Поиск
Проехать
Асыл Алтын Бесік
Детский сад-ясли
97 оценок
Умные дети. Опытные педагоги. Лучшие родители. Мы одна семья!
Реклама
Отрицательные
UK
U. Kasymbekkyzy
19 отзывов
Куншуак тобынын тарбиешиси Жансая Токтарханкызына алгысым шексиз,1ши куннен бастап кызыма мейриммен карап,балаларды болип жармай балаларым деп еркелетип журеди. Осы енбегиниздин жемисин кориниз🥺
ЖК
Жемчужина Кунанбаева
5 отзывов
Воспитатель-это призвание и его заслуживает не каждый. Найти подход к каждому ребенку, а тем более научить его чему либо - это дар наверное, который даётся только избранным. Именно такой и является наш любимый воспитатель группы" Байтерек" Айнур Апай. В наше работать в образовании это очень ответственный шаг, так как сейчас очень жёсткие требования к процессу обучения и воспитания, надо быть в ногу со временем. И это все под силу Айнур Апай. Желаю Вам здоровья, терпения, сил и творческий успехов🙏🌹🥰
ЭА
Эльмира Ахметчанова
3 отзыва
Бүлдіршін тобының 2 тәрбиешісі: Лаула Мырзаханқызы, Жұлдыз Төлеуқызы мен нянямыз Гүлжан апайға, рахметымды білдіремін. Ұлым былтырдан бастап (ясельный топ) осы Асыл бесік садигіне барып жүр! Биыл өте көп балаға дамыту жағында көңіл бөлініп жатыр (мелкая моторикамен жұмыс, сурет салу, жабыстыру т б). Балаларға да өте қызықты,бүгін ұлымның ұйқысы қаңбаса да, үйден кетіп бара жатып апайына мен сабақ оқимын деп кетті, с удовольствием😍, демалыс болғанда мен садикке барам деп, тәрбиешілерін, нянясвн жақсы көретінің айтып та жатады. Салыстырма түрінде, үлкен қызымда садикке барғанда осылай өтпеп еді. Сондықтан мен өте ризамын! Болашағында мектепке барғанда, социумда қандай зор көмегі болады! Баламен жасаған әр жұмыстың түбінде қаншама білім, қуат, мейірімділік, сабырлық, тәжірибе бар - олардың бәрін кейде көрмей, түсінбей жатамыз. Аллаһ разы болсын Сіздерге, екі тәрбиешіміз, нянямыз! Жақсы көреміз🫶🏻 Асыл бесіктің басшысына да рахметымды білдірем, осындай жақсы, білімді мамандар ұстап отырғанына!
УС
Умит Сагдолдина
Наш садик самый лучший!
КН
Кенже Ниязбекова
4 отзыва
Балауса тобының тәрбиешісі Жансая Болатқанқызына мың алғыс айтамын. Өте керемет, ақкөңіл жан! Балам бірінші күннен апайын жақсы коріп кетті. Тәрбиешіге көп нарсе байланысты ғой. Сондықтан да көп рахмет айтамын
Айтолкын Андагулова
4 отзыва
Балауса тобының ата-анасы ретінде жылы пікірімді айтқым келеді. Біздің тәрбиешіміз Жансая Болатханқызы. Қыркүйек айынан бастап балабақшаға барып жүрміз, қызым алғашқы күннен-ақ тәрбиешісін жақсы көріп кетті. Жансая Болатханқызы өте мейірімді, шыдамды, әр балаға ерекше көңіл бөледі. Балаларға жылы сөзін аямай, тәртіпке де, білімге де үйретеді. Әр күн сайын қызым балабақшаға қуана барады, бұл ең алдымен тәрбиешіміздің еңбегінің жемісі деп білемін. Осындай адал да жауапты еңбектеріңіз үшін балабақша ұжымына үлкен рақмет! 🙏
MH
Madina Halelova
1 отзыв
Алтын бесік балабақшасы өзіме және қызыма ұнады. Ішінде әр түрлі үйірмелерге баруға болады. Баланы ары бері тасымай. Тәрбиешіміз Жансая Болатханқызы өте білікті маман, балалармен жұмысты жақсы атқарады. Күнде әртүрлі фото, видео жіберіп отырады сол жағыда ұнайды. Бұйырса 2 ші қызымды да осы балабақшаға әкелемін. Қызым көп нәрсеге үйреніп қалды.
