Keremetkilemjuu
Службы
4.3
Акцияға қарап 2 кілем тапсырғам дұрыс жуылмаған
Сая Кенбаева
20минуттан кейін кейін кілемді әкелеміз немесе подьезге тастап кетеміз деп условия қоясыздар ешкім уйде отырмайдығой сіздер кілем әкеледі деп тосып мен ұқпадым клиенттермен жумыс жасағандарыңызды? Кілемді ала алмасаңыз ондеше суббота бірақ әкелеміз деп условие қойып мен кілемді 3-4кун жуады деп выхондойға қонақ шақырып қойғам суббота әкелсеңіздер сонда субботаға дейін отыруымыз керекпа мулдем тусінбедім
A.
ADD ....
Кілемдерді 2 күнде жуып әкеліп берді. Тап-таза күшті иіс шығып тур,үлкен рахмет! Бағасында өте тиімді.Жұмыстарыңыз алға баса берсін!
BB
Batyrbyek Batai
Өте керемет жақсы барлығы ұнады рахмет
Aida Kalalbekova
Керемет кілем жуу орталығының қызметіне өте ризамын! Жылына 4-5 рет кілемдерімді осы жерге тапсырамын. Әрдайым тап-таза, жағымды иіспен, түстері ашылып шығады. Уақытында алып кетіп, уақытында жеткізеді. Қызметкерлері сыпайы, бағасы да қолжетімді. Ұсынамын! 👌✨
Акмарал Сеитказина
Месяц назад купила ковер длинный ворс белоснежный ребенок разлил сок и еще начеркал фломастером везде еще был пластилин думала чистка непоможет пришли сказали что максимально постараются отчистить но не обещали ☺️ когда привезли ковер после стирки я была в шоке, ожидала что несмогут вывести пятна, постарались, все пятно вывели дали 2 жизнь моему ковру ☺️ Жаль что фото несделала до Молодцы парни советую всем а еще сказали чз 3 дня привезем и ровно в срок уложились
D
Dina
Екінші рет кілемдерімді жаман жуып алып келді. Дақтар сол қалпы тұр. Жақсы кілем жуатын жер бар ма
ГН
Гаухар Нургажинова
Плохо стирают, не советую данную стирку( Ковер остался таким же грязным как и сдавали.
Бейбыт Астанбаев
Бәрін уақытымен, келісіп жасайды! Өте таза жуады!
АО
Алтынай Оралханова
Кілемдерді уақытылы жеткізілді, таза, жақсы кептірілген,мочаның иісі бар кілемдерді де жақсы жуып берді.Өскемен бойынша бағасыда өте тиімді бұл жердің.Иісіде кілемдердің жақсы шығады пряитно!🤗Рахмет көп,көп еңбектеріңіздің жемісін көріп жүре беріңіздер.!!!
GK
Gulnara Kassenova
Осыған дейін жудырғанда өте жақсы болған. Осы жолы кілемнің кірі дұрыс кетпеген, уақытында әкелмеді, қателіктерін айтып жатып едім нсігімді тарсылдатып артына қайырылмай кетіп қалды. Өте нашар сервис
NA
Nazym Akhmetzhanova
5 из 5-однозначно! сдавали недавно все ковры на стирку, оперативно забрали, постирали, привезли, и еще, и помогли расстелить их. ушли пятна, которые не могли никак вывести. в общем, супер довольны, будем дальше пользоваться вашими услугами. все керемет!!
ЖК
Жанбота Касымканова
Отдали ковры в стирку — результат отличный! Чисто, аккуратно и быстро. Очень довольны, будем обращаться ещё.
Настька Диверичева
Привезли,увезли,отстирали ,не стали возмущаться что ковры маленькие это + к работе,ковры пахнут восхитительно, спасибо
Римма Сакенова
Көп рахмет, бырлығы ұнады. Таза қылып әкеп берді🙏
Айнаш
Керемет кілем жуу орталығына үлкен рахмет, алғысымыз шексіз Кілемдерімізді тазартып, 2 күн ішінде алып келді Бағасы да тиімді, сапасы да жоғары🙏👍
Asel Sovet
Дұрыс жуылмаған не кірі кетпеген🤦♀️
Айжан Белисбаева
Очень дорого
ГТ
Гулсая Толеген
Оте жаксы жуылган унады Рахмет!!! Таза иісі қандай күшті тез 2кунге толмай акеп берді😍👍👍👍👍 всем рекомендую
ТТ
Тылек Токан
Тазалық👍👍👍👍
QS
Quanysh Slyambekov
Спасибо, хорошо и чисто помыли ковры🔥
Аида Мерғазықызы
Біз 2-ші рет жудырып турмыз. Бірінші жудырганда иісін барин кетіріп акеліп еді. Осы жылы иісі мулдем кетпеген , жуылганы мулдем корінбейді. Неге олай болды ұқпадым.1-ші ретінде оте жақсы жуып акелген😰
ГС
Гуфа Садвакасова
Кілемдерімді тап-таза етіп жуып берді, цехтарын өз көзіммен көрдім, бәрі таза және оборудованиелері жаңа екен. Бүгін екі кілемімді доставкамен әкеліп берді. Көп рахмет, енді тек сіздерге жаудыратын болдым😊
Naz Erke
Ұнамады кагылмаган үсті сол калпы шаш кокым пятналарымен акелді
Асемгуль Абдгалим
Клемдеримди кушти жуып берди, тап таза. Алып кетип, 3 кунде ак алып келди оперативно 👍🏻 Куаныштымын, рахмет улкен
Aikosha Korpeshova
Спасибо , все оперативно! Привезли раньше времени
Аяна Алиева
Советую! Мы остались довольны! Очень чисто постирали! 👍👍👍
AI
Alina Isnv
Все понравилось, забрали ковры во время, очень хорошо постирали, запах после стирки приятный. Всем рекомендую!
NK
N K
Наконец-то нашла хорошую компанию по стирке ковров! Действительно КЕРЕМЕТ! Соответствует своему названию! Благодарю за качественную стирку! Теперь буду только к вам обращаться 👍🏻
Ричи Ричь
Хочу выразить благодарность, молодцы ребята ковры просто блестят и вкусно пахнут, на совесть чистят, теперь только к вам, сами забирают и привезут бесплатно, рахмет🙏🏻👍🏻