Чинара
2.4
2.4
Е!
Ерсин !
Шашты нашар алады бағаны ойланбай айта салады
Nurtileu.
Әдемі шашымды жаман қылды
Жанна Кенжибекова
Мастера в парикмахера хорошие
Айым Мухамединов
Мастерлері ноль, админі де өзін бастығымын деп откан адамы да мастерінің аты жөнің толық білмейді, өз істерінің маманы емес, жұмыстарына салғырт қарайды, дұрыс шаш ала алмайды, мынауын не десе “ баланың шашы ғой” деген жауап аласын, баруға кеңес бермеймін, әшейін отырып ақша алып отыр, книга жалобасына жазсам мысқылдап оны бәрібір ешкім қарамайды деген жауап беріп отыр, СЭС тарапынан тексеруін сұраймын
За хорошую стрижку женскому мастеру спасибо.
ND
Nurik Dastan
Толко 1,2 мастера нормально стрижет, Вообще не советую.
А Бейбіт
Сервис ноль. Женский отдел не умеют разговаривать, нормально говорить. Даже одной звездочки жалко.
NUR .
Кассирша міндетсініп жұлқынып жұмыс жасайды👎🏻👎🏻👎🏻
bebeb bebeb
Шашты мал қылып алады,бір көке ғана жақсы алад
Тогжан Темирбекова
Үнемі осы шаштаразға барамыз. Ішіндегі кассир де, шашатараздар да өте сыпайы кісілер. Ұлдарым өздері кезекке тұрып, шаштарын баса береді. Касса отырған қыз үнемі кезекпен кіргізіп, қадағалап отырады. Бастысы қаланың тура ортасында орналақан. Іші таза, бағасы қымбат емес (жас ерекшелікке байланысты ескерілген)
Ерасыл
Өте нашар қалай болса солай алады. Шаш алатын адамдан өз істерін толық білмейді қыйсық қылып алып береді
AJ
Akniet Jamantaeva
Ваще ужасно оз жумыстарын билмиди,не советую (
Toha Muslim
Быстро, вежливо, качественно обслужили
Айжан Аширбекова
Обслуживание 0, уборный бола тұра кішкентай баланы қысылып тұрсада кіргізбеді😒 шашты қалай болса солай өздерінше бастыра салады, персоналы грубые, коммуникабельность 0
Улпан Абулкаирова
Оте нашар Жумыскерлеринизди ауыстырасыздар ау оте дореки Бир ер киси адммен сойлесе де алмайд Урыссып бос емеспин деп ози отыр ангиме айтып бир адаммен
Мирас Тусупов🖤
Не умеет стричь
Dilnara Abdirova
Бұл парикмахерскийге бармаңыздар!Дұрыс қия алмайды. Запиське жазылып қойсақ та, басқа адамдарды қабылдайды. Сіңілім суреттегідей челка жасатқысы келген, бірақ жаман қылдырып қиып берді. Ұнамағанын айттық, ақшаны қайтарған жоқ.
Улбосын Молдабергенова
❗️❗️❗️❗️Хотела записаться на маникюр там сидела какая то женщина на 2 этаже желтые волосы и маленького роста.Не сказала не инстаграм и не хотела меня записывать.Сказала «у нас живая очередь» и сказала что запись у неё ,но через 10 мин ушла.Это была примерно 18:00 но салон работает до 21:00. Ужасное проста обслуживание и сервис.Полный там бардак.И еще мужа как попала стригли.Еще сидела ресепшене женщина по имени Улбосын ,она сидела и общался по телефону и грубо отвечала клиентам.Надо поработать с персоналом.❗️❗️❗️❗️❗️ Red флаг.
KV
Kon Vi
Ужасно , не умеют стричь , оболванили мужа , пришлось перестригаться в другом месте
ҚР
Қайрат Рақымжанов
Про ООО ооо лол л ль л
Айганым Кусаинова
Не советую , пришли сказали подождать, ждали час спрашиваем где мастер, сказли в магазин ушла, все сотрудикам плевать, не отвечают на вопросы нормально, облуживание ужас. В необеденное время , когда ждут клиенты решили покушать суши🙄🙄🙄
BS
Berik Sayakhmet
шашты ауылда кайшымен басатын кисилер сиякты басатын жер екен