АМ
Акмарал Мухамедкалиева
2 отзыва
Балауса тобының тәрбиешісі Жансая Болатханқызына алғысымыз шексіз! Баланың сабаққа деген қызығушылығын одан әрі арттырып келеді
NN
Nurgul Nursabekkyzy
2 отзыва
Балабақшамыз ұнайды.Ең бастысы ұлым қуана барады.Жансая Болатханқызы апайымызға улкен рахмет,өз ісінің білікті маманы👍👍👍
ЕС
Ержан Смагулов
өте ризамыз Жансая Болатканкызы мықты маман👍🏻өз жұмысың толығымен атқарады
ЖУ
Жанна Увазырова
6 отзывов
Асыл бесік бала бақшасы өте жақсы ұнады, даярлық тобының тәрбиешісі Жансая Болатханқызына ерекше алғысымды білдіремін, қызым мектепке барамын деп күнделікті қуанып барады.Топтың іші сондай таза, охрана барлығын қарап отырады.
ЖН
Жаныл Ниязбекова
2 отзыва
Жақсы балабақша, көңілімнен шықты ! Тәрбиеші Жансая Болатханқызына ризамын, мықты маман!
СС
ССС ССС
4 отзыва
Біздің балабақшамыздың ішкі жағдайы, тәрбиешілердің мейірімі мен еңбегі көңілімізден шығады. Балаларға жасалған жағдай жақсы, күн сайын жаңа нәрсе үйреніп, қуана барады. Әсіресе, тәрбиеші Жансая Болатханқызына үлкен алғысымызды білдіреміз! 🙏 Ол кісінің жауапкершілігі мен балаларға деген махаббаты бізді қуантады.
АЕ
Айгерім Ерболова
4 отзыва
Керемет балабақша деп ауыз толтырып айта аламын, себебі ұлым Ержігіт Альмира Рысбековна мен Катила Тилейханқызының тәрбиеленушісі болды, балабақшамен қоштастық, ал қазір Ержігіт “Ақылды бала” оқу орталығына барып жүр, бірінші барған күннен апайлары мақтап , апаааайййй бәрін біледі, сабақта ең бірінші болып жауап береді, математикаға вообще күшті, біздің танцор жігіт деп айтады. Осы орайда біздің қос тәрбиешілеріміз Катила апай мен Альмира апайымызға алғысымды айтқым келеді, еңбектеріңіз жана берсін, берген білімдеріңізді көрсете білетін тәрбиеленушілеріңіз көп болсын деймін🙌🏻 Бұл сіздердің еңбектеріңіз. Ұлым апайларын сағынып барғысы келеді, бірақ…енді бара алмаймыз өкінішті
МЖ
Мико Жанымканова
2 отзыва
Менің 2 қызымда осы балабақшаға барған! Өте керемет балабақша, тәрбиешілері Жансая мен Ажар апайға мың алғыс!!!👍🏻
ДН
Диляра Нупина
4 отзыва
Оте керемет балабакша 🔥, Ерекше алгысымды Жансая мен Ажар апайга айткым келеди☺️, оку жагынан, уйымдастыру жагынан, тарбиеси барлыгы унады👍, буйырса кызымда бул балабакшага барады 🥰
Aigerim Kurbanova
5 отзывов
Керемет балабақша. Балаларымды осы бақшаға бергеніме еш өкінбеймін. Мектепалды даярлық тобының тәрбиешілері Ажар Аргингазиновна мен Жансая Болатханқызына, орта топ тәрбиешілері Фарида Аскербековна мен Ақерке Жанымханқызына үлкен алғысымды білдіремін. Ясли тобынан бастап балалар бос отырмайды, тәрбиешілер үнемі ізденіс үстінде, балалардың дамуына үлкен үлес қосуда. Балабақша ұжымына алғысым шексіз.
