оз басымнан отты… 2 улымды шагарып алдым садиктен 2 Жане 4 жас 2 жастагы улым постоянно беты сырылып келетн, сурасам жулынып жауап беретн быз кыналы емес деп. Быр куны катты тырналып еще синакпен алып келдык сурасак кулап калган шыгар дит баллар коп быз 2 ганмыз дит ертенгы куны видео камераны корып шокта болдым!!! Сразу 2 улымды шыгарып алдым садитен . Талай жерге барайн дегем , уйден шыга алмадым 3 шы балам кышкентай болгандыктан! Сондыктан Абай болыныздар !!!!
0a
007 agent
Порталдан орын алып барсақ та 55 мың входные сұрады 1 балаға, ал екінші филиалы Тамерлан 2 балаға 90 мың входные сұрапты. Барам десеңіздер төлеуге дайын болыңыздар, биз частникпіз деп осылай ақша алады. Многодетным алғашқы 2-3 айдың ақшасын 25 мыңнан 75 мың деп тағы алады, сосын тегін келесіңдер деп. Тұнып тұрған жемқорлық. Мақтап жазғандар өз отзывтары 100%. Өз айналамнан осы садикти мактаган адам естіген жокпын. Ноль деген оценка кояр едим
SF
Stydia Forever
можно было бы ноль, так бы и оставила....
Арайлым Аскаркызы
Маған өз басыма ұнайды.Өте керемет бала бақша.Екі ұлым осы бала бақша келеді. Тәрбиешілер өте керемет жандар.мен өте ризамын рақмет.
Назгуль Карыпова
Оте керемет бала бакша!!! Улым 1.4 айынан барады!!! Тарбиешилери де комекшелилери оте керемет карайды!!! Басшылык та ар нарсеге тусиникпен карайды!!!
ДР
Динара Райымханова
Тамаша балабақша! Балам 1жас 3айдан барған. Горшокка бәріне үйретті. Уже улкен топта бәрін өзі істейді. Апайларыда жақсы, жүздері жылы адамдар. Тек қана алғыс айтамын
Айым Кадылбекова
Өте жаксы балабақша, балаларым қуана барады💐💐💐
Damira Batyrkhanova
Отвратителтный садик. Даже одной звезды для этого заведения много. В группе бобек нянька бьет детей. Заведующая Назым Болатканкызы на жалобу не реагирует, защищая своих сотрудников, якобы нянька работает уже более 8 лет, что она в возрасте. Естественно им же скандал не нужен! Кто сказал, что в возрасте женщина не бьет детей?! Извинений от заведующей мы так и не услышали. А наоборот еще указывает, как нам разговаривать с нашим же ребенком и не спрашивать у ребенка как прошел день в садике. Также добавила мы можем вам деньги вернуть и можете не водить ребенка в садик. И так больше не придем в этот садик. В общем не советую никому этот садик.
Alser Kz
Отличный садик. Нам очень нравится. Доча с первых дней ходит с удовольствием!
KE
Kkk Eee
Ужасный садик. балаларга карамайды. 1ый тамак бермит. только 2рой гана берет. Аяулым деген тарбиеши Бобек тобы и нянясы кари киси. они очень грубые. балаларды шымшып, согып жбереды. балам постоянно синьякпен келеди. с детьми не занимаются. няня старая вечно злая.
ДО
Динара Омар
Здравствуйте хотела узнать вы вобщем переодеваете детей?? Не пойму?? Что-то странновата у вас там правило
☺️😘 Салтанат 🌸
Нам вообще не понравился садик ! Говорят что в группе 25 детей а набирают больше 30-ти. Документы отдают а с портала не убирают . За заведующей бегаешь и звонишь чуть ли не умоляешь чтоб с портала убрала .
