Solo studio
Студия звукозаписи
ТК
Талшын Кенесбеккызы
В восторге
Өте керемет студия атмосфера барлығы күшті👍🏻 өлең жаздырдық анық өте керемет қылып дайындап берді! Ең ұнағаны уақытымен кешіктірмей 2күн де дайындап берді! Көп рахмет сізге , жұмысыңызға табыс тілеймін 🙏🏻
Сагдана Калтенова
В восторге
Сапалы жазады, жақсы өңдейді , уақытында жазып береді , ағайлар сыпайы , күшті студия
Kausar Erlankyzy
Круто агайлар тоже куштиии
СД
Сабина Дулатова
В восторге
Күшті маған қатты ұнады😍Дұрыстап түсіндіріп жақсы айтуга көмек берді.Досжан мырза вы супер👌Всем советую
Алуа Байжигитова
В восторге
Өте күшті студия баламен тіл табысуды біледі әнді күштілер жазып берді қатты ұнады 10/10 тағы келем Музафар мәз әні де ұнады
Shynar Z
В восторге
Благодарим студию звукозаписи Solo. Атмосфера в кабинете уютная, обстановка, помогающая настроиться на творчество. Запись вышла качественной, звукорежиссер внимателен к деталям, мастер тактичный и вежливый, за отдельную доплату может сделать срочный заказ, рекомендуем!
В восторге
Барлығы өте ұнады! 🌸 Қызметі де, қарым-қатынасы да жоғары деңгейде. Өз ісін жақсы білетін маман, барлығын ұқыпты әрі әдемі жасайды. Міндетті түрде тағы да келемін ❤️ Рекомендую!
АЖ
Алтынай Жакина
В восторге
Керемет денгейдегі мамандар👍🏻 Көп рахмет сіздерге👏🏻 Еңбектеріңіз бағалана берсін👏🏻
Алдабергенкызы Айжан
В восторге
Өте жақсы студия!!!Жұмыстары ұнады,өз істеріне адал
ОС
Олеся Селиванова
Совсем не понравилось
А я к сожалению не смогла ощутить профессиональный таланты звукорежиссера и всю восхитительную ауру данной студии. Была записана сегодня на звукозапись на 16.00. Прождав 20 минут, мне так не кто и не открыл дверь, на звонки не отвечали, но сообщения не отвечали. Очень странно и как-то, даже можно сказать обидно.
Ания Исова
В восторге
Досжан профессиональный аранжировщик!!! Молодец , всегда записи получаются отлично!!! Я довольна работой! Спасибо 🤩🤩🤩
З
Зульфат
В восторге
Я в восторге от работы этой студии !Приятная атмосфера ,Студия очень чистая а главное ребята профи своего дела !
Яблоко - Это фрукт
В восторге
📆14.04 ⏰16:00 Ұлыма осы жерде ән жаздырдық, жұмыс жасауы, балаға қарым-қатынасы өте ұнады.👍🏻 Жәнеде әнді керемет сапада өңдеп берген. Көп рахмет! Тағы да келеміз қажет болғанда 💐
AY
Aina Yerikovna
В восторге
Студия өте керемет! Қабылдауы жақсы, атмосферасы жайлы. Дыбыс сапасы жоғары, мамандар өз ісінің нағыз шеберлері. Әнімізді сапалы жазып берді, нәтижесіне өте риза болдық. Осымен үшінші әнімізді жаздырдық. Көп рахмет! Тағы да міндетті түрде келеміз.👍
ZR
Zhanar Rakhimbayeva
В восторге
Мерейтойға арналған әнді жоғары деңгейде жазып, кәсіби түрде дайындап бергендеріңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Дыбыс сапасы, өңделуі, әрбір детальға мән бергендеріңіз көңілімізден шықты. Осы қуанышты күнді ерекше әсерлі етіп бергендеріңіз үшін үлкен рахмет! Шығармашылық табыс, шабыт және толағай жетістіктер тілейміз! Еңбектеріңіз әрдайым бағаланып, биіктен көріне берсін!
TN
Timur Nuraldinov
В восторге
Хорошая студия, приятная атмосфера, качественная и современная звукозаписывающая техника, нам все понравилось уже записываем 4 песню здесь, Досжан Рахмет 👍🏻👍🏻👍🏻 А так Бажа красавчик, жумысын алга бассын
Райгуль
В восторге
Студияға үшінші рет келіп, ән жаздыртып тұрмын. Әр келген сайын қызмет сапасына, дыбыс сапасына және атмосфераға риза боламын. Жұмыс кәсіби деңгейде атқарылады, студияда өзіңді еркін сезінесің. Ән жазу процесі тез әрі сапалы өтеді. Ұжымға үлкен рақмет, шығармашылық табыс тілеймін! Келесі жазбаға тағы да осында келемін.
shugyla Nurlankuzy
В восторге
Өз ісінің мамандары👍 Музыка жаздырдық, өте керемет шықты! Дыбысы таза, сапасы жоғары.
MJ
Makhabbat Jangazina
В восторге
Студия өте жайлы, әдемі екен! Запись жасаған балаға көп рахмет, жұмсақ сөйлеп өз жұмысын өте жауапкершіліпен атқарады екен. Жұмыстарыңызға, кәсібтеріңізге Алла береке берсін!🤲🏻 Бұйырса әнді тек "Соло" студиясында жазғызамыз! Көп-көп рахмет!💐
Tolkynay Kanatbekova
В восторге
Уютная атмосфера, хорошее оборудование и профессиональный подход. Звук сделали качественно, всё чётко и без лишней суеты. Спасибо большое, обязательно приду ещё!
ТЕ
Тогжан Ержанова
В восторге
Студья звукозаписи очень приятная! Мастер вежливый, профессионал своего дела ! Уже сколько раз ходим к него мне очень нравится! Советую !