АК
Айдана Кадашева
5 отзывов
Ұлым мен қызым осы балабақшаға барады.Өте жақсы садик деп айта аламын😍😍 Ұлымның тәрбиешілері Жансая Болатханқызы мен Ажар Арингазиновага, қызымның тәрбиешілері Фарида Әскербекқызы мен Ақерке Жанымханқызына үлкен алғысымды білдіремін❤️😍😍 Ұлыммен садикты бітірдік,берген білімдеріңізге,тәрбилеріңізге мың алғыс🥰 Барлығына рекомендую 👍👍👍👍
Асемгуль Адасханова
9 отзывов
Доча туда ходила все было хорошо
A🌸
Aigerim 🌸
11 отзывов
Самый лучший садик!!!
Gulnaz Bagdatovna
4 отзыва
Қызым мен ұлым осы балабақшага барады. Садик өте жақсы десем де болады. Тәрбиешілер жақсы қарайды балаларға. Қазақ тілінде болғаны ұнайды,қазақша үйретеді барлығын😍😍😍тәрбиелеуші апайларымыз Арайлым апай мен Айжулдыз оте жаксы
ЖТ
Жансая Турсынханова
3 отзыва
Қызым осы балабақшаның балапан тобының тәрбиеленушісі. Барлығы ұнайды, балалармен түрлі ойнау-дамыту жұмыстары, сергіту сабақтары жүргізіледі. Тәрбиешілеріміз Арайлым Абжатқызы мен Айжұлдыз Ержанқызына үлкен алғысымды білдіремін!
БМ
Бота Мусабекова
5 отзывов
Балабақшаға ұлым былтырдан бастап барып жүр, өте ұнайды! Бала ашылып, бір жылда жақсы өзгерістер көріп отырмыз👍🏻👍🏻👍🏻 Арайлым Абжатқызы және Айжулдыз Ержанқызы тәрбиешілерімізге үлкен рақмет!❤️😍😍😍
Е
Еркебулан
2 отзыва
Қыздарым осы асыл бесик балабақшасына барады өте жақсы қыздарыма ұнайды, тәрбиеші апайларымызда өте билимди баламен тил табысулары жаксы биликти маман иелери. Кулынщак тобының Тарбиешилери Мадина Раджанкызымен Зарина Раджукызы және көмекші апайымыз үлкен қызымның адаптациясында өте жақсы жұмыс жасап топқа тез үйреніп кетті алғысым шексіз еңбектериниз еселене берсин Екинши қызым Құлпынай тобына барады Жансая токтарканкызы мен Нурзат нурлан қызы да баламен жұмыс жасаулары өте жоғары. топтағы балаларын ерекше өте қатты жақсы көреді, жаңадан келген көмекші апай да өте мейиримди жан. Үлкен қызым би уйирмесине қатысады Жұлдыз Төлеу қызына алғысымыз шексіз . Аққу биымен Жарысқа қатыстырып жүлделі 2 орынмен канжыгамыз майланып кайттык. Топтық биымыз өте күшті, кишкентай биші балапандар 1 орын алды, сахнада озгердин еркин ұстап өнерлерін жаксы көрсетип шықты, балабақша ұжымына алғысым шексіз
АД
Асем Даутханова
10 отзывов
Қызым “Құлпынай” тобының тәрбиеленушісі. Осы балабақшаға сәуір айынан бастап барамыз. Балабақшаға үйренісу ең бірінші тәрбиешіге байланысты. Бізге ең ұнағаны біздің тәрбиешіміз-Жансая Токтаркановна! Мінезі өте жұмсақ, әрдайым күлімдеп баламызды қарсы алады, еркелетіп, баламызға өз баласындай қарайды. Әрдайым әртүрлі әдіс-тәсілдерді қолданып сабақтар, іс-шаралар өткізеді.Баланың дамуына зор үлесін қосып жатыр, баламызды еш уайымдамай, сеніп қалдыратын болдық. Сол үшін де ол кісіге алғысымыз шексіз! Бала қарау, әрі оларды тәрбиелеу оңай емес, өте жауапты жұмыс болғандықтан түсіністікпен қараймыз ата-ана ретінде. Балаларымыз да Жансая апайымызды өте жақсы көреді🥰 Жаңадан келген тәрбиешіміз Нұрзат апайымыз да өте мықты маман, өте жайлы, мінезі де жайдары, балалардың тілін таба біледі. Келгеніне аз уақыт болса да үйреніп қалдық🥰 Жалпы балабақшамыз өте жайлы, іші таза, әрі жылы. Ішкі тәртіп өте жақсы, няня, медбикеміз де өз ісінің мамандары. Барлығын қадағалап отырады.
