Discovery Kids
Ксения Подольская
Подтянули математику за несколько уроков. Отлично! Рекомендую 👍
МШ
Молдир Шарипова
Советую всем родителям данный учебный центр.
Улпан Сейтжанова
Оку орталыгы оте керемет👍👍👍👍👍👍
Марал Аскербековна
Өте жақсы білім орталығы, ең бастысы балаға ұнады, мұғалімдердің әр балаға деген қарым -қатынасы (подход) ерекше❤️
ТС
Талшын Солтанова
Это учебный центр прямо хороший я вам советую
Жанна Садыканова
Оку орталыгы оте унады, бастысы иши таза, педагогтары👍🏻👍🏻 балаларга арбирине жеке жеке конил болып жаксы карайды екен🙌🏻✨✨✨✨ Кенес беремин, асиресе куни бойы жумыста болатын ата-аналарга таптырмаитын жер✨👍🏻
Арлан Каскыров
Хочу написать честный отзыв. Большое спасибо учебному центру за предоставленный возможность дополнительного обучения моему ребенку. Уже сходили несколько раз, сын доволен, атмосфера шикарная. Грамотные репетиторы. Так же выражаю благодарность руководству, за то что пошли на уступки и сделали удобный график👍🏻
Екатерина Николаева
Очень классный центр. Атмосфера дружелюбная, ребенок в восторге. Спасибо директору за такого уровня заведение в нашем городе)
ЕЗ
Елена Золотарева
Очень классный центр, приятная атмосфера, очень стильно, ребенок с большим удовольствием находится в центре, работают грамотные и профессиональные работники, а также есть все необходимое для качественного образования ребенка. Спасибо за то что в городе появилось такое прекрасное место.
ЗФ
Зула Файзрахманов
Өте керемет жер, маған және менің балама қатты ұнады.
АЕ
Аяужан Елемесова
Керемет мекеме! Ашылган куннен бастап улым баруда, аталган оку орталыгында керек жарактын барлыгын оздери береди. Баламды бергениме окинбейбин👍👍👍
Айым Зарлыканова
Балаларды оқыту орталығы бізді әртүрлі білім беру ресурстарымен таң қалдырды. Оқу бейне сабақтары балаларға қызығушылықпен және ыңғайлы уақытта оқуға мүмкіндік береді. Ойын-сауық бағдарламалары оқу процесіне жарқын сәттер қосады, ал ойыншықтардың алуан түрлілігі балаларды қуантады. Біз балаларды оқыту мен дамытуға осындай жан-жақты көзқарас үшін ризамыз!
Диана Сулейменова
Бұл оқу орталығына келгелі 3 күн болды..Баламның көніл күйі мен оқу үлгерімі жақсарып, сабағы әр-дайым орындаулы. Балаларыңызда апаруға ұсыныс берем)
Aston Martyn
Очень атмосферно😊 красиво, а главное профессионально и результативно🙏. Вежливое и приятное общение, есть все необходимое для развития ребенка видно, что люди знают своё дело👍👍👍