Visage
3.2
GK
Gumi Kara
В восторге
Ассортимент товаров көп. Іздегенімнің бәрің таптым. Сыпайы қызмет көрсету. Жұмыстарыңызға береке берсің!!! Рахмет! Сертификат беруге ұялмайды екенсің.
ns
n sl
Совсем не понравилось
Бүгін сіздердің дүкендеріңізге барған кезде консультанттың қарым-қатынасы көңілімнен шықпады. Сұрақ қойғанымда дөрекі жауап берді және клиентке деген сыйластық байқалмады. Мен өз уақытымды бөліп, сатып алушы ретінде келген едім, бірақ мұндай қызмет көрсету деңгейі дұрыс емес деп санаймын. Барлық қызметкерлер клиенттерге сыпайы және құрметпен қарауы керек деп ойлаймын. Осы жағдайға назар аударып, тиісті шара қолдануыңызды сұраймын.
Assiya Abuova
В восторге
Сегодня ходили в данный филиал, девушка была очень приветлива, поздоровалась , помогла с выбором, и главное ☝🏻что мы пришли вчетвером и всем нам успела подсказать. Помимо нас еще были другие пару клиентов им тоже успела помочь. Я это вела к тому, что в плазе девушки две(одна стажер и вторая продавец) были неприветливые, неприятные. После испорченного настроения, мы пришли в мечту в другой филиал. Пусть в ваших филиалах учатся у данного консультанта.
Just Aru
Совсем не понравилось
Плохой сервис( Долгое ожидание консультанта🫠
S ⠀⠀⠀⠀
Не понравилось
Слишком завышенные цены