МС
Маржан Сеитова
3 отзыва
Менің ұлым “Құлпынай” тобының тәрбиеленушісі. Балабақша ең бастысы жылы, таза. Тәрбиешіміз Жансая Токтарханқызы. Өз ісінің маманы екені сөзсіз. Баламен де ата анамен де қарым қатынас жасауы, күнделікті ас мәзірінен, өткен сабақтан, балабақшадағы бала өмірінен хабардар етіп отыруы, түрлі жоспарға сай іс шаралардың жүргізіліп отыруы оған дәлел. Жаңадан келген апайымыз, нянкамыз да өте мейірімді кісілер. Әрине бұл дұрыс кадрлардың таңдалып алынуы балаьақша басшылығының жауапкершілігі. Балам балабақшаға барғалы анық сөйлеп, есейіп, өзіне қызмет көрсете алатын боп қалды. Ең бастысы бала балаьақшаға ынтамен барады. Осы балабақшаны барлық ата аналарға ұсынамын. Жалпы апайымызға, балабақша ұжымына алғысым шексіз. Жұмыстарыңыз жемісті болсын!
Анар Дуангалиева
3 отзыва
Көктемнен бері барып жүрмиз осы садикке, өте керемет, иши таза, тарбиешилерине келетини болсақ өте өте өз жұмыстарын жоғары деңгейде атқарады, Жансая апай мен Нурзат апайы на алғысымыз шексиз, өз балаларын дай карайды
KS
Kamilla Snezhkova
2 отзыва
Сад отличный! Воспитатели классные, вежливые, всегда всё объясняют!Ребенок всегда ходит с настроением! Очень много разных мероприятий! Адаптация прошла за два дня, на третий день уже остались спать в обед. На третий день отказались от памперсов. Группа Ботакан, наши воспитатели- Арай О. и Жулдыз С. Мой ребенок к ним очень привязался!
DK
Dana Kaparova
72 отзыва
лучший сад, порядок и дисциплина во всем, подготовка к школе на высшем уровне. Жанар Туркестановна и Жансая Болатханкызы группа Байтерек огромная благодарность🩷
АХ
Айгерим Хамитжанова
6 отзывов
“Бәйтерек” тобының тәрбиешілері Жанар Туркестановна, Жансая Болатхановна және нәнеміз Айжан апайға алғысым шексіз, қандай жағдай болса да қол ұшын беріп, түсіністікпен қарадыңыздар.🌹🌹🌹 Балам Сұлтанали 1 жыл осы топта болды, білім жағынан да алда, тәрбиешілеріміз берген дұрыс тәрбие мен бөлеген мейірімдеріне қанық болып өсті, көп достар тапты. Тәтті балабақшалық кезеңді сыйлағандарыңызға мың алғыс🥰 Жолдарыңыз әрдайым ақ, ашық болсын🌸🌸🌸
Индира Мураткызы
23 отзыва
Доча ходит в этот сад второй год. Нравиться и ей, и мне как родителю. Первый год была текучка кадров, молодеж не задерживается, воспитатели менялись раз в 2 месяца. Но сейчас все хорошо. Уже 8 мес у одних воспитателей детишки.
