Bilim Time
3.7
3.7
rodjik 001
В восторге
Мой ребёнок с удовольствием ходит. Всё чисто и аккуратно. То, что рядом парикмахерская — совсем не мешает, есть отдельные кабинеты с дверями. Очень уютно и чисто. 10/10 👍
Частый гость
Мади Сейполданов
В восторге
Қайырлы күн құрметті ата аналар балаларыңызды қорықпай продленкаға берсеңіздер болады кеңес беремін өз баламда осы топта оқиды қәзіргі таңда айтарлықтай өзгеріс бар яғни балармен кері байланыс жақсы жұмыс істейді ал оның алдындағы пікірлерге келетін болсақ иә шаштараздың қасында орналассада балалардың денсаулығына әсері жоқ деп ойлаймын өйткені бөлек бөлек орналасқан айналасы таза,тазалықты жақсы сақтайды.Рахмееет
1 1
Совсем не понравилось
Детский центр и парикмахерская в одном помещении...ужасно, для детей соблюдены санитарные нормы? Нормы пожарной безопасности? отдельный туалет, предназначенный для детей? Химикаты, сушилка и красители парикмахерской вряд ли полезное соседство для детишек! Ещё и территория вся в мусоре
Анна Мицукова
Совсем не понравилось
Надо быть не знаю каким родителям, чтобы отдать ребёнка сюда. Почти в одном помещение с парикмахерской, волосы, красители!!!
МТ
Махаббат Төлеубекова
В восторге
Өте күшті продленка😍❤️Мұғалімдері өте білімді,адекватная,өз істерінің мамандары.,баламен өте жақсы жұмыс жасай алады.Оқушыларға құр білім беріп қана қоймайды,жеке дамыту сабақтары өте көп болады.Балаларыңыз еңбек сабағынанда,ағылшыннанда жақсы білім алады.
shugyla Nurlankuzy
🥰😌😍😍😍