Лапша House
Лапшичная
Покушай от 400 тг и попробуй 10 кухонь мира
Посмотреть в Instagram
Aidana Alimkhan
Заказывала томлёную курицу выглядела совсем по-другому. А креветки в сливочном соусе Black Pepper одна креветка, разрезанная на три кусочка.
V
Vadim
Сегодня с женой зашли взяли лагман это какой-то отстой . Лапша комком ледяная. Мясо не прожевать. Мне говорят такое должно быть. короче не советую.
ат
амина т
Ем постоянно лапшу в сливочном соусе блек-пеппер и вкус и состав каждый раз разный: то специй много, то перца болгарского, то грибов древесных, в общем и целом это блюдо каждый раз разное. Раньше, когда это заведение только открылось, туда клали 5 креветок и было очень вкусно, с тех пор я влюбилась в это блюдо, и каждый раз приходя в СитиФуд беру только эту лапшу. Но с каждым разом все больше и больше разочаровываюсь. Теперь креветки стали класть по 3 штуки, вчера положили вообще всего 2, и что скоро будут класть только одну креветку?! Мне эта лапша и это заведение очень понравилось, и всегда рекомендовала всем своим знакомым и близким, но теперь только в плохом мнении о нем. Хочу попросить это как-то решить, один постоянный рецепт что ли создать, по которому будут строго по составу и граммовкам готовить, а не наугад «что хочу, то и добавляю». Просто хочется вновь приходить в «Лапша хаус» и наслаждаться вкусной лапшой в «сливочном соусе блек-пеппер».
Johanan 🧸
Очень вкусная лапша с креветками от молодого повара и дружелюбное обслуживание девушкой-кассиршей🙌🤌 ✅️ Остались довольны кухней (сытной порцией) и персоналом. Большая Вам благодарность👏
wrx16
аппетитная лапша
Айдана Толганова
Хотела поблагодарить повара Мухтара, за его идеально одинаковую лапшу, бульон который оживляет и нежное мясо. Ранее пробовала у другого повара у вас, расстроилась очень,было не вкусно, как будто бульон разбавлен с водой, а у Мухтара всегда вкусно, очень вкусно.
Shapagat _🌞
лагман ұнайды осы жердің Кассир Мөлдір улыбчивая🤗 Келесі жолы тағы да келеміз
КБ
Ксения Бруй
Лапша не плохая, но вот доп ингредиент расстроил. Обратите внимание на то, что сыпется в еду при фасовке.
Миша Караваев
Зашел первый раз, попробывал лапшу, очень вкусно так же закзал булочки с мясом, в самый раз, порции большие наелся от души, спасибо повару, что учел пожелания в остроте, и парню на кассе вежливый и спокойный.
КБ
Кундыз Базылханова
Тағамдары өте дәмді, жақсы жерде орналасқан 🤗 обслуживание бәрі высшем уровне,кассадағы қыздар қосымша ұсыныстар айтып көмектеседі
@ 𝑻𝑰𝑴𝑨
тамақтары дәмдіііі келіңіздер кассир қыз 🔥
Лаззат Бекпатшаева
Маған осы жердегі қызмет көрсетіп отырған Мөлдір есімді қыз өзінің әдемілігімен және клиентті өзіне баурап алады.Барлық жердегі қыздар осындай болса...👍👍💪💪
Dias Кабдылманапов
Тагамдары оте дәмді керемет келуге болатын жер тез дайындалады👍
Анастасия Смирнова
Вкусная еда Быстрая подача Вежливый персонал ) Но чтоб сделать удобнее клиенту Можно подавать перчатки прозрачные Чтоб кушать )
Мария Евгеньевна
Вкусная еда, быстрая подача, приятный персонал
ДП
Динара Палахмет
Сити фудқа барған сайын, осы жерден тамақ аламын. Ыңғайлы әрі кассаға барғанда Мөлдір есімді қыз бірден не жеу керек екенін ұсынып, жақсы шығарып салады. Советую😍
Айдана Саматқызы
dosik ✈️
Дәмді лапшасы мен судак вок лапшасы есте қалды…😋
Нур Султан
Вкусно! Всем советую
жанека 👾
Крутооо очень вкусно
Азамат Нурканов
Очень очень вкусно уже не в первый раз
Гулмира Режепова
Жақсыы тағамдары
Ali Kuanysh
Очень вкусно! Все понравилось, обслуживание самое лучшее! Очень добрый коллектив🥳😍😍😍😍
Ақжүніс Асылбекова
Тағамдары өтее дәмдііі🥰 Клиентпен жұмыс жасағаны вабще тема😌 Әсіресе Мөлдір есімді қыз)
MZ
Marzhan Zhengissova
Тағамдары өте жақсы. Бәрі тез дайын боп, тез келді. Қыздар да жоғары деңгейде қызмет көрсетті, ұқыпты. Кассададағы Мөлдір топ, күшті жұмыс істейді. Проста молодцы!!!