Samal_mukasheva.88
7 отзывов
Салеметсиздер ме. КОШАКАН тобына баласы баратын ата-аналар бар ма? Белги берсениздер, сурактарым бар еди инста samal_m1
Zarina Zhanibek
3 отзыва
2023 жылы қыркүйекк айнда барып бастадық, ботақан тобына. Тәрбиешілеріміз керемет- Жансая Серікқызы, Арай Балағазықызы. Балам тез үйренді, үнемі жақсы көңіл күймғн барады тобына. Бір минус бар енді, бала ауырып балабақшаға бармасада күнін 500 тенгеден есептейді.
АЖ
Айжан Жакенова
3 отзыва
Асыл бесік балабақшасы, Сәтбаева 20/1, менің балам 1 жарым жыл осы балабақшаға келді, балабақшаны жаман деп айта алмаймын осы уақыт аралығында баламның білімі, тәрбиесі жағынан жалпы ұжымға алғысым шексіз. Балама сапалы білім саналы тәрбие берді. Үйдің қасында балабақшаға орналастырдым, осы балабақшаға әрең орналастырып едім, алыс болған соң кеттім. Меншік балабақша болсада барлық условия жасалған. Жоғары деңгейдегі бала бақша.
ТХ
Талшын Хамзаева
2 отзыва
Асыл бесік іші кең өте жақсы условиЯ жасалған балаларға!Көп бала қабылғанымен әр балада өзінің шкафы төсек барлығы жеке! Садик үлкен !Қызым Байтерек тобында Жанар Туркустановна мен Жансая Болатханқызында дайярлық тобында болды!Өте жақсы тәрбиешілер мектепке дайын болып шықтық! Әрбір утренник жоғары деңгейде өтеді!
ЛК
Лаура Кайракбаева
1 отзыв
Біздің қызымыз 2,5 жастан осы Асыл бесік (КШТ) садигіне барды. Биыл садикті бітіріп, 1 сыныпқа барады. Садикте өте жақсы тәрбиешілер, кіші топтың өзіндеде, орта, жоғарғы топтада өте сапалы түрде балаларды жан жақты дамытуға арналған жұмыстар атқарылады. Біздің баламызға өте ұнайды. Үлкен алғысымызды айтамыз садиктің тәрбиешілеріне, әкімшілігіне!
ШО
Шырайлым Омар
5 отзывов
Тарбиешилер Жансая. Б. Жанар. Т. Мын алгыс ! Балалардын билими жогаргы денгейде! 2 жыл кызым осы садикте болды тарбиешилердин жумысына конилим толды! Балалар тарбиешилермен ашык, кысылмай сойлесе береди! Ен жаксы бала бакша !
JK
Jadyra Kabylbekova
6 отзывов
Даярлық "Бәйтерек" тобының тәрбиешілері Жанар Түркістановна мен Жансая Болатханқызына алғыс білдіремін! Балам мектепке сақадай сай дайын, әрі жан-жақты болып шықты. Ұжымға тек сәттілік тілеймін!!!