В восторге
Әннің жазылуына атсалысқан дыбыс режиссеріне үлкен алғысымды білдіремін. Әннің дыбысы өте таза, үйлесімді және кәсіби деңгейде жазылған👍
ЕА
Ержан Адильбеков
Әннің сапасын тамаша, енді тек осында келемін, Досжан рахмет 🦁🖐👍🤙
AT
Aizhan Tuakbaeva
В восторге
Ай сайын ән жаздырамын, тек осы студияның записі ұнайды, бәріне кеңес беремін баруға 👍👍👍👍
ЖҚ
Женіс Қайыржанұлы
В восторге
Өте керемет өленді тез әрі сапалы жазап берді мын алғыс 👍✊
ІМ
Іңкәр Мантаева
В восторге
Өте керемет студия, істерінізге береке берсін 👍🏽👍🏽👍🏽
Аяужан Бейсенбекова
кәсіби деңгейде , өз ісінің шеберлері 👍🏻 Көп рахмет
Zhanerke Kaisenova
В восторге
Сондай тәрбиелі азамат! Өлеңімді өте сапалы қылып жазып берді! Алғысым шексіз
Erkesy💋
В восторге
Жұмысыңыз алға баса берсін, тез әрі сапалы жұмыс жасайды👏🏻🫱🏻🫲🏼
Медеу Муратбеков
В восторге
өтте керемет студия,барлығы жоғары деңгейде,өз ісінің нағыз маманы , жұмыстарыңыз алға баса берсін👍🏻
BZ
Botagoz Zhumabekova
В восторге
Прекрасная студия! Звукооператор профессионал своего дела, образованный! Мне очень понравилось! Атмосфера в студии приятная! И что не маловажно звукооператор ответственный!
Аида Солтанбекова
Все на высшем уровне,результат👍👍👍
Айгуль Ааа
Отличное студия 👍👍👍
НТ
Назерке Тарубаева
В восторге
Досжан мырза өте еңбекқор, жауапкершілігі мол👍 Тойларда конкурсқа бірнеше рет ән жаздырдым, жоғары сапада жасап берді Көп рахмет
Акмарал Елубекова
В восторге
Досжан мырза жауапкершілігі мықты. Нағыз өз ісінің маманы. Осындай адамдармен жұмыс жасаған ұнайды. Аз уақыт аралығында жасап әдемілеп әрлеп сәндеп берді дауысымызды. Құрбым да ризаа👍👍👍✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻🤍🤍🤍🤍 Досжан мырзаның постоянный клиентіміз🙃😉
Алуа Рахатова
В восторге
Жаздырған әніміз өте қатты ұнады, супер , еңбегіңіз табысты болып, биіктен көріне беріңіз Досжан мырза! Көп рахмет✊✊✊
ДБ
Динара Байсенова
В восторге
Заказали песню на юбилей мамы. Досжан за короткое время нам все сделал. Мастер своего дела! Всем рекомендую 👍
Акмарал Сагиева
В восторге
Досжанға зор алғыс,өз жұмысының маманы!!!Рахмет, өте тиянақты жауапкершілігі мол.Өте тез уақытта жазып берді.
Ayaulym Erkinkyzy
Өте жақсы
Дана Даукенова
В восторге
Өте керемет студия,сапасы жағынан бәрінен👍🏻
Ansagan Bolatbekova
В восторге
Лучший студия звукозаписи всем советую 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
mik00 .
Өте керемет 🤗
Oskar1k Seitbekoviich
В восторге
Работает профессионал Досжан очень хорошо работает над записями рекомендую советую
Мадина Самиева
Өте жақсы керемет шықты жаздырған өленимыз көп көп рахмеееет 🫶🏻 Досжан 👍🏻👍🏻
Индира Даирова
В восторге
Самая лучшая студия, профессионал своего дела. Очень понравилась , спасибо вам большое
Бакыт Каламхан
В восторге
Өте жақсы жазып берді әнімді өз ісінің маманы. Еңбегіңнің жемісін көрсін деп тілеймін
Dayanka ⠀
САМАЯ ЛУЧШАЯ СТУДИЯ ✅
ОС
Оксана Столярова
В восторге
Помог нам Досжан записать песню с дочкой для папы! Мы очень довольны, даже не ожидали, что так получится! Хороший, приятный, Добрый человек, умеет найти подход к ребенку! Спасибо Вам ещё раз от чистого сердца!
24 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим за отзыв. Рады сотрудничеству!🙏🏻👍
АЕ
Акмарал Ельгульдинова
Совсем не понравилось
Профессионализма ноль!!!с клиентами отрабатывают отвратительно!оперативности ноль!качество соответствует нулевой оперативности профессионализму😩советую не терять времени с данной конторой!положительные отзывы думаю больше половины накручены )
24 декабря 2024, официальный ответ
Сіз біздің студияға келген жоқсыз ғой Тек телефонмен ғана сөйлестіңіз 😃 Біз сіздің сұрақтарыңызға м…
ZZ
Zarina Zheniskyzy
В восторге
Здравствуйте. Мы впервые записывали дочери звукозапись у настоящего профессионала своего дела Досжана, который таааак профессионально, спокойно нашел правильный подход к ребенку, которой всего 5 лет, а главное результат был настолько профессионально сделан,что нас очень приятно удивил. Мы очень благодарны Досжану. Кто думает где и у кого записать звукозапись, так не одумываясь идите к Досжану. Цена самая приемлемая по городу, а главное результат просто шик, за короткое время. Спасибо огромное Досжану. Успехов в труде ему
Zarina, добрый день. Благодарим вас за отзыв и оценку. Рады стараться 👍