Alem Invest
Агентство недвижимости
БА
Бедерқанова Ажар
Хочу выразить искреннюю благодарность агентство Alem Invest за профессиональную и качественную работу по продаже квартиры. Сделка прошла быстро, грамотно и без лишних переживаний. Всегда была на связи, подробно объясняла все этапы и помогала с документами. Очень довольны результатом и смело рекомендуем как надежного специалиста!
ДБ
Дана Беймбаева
Бакытгул апай сізге коп-коп рахмет. Команданызга да улкен рахмет. Сіздің арқанызда жоспарларым іске асты☺️☺️ Істеріңізге сәттілік!!!
ЖД
Жанар Дюсенбаева
АЛЕМ ИНВЕСТ КӨП РАҚМЕТ, ӨТЕ КЕРЕМЕТ ЖҰМЫС АТҚАРДЫҢЫЗДАР, БІЗ АРМАНДАҒАН ҮЙГЕ ҚОЛ ЖЕТКІЗУГЕ КӨМЕКТЕСТІҢІЗДЕР, БАҚЫТГҮЛ ХАНЫМ СІЗГЕ ЖӘНЕ СІЗДІҢ ҰЖЫМЫҢЫЗҒА ҮЛКЕН РАҚМЕТ.👍👍👍
Аяука Қ
Благодарю вас Бакытгул, Жадыра апай за ваш труд и вклад за покупку квартиры. Думали без исходное положение у нас по поводу одобрения ипотеки но с вами все получилось быстро и без усилий. Всем советую к вам обращаться по поводу ипотеки и покупки квартиры. Честные люди и профессионалы своего дела. Процветания вам и вашей команде. 👍❤️
IK
Indira Kazezova
Приобрела через агентство Alem invest свою собственную квартиру 🥳🥳🥳 очень довольна работой вашей команды👍🏽 Все прошло профессионально, рекомендую 👍🏻
Меруерт Мухтарканова
Бақытгүл апай сізге алғысым шексіз😊 ,үлкен рахмет.Сіздің және командаңыздың арқасында үйлі болып отырмыз.Уй аламын деп 3 ай ары бері жүгірдім ғой,мүмкін өзім алып аламын ба деп бірақ болмады.Агенства да барғанмын жарайды оларға төлеймін үй алуға көмектессе болды деп.Олар сізге шықпайды деді.Ипотека аз суммаға одобрение берілді .Сөйтіп жүргенде нужные люди сізге жіберді,Бақытгүл деген кісіге бар ол барлығын қатып саған үй алып береді деді.Сізге барып сізбен сөйлеспей тұрып басында қорыққаным бар енді бұл кісі ала алсын деп айтса не қыламын деп.Бірақ сіз қорқынышымды сөйлесу барасыңда жоқ қылып бір мүмкіндік сыйладыңыз.Сіздің арқанызда үй алдым деп барлығына айтып,үй ала алмай жүрген адамдарды сізге жіберіп жатырмын.Бірақ сізге барды ма,жоқ па білмеймін. Әлем Инвест жарқырай берсің.Клиенттеріңіз көбейе берсің.Келе жатқан жаңа жылда биіктен көріне берсің.Алем деген атына сай агентства бүкіл әлемге таныла берсін✨
Альмира Булькубаева
Алем Инвест агенттігіне көп рахмет. Бұл жерде кәсіби мықты мамандар жұмыс жасайды екен👍
Алибек Сулейменов
Здесь работаю самые честные и отзывчивые специалисты
Адема Ериккызы
Хорошее впечатление: сотрудники вежливые, не навязывали лишнего, помогли решить вопрос с жильём быстрее, чем я ожидала.
Арайлым Сейтенова
Сиздерге коп рахмет, сиздердин аркаларынызда уйлі болдык. Жумыстарыныз алга бассын. Ойланбай сеним артыныздар.
Мерей Манарбек
Благодаря Алем инвест купили дом своей мечты 🤗
БА
Бақытгүл Ақыш
Осы компания арқылы үй алдық, бәрі өте жақсы өтті. Құжаттан бастап, үйді табуға дейін толық көмектесті. Қызметкерлері сыпайы, түсінікті жауап береді. Сенімді мамандар, көп рахмет! 🌟
Гульайм Бердимуратовна
Отличная компания! Продали мою квартиру быстро и полностью без заморочек. Всё сделали без моего присутствия — от продажи до оформления новой ипотеки. Мне осталось только приехать, подписать и забрать ключи. Очень довольна результатом! Спасибо команде Бахытгуль Манарбековны!
ТА
Тусипбекова Айгерим
Ребята с Алем инвест помогли мне с покупкой квартиры! Быстро качественно и надежно. Большие молодцы. Всем советую
ЕФ
Еркежан Файзолданова
купила квартиру через агенство Alem Invest! Спасибо большое за оперативность, клиентоориентированность!