GA
Gulim Aubakirova
8 отзывов
2023ж Бәйтерек тобының түлегі ұлым, тәрбиешілері Жансая Болатханқызы мен Жанар Туркестановнаға алғысымыз зор. Садигіміз өте жақсы, садик таза,балаларға жақсы қарайды, тәрбиешілері мықты. Садик басшысы мықты деген сөз. Әрбір утренник жоғары дәрежеде өтіп отырад, оформление ,садик іші,садик төңірегі ылғи таза,камералары бар. Ұлым 3жыл барды алғысымыз шексіз🙏
Аяулым Абугалимова
16 отзывов
Былтыр 2022 жылы мектеп алды топтары бар балабақша іздеген кезде, осы ту гис отзывтары арқылы Асыл бесік балабақшасын таңдап едім. Таңдауыма ешбір өкінбедім, Өскемен қаласындағы жоғарғы деңгейдегі балабақшалардың бірі. Биыл 2023жыл балабақша түлегіміз. Балам 1 сыныпқа дайын, 1 жылдың ішінде жақсы білім алып шықтық. Тәрбиешілері Альмира Рысбековна мен Бақыт Қазбековнага алғысым шексіз, өз ісінің мамандары, еңбектері зор. Өкінетін бірақ нәрсе, неге баланы 2 жастан осы балабақшаға бермегенмін деп.... Балабақша іздесеңіздер ойланбастан Асыл Бесікті таңдауға кеңес берер едім, іші кең, үйірмелері бар, ең бастысы білім сапасы өте жоғары деңгейде. Балабақша ұжымына үлкен рахмет!!!!
ZK
Zarina Kenzhebaeva
1 отзыв
Алтын бесик тарбиешилерине коп рахмет.Асиресе Альмира Рысбековна мен Бахыт Казбековнага коп рахмет. Баламды 1 класска жаксы дайындап берди.Негизги угымдарды тусиндирип. 42 арипти танытып берди. Ужымдарынызга саттилик тилеймин.
МР
Мадина Раджанкызы
1 отзыв
Асыл бесік балабақшасы өте қатты ұнады.іші таза тамақтары мол балалаларға берілетін.Менің ұлым осы балабақшаның түлегі тәрбиешілеріне мын алғыс !!!!!
Айгерим Абильмажинова
6 отзывов
Балабақшада сапалы білім береді.
DD
Danik Danik
4 отзыва
Ең жақсы бала-бақша. Үш ұлым да барады. Балаларым көөөөп нәрсені біліп шықты. Садик басшылығы да, тәрбиешілері де жүзі жылы жақсы кісілер! Жанар Түркістанқызы, Жансая Болатханқызы нағыз профессионал тәрбиешілер!
АР
Айгерім Рашова
2 отзыва
Ақылды тәрбиеленушілер тәрбиелеп жатқандарыңызға рахмет 🌹🌹🌹өзімнің балам барады Айнұр О мен Жұлдыз С өз істерінің маманы нағыз педагогтар рахмет 🌹💯
ET
Erzhan Tolegen
1 отзыв
Менің балам Асыл Бесік балабақшасына 2019жылдан бастап барады баламның тәрбиесімен білімі үшін тәрбиешілер Айнұр апаймен Жұлдыз апайымызға мың алғыс Утренниктеріміз де жоғарғы дәрежеде өтіп келді барлығы тәрбиешінің біліктілігінің арқасы. Балабақша администрация ұжымына да үлкен рахмет еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер!
АБ
Асель Берикболова
1 отзыв
Асыл бесік балабақшасы ұжымына зор алғыс білдіреміз! Ұстаздардың ұрпақ тәрбиелеудегі еңбегі зор! Әр ертеңгілік жоғары деңгейде өтеді. Балам МАД тобына келді, жуырда 44лицейге түсу үшін диагностикадан жоғары балл алды баламның осы жетістігі үшін ұстаздары Альмира Рысбековна мен Бақыт Казбековнаға шексіз алғыс білдіремін!
АШ
Адина Шагаланова
10 отзывов
Самый лучший садик!Альмира Рысбековна,Бахыт Казбековна лучшие❤️спасибо за знания и воспитание!мы идем в 1 класс с благодарностью и любовью к вам❤️🙏❤️
Алтынай Тоганбекова
14 отзывов
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста как к вам попасть? Направление мы ждём как то уже пол года.
КМ
Камила Маулканова
5 отзывов
1,5 жасымызда бардык осы садикке , уже 3 ай болды барып жургенимизге. Балага да озиме да унайды, тарбиешилерге тез уйренип кетти.
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение