Ханшайым
РҚ
Роза Қаерсын
Очень хорошо
islam_016 ⚔️
Кушты ресторан админ вопше жаксы😍👍🏻
Альтаир А.
Очень хорошый ресторан
Айзере 🌺
Өте күшті, тамақтары дәмді оффицианттар молодцы жақсы жұмыс жасады😍
Индира Какимова
Праздник устроили чудесный! Тамада огонь! Программа веселая! Но пока помещение в состоянии ремонта на втором этаже . Странные сан узлы))) с раздевалкой тоже беда. Надеюсь что после ремонта ресторан будет заслуживать 5 звезд, но пока 3 . Кухня разнообразная на банкете. Блюда вкусные . Было бы неплохо организовать в помещении место для курения. А то при входе большое скопление народа. Может в будние дни и не так заметно, но при большом количестве- просто не пройти . Есть парковка- это однозначно плюс.
ХМ
Ханым Мадиярова
Вкусная еда, хороший администратор и Хозяйн. Спасибо огромное всем. Единственное не продуман гардероб, полы правда очень скользкие.
Динара Рахметуллина
В ресторане очень скользкий пол (от слова совсем). Несколько человек у нас травмировались. Пока не сказали, не вытерли этот пол. Нужно сто раз подумать, прежде чем проводить какое либо мероприятие.
Asel Erbolatkyzy
😍
AY
Alida Yesheneva
Всему персоналу огромное спасибо, помогли провести Ас, очень внимательные девочки официанты , и администраторы 💐💐💐 желаю много благодарных клиентов 🙏🏼
Дархан Токаш
🫰🫰👍👍
НА
Назым Аукен
Ханшайым ресторанының Шынар апай бастаған барлық ұжымдастарына , кешіміздің дастарханына ең дәмді тағамдарды дайындаған поворларға, жылы жүзді мейірімді официанттарға, әр қызықты сәтті жібермей суретке түсіріп жүрген фотографтарға, тазалықшы апайларға отбасымыздың атынан үлкен алғысымды білдіремін. Егер той жасайтын, әрі бағасы да аса қымбат шықпайтын мейрамхана іздесеңіз, дәл осы мейрамхананы ойланбай таңдауларыңызға кеңес беремін. Біз кешімізді 2ші этажында өткіздік, іші жарық, кең, билеуге де ыңғайлы (ортада тұрған столбиктар ештеңеге кедергі келтірмеді әрі столдарды сондай ыңғайлы қылып орналастырғаннан қонақтарға да барлығы көрініп тұрды столбиктың артында ешкім қалып қалған жоқ , одан қорықпаңыз) 1ші этажда болып жатқан тойдың дауысы 2ші этажға мүлдем естілмеді, ол өте үлкен плюс ( мен соған уайымдап едім))) мейрамхананың парковкасы да үлкен болғандықтан қонақтарымыздың көліктері барлығы сиды, далада ешкімдікі қалып қалмады. Бұл менің 100% шынайы пікірім. Шынар апайға рахмет тойдың алдында кез келген уақытта сұрақтарыммен звондадым да жаздым да , барлығына кеңесін білдіріп отырды. Және ерекше рахмет официант қызға айтқым келеді атын ұмытып қалдым, өзі жалғыз шай дастарханымызды өте әдемі көрнекті етіп жасап шықты, біз тек тәттілерді әкеліп бердік. Барлығы үшін мейрамхана ұжымына алғыс білдіремін❤️🌸
Зарина Хорева
Вкусно все и красиво )
Айнур
17/09 осы керемет Ханшайым ресторанында керемет кеш өткіздік! А деп келгенде бізді жылы жүзбен қарсы алған Шынар ханымға ерекше алғыс білдіремін! Ресторанның тамағы, залдың атмасферасы өте керемет🫶🏻❤️ Ханшайым ресторанының барлық ұжымына мың алғыс🫶🏻 Еңбектеріңіз еселене берсін🫶🏻
Анара Мырзашкызы
Қызымыздың 1 жас Тұсау кесер мерекемізді атап өттік, барлығы жоғарғы деңгейде болды, тамақтары дәмді, барлық жағдайымызды жасап берді, барлығы үшін рахмет
Aizere Amirova
Очень прекрасный банкетный ресторан! Свадьба прошла просто на высшем уровне. Всем советую посетить это место. Официанты вежливые и внимательные, а администрация прекрасно знает своё дело.
Айгул Нуриева
Проводили кыз узату на 2 этаже в этом ресторане , всё прошло на вышем уравне! Огромная благодарность администратору Шолпан апай за внимательность и профессионализм. Атмосфера, еда, обслуживание-всё было безупречно. Спасибо за тёплый приём и помощь в таком важном событии для нашей семьи!
Кымбат Шакимов
10.08.2025жыл тілашар болды мыкты болды конак күту оте жоғарғы деңгейде болды РАХМЕТ ЖУМЫСТАРЫНЫЗ ТАБЫСТЫ БОЛСЫН ТАМАКТАРЫ ОТЕ МОЛ ВСЕМ СОВЕТУЮ.
