Ак Дастархан
Караоке-бар
SD
Sovetkhanova Dilyara
очень вкусная кухня, огромные порции и хорошее обслуживание, качественная аппаратура караоке, осталась довольна, спасибо 😍😍😍 процветания вам 👍🏻
мисс айза нурмухамбет
Жақсы караоке , уақытымыз көңілді өтті, караоке дауысы качественный, шашлыктары мен кухнясы өте дәмді , советую
Сабина Самраткызы
Отличное место! Понравилось всё!!! Кухня вкусная, качество отличное! А самое главное не дорого! Советую🥰👍
Ернур Манатулы
Өте жақсы караоке, тамағы өте мол, дәмді, уақытты жақсы өткіздік, Рахмет!)