Aizhan Aimyhanbetova
Тамаша садик баскасын билмим озимизге унады балам 1жас 5айнан бастап барды тез уйренип Кетти жылаганда жог ауырганда жог шукир Тарбиешилериде оте тамаша жуздери оте ЖЫЛЫ озиме катты унайды
СТ
Сымбат Толен
Аль фарабидеги садик кашан ашылады жане аты калай. Оган калай заявка тастасак болады?
Гульнура Кабдолданова
По скорей бы откырили садик на Аль- фараби 🥳🥳 ждём с не терпяним
Дамир ..........
Хороший садик!
НТ
Назира Талғатбекова
Бул балабакша оз басыма унады,шагын болганымен,букил кызметкерлери сондай мейиримди, есиктен кирген кезимизде канша тарбиеши турса да барлыгы жылы жузбен, кулимдеп турып карсы алады, ешкашан кабак шытып кормеген. Ерекше алгысымды биздин тарбиешимиз Сая Сериккызына аналык алгысымды айткым келеди, мундай мейиримди,камкор тарбиешиге жолыкканымызга оте куаныштымын!!!балам бирден бауыр басып кетти,осындай оз истеринин мамандары коп болса гой ширкин!!!
СА
Сауле Абдрахманова
Сегодня получила направление позвонила все хорошо обьяснили скоро на Аль-фараби тоже сказали откроют дет-сад.Очень Рада
ДТ
Дильназ Тойгулинова
Ужасный садик племянник ходил туда просто ужасный, детей бьют,кормят чем попало, дети сами по себе ходят, орут на детей, племянник плакал не хотел идти я думала что просто не привык пока сама не увидела своими глазами! С детьми не занимаются вообще дети сами по себе, воспитатели, нянечки сами по себе в телефоне сидят либо спят Не советую самы ужасны садик🤬👎
Эльдар Замзинов
Приятный садик, видно что воспители хорошо относятся с детьми. Племянники довольны.
Өте керемет балабақша😍. Баламды 1 жыл бойы апардық. Ешқандай ренішіміз болмады апайларымызға және балабақшамызға. Басқа қалаға ауысып кеттік, бірақ сол садикті әлі ұмытпайды балам. Тәрбиешілер мен күтуші апайлары өте сыпайы болды. Балам горшокке отырмайтын үйретті👍. Тамағын да жақсы ішкізетін. Басында 2-3 күн жылап кірді адаптация кезінде, одан кейін балам өзі жүгіріп кіріп кететін.
NA
Nadezhda Akhmetova
Ужасный садик , воспитатели очень грубые , 2 полные казашки. Сама директриса молодая приятная девушка, остальные ужасно грубые , постоянно ходят с такой гримасой на лице , будто мы в гости к ним приходим. Ходили в группу к Гулим Жамаладиновне до 3х лет группа, проходили 3 месяца, за это время меня не добавили до сих пор в группу ватсап, никаких утренников, занятий не было , детей на дневной сон не переодевают , я пришла как то раньше , мне вынесли ребёнка полусонного в той же футболке , что и был и мокрой, мой ребёнок когда спит сильно потеет , я в шоке была , для чего мы тогда одежда кладём им сменную . В общем скажу вам честно, я работаю со многими людьми на кшт и все говорят только плохие отзывы . Вот и мы решили уйти после 2ого синяка у ребёнка. В этот садик не в коем случае не ходите .
Диляра Наукина
Садик хороший , ходим более 2х лет , начали ещё с младшей группы . Что хорошо , воспитатели видно что хорошо относятся к детям , никогда не было такого что бы ребёнок боялся или не хотел идти , в он у нас чувствителен к плохому отношению )
naskar n
В навигаторе 2GIS, проезд пока не отображается. ( На светофоре, за кафе СарЛау, поворот налево и до упора. Сатпаева 17/5, Дет. садик "Акбота"
Нур Айтмухамедов
Хоть и частный детский сад ни чем не хуже государственного, чистота, порядок, персонал очень хороший, приветливые, дают воспитание детям правильное, мои дети туда ходят уже 2 год ни разу не жаловались, постоянные утренники и концерты итд. Одним словом советую.