Riza
2.5
2.5
yasika .
Совсем не понравилось
Кеше стакандар алдық, қорапшадан ашсақ, бір стаканда трещина бар. Сонда товарға упаковка жасаған кезде қарамайдыма?
EA
Ersin Alimkhanov
Совсем не понравилось
Продовец консультант сұраққа дұрыстап жауап бермейді өзің қарап ал деп жұмыс істесеңдер айналайындар өздерің үшін істейсіңдер так что жауап беріп үйретіңіздер
1skanova 🤍
Совсем не понравилось
Консультанттары клиентты клиент демейді , өлшеп симай калган киімді алмаса неге алмайсын деп бакрады алмайснба шашпа деп бүгін мама екеумізбен сол жағыдай болды! Админга айтсак консультантыкын колдап тур бұлай жұмыс жасамау керек ! Динаглпрын келмима стемеу керек!
Sako Kumarkankyzy
Ең күшті магазаин✔️
ЖК
Жыбек Куаныш
Совсем не понравилось
Жумс стейсндерма оздерн ушн стисындер акша сендерге керек бызге емес так что бакрмай дурсатп жумс стендер
Мариям _
Совсем не понравилось
Консултанттар клиентті сыйлауды білмейді, жұмыстарын міндетсінеді істей алмаса істемеу керек және бұндай жұмысшыларды аомау керек.
JK
Jansaya Kabylbekova
Совсем не понравилось
Маған кассир қыздың жұмысы дым ұнамады, өз жұмысын дұрыс білмейді, кеше мен 16.12.2025 оплата через удаленка жасап едім сразу төленген болатын ал ол тұрып алып әлі төленген жоқ төленсе уводемления келеді деп өзіме ақыл айтып уақытымды алып келесі адамдарды өткізіп тұр, ваше клиентпен дұрыс жұмыс жасай алмайды хотя оплата сразу жасалған ал ол дұрыс қарамаған, қараса уже оплата жасалып тұр🤦♀️бірінші аппараттарынның дауысы шығып тұрма жоқпа тексеріп алсаңдаршы адамдардың уақытын алмай жай басып қарай салғанға ерініп тұрсыңғой тұрып алып.
Алия Кенжигужинова
В восторге
Доступные цены на некоторые вещи. Носочки, нижнее белье, полотенца, обувь. В остальном цены е сильно рознятся с другими магазинами.
Пользователь
В восторге
Жақсы магазин.кассада тұратын қыз молодец шын ниетімен көмектеседі ерінбейді
ТО
Томирис Оразамбаева
В восторге
Приемлемые цены хороший ассортимент товаров Удобное расположение
Ж
Жулдыз
В восторге
Хороший магазин, цены порадовали про ассортимент вообще молчу, есть все просто