кундыз дулаткызы
Оте жаксы!Барлығы унады
Нурбек Касымханов
Кеше тілашар той өткізгенбіз өте керемет өтті! Барлығы жақсы ойластырылған! Тамақтары дәмді! Әкімшілігіне рахмет!
СН
Сакип-Жамал Нурбаева
Очень хорошо обслуживали
ЗЖ
Зухра Жунисбекова
26.07.25 2 этажда аста болдым.Көңіліміз қалды.Қайғырып отырған адамдармыз.Официанттар түккеде үлгермейді.Админстратор очень грубая сұрақ қойсақ шарқылдайды,өз-өзің ұстай алмайма жұмыс істемей қойсың,өте жаман әйел екен.Не советую мына жерді
Асем Нурмышева
Салеметсіздерме! Мен "Ханшайым" мейрамханасына бару тәжірибесімен бөліскім келеді. 26.07.2025 ж сағат 13—00де біз анамызға ақтық сапарға өткізу рәсімін атқардық екінші қабатта. Бірақ өкінішке орай, қатты көңіліміз қалды. Тамақ пен қызмет көрсету тиісті деңгейде болмады: тағамға дәмдеушілерді қоспауды сұрадық( зира) бірақ соған қарамастан палауда дәннің дәмі сезілді. Қызмет көрсетілуде де қызметшілер дұрыс қызмет көрсете білмеді. Даяршылар шайды уақтылы құя алмады. Дегенмен бір адамға 1800 тг сұралды. Сонымен қатар дәретхана өте лас болды. Толық антисанитария. Ең өкініштісі, біз мейрамханада адамдардың қанша жиналатынын білмейтінімізді ескерткенбіз, қайта есептелуінен бас тартылды. Бұл жағдай әрине біздің бүкіл оқиғаны бүлдірді, өйткені бізде үш стол бос қалды. Ал әкімшілік одан ары жанашырлық танытпады. Админстраторы өте дөрекі сөйлесті. Жап-жас балалар даяршылар олармен де қатты дөрекі сөйлесті. Айтқым келгені 1-ші қабатта атқару қызметі үшін 1500 тг алынды, ал екінші қабатта атқару 1800тг. Ешқандай айырмашылық болмаса да.
orynbekuly. s
той әдемі отты офицанттардын обслужкасы вапше кушты тамактары да дәмді 👍👍👍
АS
А S
Isa 🫰
Прикрасный ресторан всё супер свадьба прошло на ура всё понравилось офицанты вообще малоцы позитивные всё чётко отдельное спасибо мико и шолпану знають свою работу🫰🫰
Tamiris Manarbekkyzy
Оте кушты ремонт жасалган, администратор и официантар оте кушты жумыс ыстиды, тамактары дәмді👍🏻👍🏻
ЭА
Эльвира Аликанова
Ханшайым мейрамханасында 13 шілдеде анамыздың 70 жас мерейтойын өткіздік. Мейрамхана жаңадан бастап жұмыс жасап жатыр. Өте керемет болды. Тамақтары дәмді, администратор Шолпан апайға көп рахмет.
Арсен Мейрамханов
Обслуживание хорошее дизайн шикарный советую посмотреть Ресторан 2 Зал 2этаж
А А
В данное заведение мне все понравилось, 14 февраля в день влюбленных была на мероприятия, все прошло очень хорошо, спасибо администратором и официантом девочкам☺️ Очень вежливые❤️
Dias. Didaruly
хорошое место всем советую
ЛГ
Людмила Глушач
Очень грязно, от стен до ковров и штор нужно все отмыть Приветливые Меню среднее , но грязь затуманила все плюсы
АҚ
Аружан Қайырлықызы
Почему официанты ходят в чем попало?Грубое обращение со стороны администрации 👎🏻 меню вообще ужас 😨 ПОЛОВИНЫ ЕДЫ ИЗ МАГАЗИНА(курица копченные АМП) никому не советую. КОВРЫ на поле лежат почти не мытые 10 лет.👎🏻
Р
Райхан
Отвратительная кухня, обслуживание на нуле, анти-санитария! Очень пожалели, что отметили там мероприятие - очень стыдно перед гостями! Не советую никому! Пожалуйста, перед тем как обратиться подумайте 100500 раз! 🤢
Руслан Казах
Хорошее 👍место, советую
Толеу Муканов
Кухня👎🏻👎🏻 не соответствует цене
TOYOTA CAMRY
прежде чем проводить здесь какое либо мероприятия подумайте 1000раз. администрация очень грубая нету человечности. кухня вообще ноль. никому не советуем ханшайым
Амина Серикова
Хороший ресторан👍👍👍 очень даже))🖤
😍😊
😍😍😍 😊😊😊
Отличный ресторан для любого мероприятия, кухня вкусная и добротная ,всем рекомендую!
Damir Seidzadinov
Самый худшая забегаловка! Не советую никому! Отмечали корпоратив и пожалели! Заказывали на 10 человек ище 4 добавили ! Еда отвратительная, есть невозможно!