Улжалғас Онгарбай
Lapsha house тамақтарына сөз жоқ.Барлығы өте дәмді,аузыңнан дәмі кетпейді.Барып,тамақтарының дәмін татып көруге кеңес беремін.Обслуживание бәрі керемет.Вежливая кассада тұратын Мөлдір деген қыз.Әр келген клиентке тиянақты қарайды.Бәрі таза,әрі дәмді👍🏻🔥
Imangali 💎
Барлық тағамдары өте дәмді! Ука-дағы N1 осы. Қызмет көрсету сапасыда жоғары деңгейде. Әсіресе Мөлдір деген қыз 👍👍👍
Bakytzhan 🖤
Тамактары дамди тез дайындайндайды Адамдары жаксы именно Мөлдір
Карина Григорьева
Вкусная еда
Өте күшті жер екен,жайлы🤩тағамдарыда өте дәмді,ауызда ериді🤤.Мөлдір кассирша өте жайдарлы,жайлы қыз екен,баруға кеңес берем🤗
Айдина Асембек
Всем советую😮💨,тамақтары 🤤прям дәмді,Мөлдір кассирша ақкөңіл,қонақжай қыз екен,кіре сала өте сыпайы күліп қарсы алды,обслуживание топ🥰
ЖК
Жансауле Калдыбаевна
Өте жақсы тыныш жер!! 🔥🔥 Тағамдарыда керемет тойымды тәтті🤭🥰 Ең кереметі Кассирша Мөлдір қыз бізге өте жақсы қызмет жасады алғысымыз шексіз👍👍👍🔥🔥🔥
Аяжан Нуридин
Күшті тағамдары дәмді тойып қаласын Кассир қызжары Мөлдір өз күшт өз жұмысын жақсв жасайды
D7
Dias 700
Жақсы жер! Тамақтары тойымды мощный дерский. Жемей жатып тойып қаласын! Кассир қыздары жақсы қызмет көрсетті!
Kura 💕
Тамақтары өте дәмді😋😋 Кассир қыз жақсы жұмыс жасайды
baqytzhamal. zhaidaq
Тағамдары суперр, бағалары да қолжетімді, кассирша Мөлдірге ерекше алғыс вообще топ 😍❤
Shugyla Ermekova
Тағамдары өте дәмді,бағасы қолжетімді!!қызмет көрсетуі өте жақсы,кірген бойдан күліп қарсы алатын кассир Мөлдірге рахмееет😘😍
Аяулым Абдуали
Тағамдары өте дәмді, бағасына лайықты. Келіп ас ішіп кетіңіздер барлығыңызға кеңес беремін. Мөлдір кассирге рахмет өте керемет😘🤗
Блииин тамактары куштыы,Жиы барып турамын енды😍Молдир кассирша вообще топ тоооппп
SB
Shugyla Bimyrza
Өте керемет👍тамақтары өте дәмді😻Мөлдір кассиршаға рахмет💕💕
А.
Алинур .
Тағамдары керемет оте дамді тойымды обслуживаниясыда керемет келіңіздер дамді
d 🤍
Тамақтың түрі,дәмі жәнеде қызмет көрсетулеріде өте жоғары болды . Мөлдір кассиргеде ризамыз. Бізге қатты ұнады.
B
Вкусная кухня 🔥
Elaman Abdualiev
Тагамдары оте керемет тойымды багасына сай букылы зор тойдым оте керемет кассершада жаксы
Era ☕ A
очень вкусно, Кассирша Молдыр очень хорошая 5/5
Zhambyl Ualikhan
Тағамдары өте керемет,маған ұнады,келуге кеңес беремін,әсіресе достарыммен баруға күшті екен,😍😍көңілді администратор
КА
Куаныш Ахмадиев
Рекомендую попробовать фирменную лапшу 🔥🔥
Moldir Tabys
Тағамдары дәмді👍 Кассир Моля супер🔥👍
Aldiar Aidaralyuly
шыныменде тамактары керемет тіл үйіреді кассир Мөлдір татеге көп рахмет өз қызметін жақсы атқарады келіп тамак ішіп кетуге советую, бір келсен кайта кайта келе бересин.Өкінбейсіздер.Рахмет😍❤️
Ерлан Сайлаукан
Тағамдары өте дәмді қызмет көрсету сапасы клиенттерге деген құрмет тері ерекше