SayaAkim
Салон красоты
Айдана Суиндикова
Салеметсиздерма! Жезқазған қаласына енді келіп жатқан қыздар болса,осы салонға барыңыздар деп кеңес берер едім!Салонның іші жарық,жаңа және де ең маңыздысы мастерлері өз істерінің білікті мамандары👍👍👍 Әсіресе,өзім баратын мастер- Сая ханым🌷Шаштарыңызды уайымдамай тапсыруға болады,қалағаңыңызды айтпайақ, даже оданда күшті қылып,кесіп,бояп береді👍👍👍
Айнур Кенжебекова
Бірнеше жыл бойы осы жерге келіп жүрмін. Сая мастерге келемін. Жұмысы көңілімнен шығады. Жаңа салон өте жарық таза мастерлері де ілтипатты. ❤️❤️❤️❤️❤️
Daryn 👾
асель ертаева
Сая ,как всегда СУПЕР🤩🤩❤️
S
Samal
Шеберлер жумыс жасайтын салон.Бәрі керемет
Айман Игенова
Өте керемет жұмыс! Мастерлеріңіздің қолы алтын 💖 Қызмет сапасы жоғары, бәрі ұқыпты әрі әдемі жасалды ✨ Мастерге үлкен рахмет! Нәтижесіне өте риза болдым 😍 Жылы қабылдау, кәсіби жұмыс – бәрі ұнады 🌷 Әрдайым осылай сапалы қызмет көрсете беріңіздер 👍 Салон атмосферасы да, мастердің жұмысы да керемет 💫
ЗБ
Зайнаб Бейсембаева
Мне понравилось 😍👍🏻
AR
Ainur Ramazan
Қаламыздағы ең жақсы салондардын бірі. Қызмет көрсетулері мықты. Мастерлері өте жақсы қарсы алып қызметтерін жасайды. Жұмыстарын жеміс тілеймін
Arai Abeuova
Сая ханымның қолынан шыққан өнер керемет👍 Еңбегініздің жемісін көрініз
БК
Батима Кожырбаева
Сая спасибо огромное за причёску! Реально профессионально стригут, модно, чисто, советует какая причёска к лицу! С учётом того что у меня малыш маленький мне еще и важна скорость а этом Сая вообще отличилась!!! Крутая сложная по стрижка 20 минут вообще прелесть
Aubakirova Kuralai
Қаладағы ең керемет сұлулық салондардың бірі.❤️ Сая,менің ең алғашқы мастерім💝 Өз ісінің шебері деп білемін,әр ісіне мұқиятты,әрдайым сыпайы әрі жылы құшақпен қарсы алады,жұмысына көңілім толды,өзіме қатты ұнады💞
Карлыгаш Сейтжаппарова
Сая салоны керемет озим Саяга кидыртамын шашымды ишиндеги кыздардын бари оз жумыстасын шеберлери колдарына дерт бермепсин солонга келиниздер еш окибизиздер
ЖС
Жанайым Совет
Очень понравилась услуга парикмахера. Мастер Сая аккуратная, внимательная, сразу поняла, что именно я хочу. Стрижка получилась ровной и ухоженной, без спешки. Видно, что человек знает своё дело. Обязательно приду ещё и буду рекомендовать.
АЕ
Айгерим Ершаева
Хочу выразить искреннюю благодарность своей стилистке Сая!Она — настоящий профессионал с большой буквы: точно уловила мои пожелания, дала полезные советы и воплотила образ, который превзошёл все ожидания. Стрижка и окрашивание — безупречны! Отдельное спасибо за чуткость, аккуратность и тёплую атмосферу. Теперь только к вам — благодарю за красоту и отличное настроение!
КБ
Карлыгаш Балмаганбетова
Милые дамы🥰, я Всем рекомендую один раз посетить этот салон. Услуги, внимание, Вы будите в восторге. Получите свой стиль, полезные советы. Комфорт за время обслуживания.
М.
Меруерт .
Салон ұнады, таза, жарық, жайлы. Мастерлер де өз істерінің шебері екен, әсіресе Сая ханым. Клиенттермен сыпайы, ойларынан шығатындай үлгідегі стрижка мен түсін жасап береді. Салонға баруға кеңес беремін. ✊🏻
BB
Bibinur Batyrova
Шашымды ылғида осы жерге қидыртамын. Қандай үлгі қаласам, дәл солай ойымдағыдай етіп өте жылдам қиып береді. Декретте болған соң маған жұмыстың тез орындалуы өте маңызды. Мастер Сая өз ісінің шебер маманы👍🏻
СЛ
Солнце Луна
Супер салон! 🔥 Осталась в полном восторге — профессиональные мастера, внимательное отношение и идеальный результат. Стрижка получилась именно такой, как хотела, даже лучше ожиданий! Атмосфера очень приятная, чувствуется забота о клиентах. Обязательно вернусь и с уверенностью рекомендую всем! 💇♀️✨ P.S. Свою красоту могу доверить только Сае♥️.
Абилхан Акимов
Өте тамаша және әдемі Сән салоны.Барыңыздар еш өкінбейсіздер, келбеттеріңіздің қалай құлпырып кеткеніне куә боласыздар
Жадыра Кульмурзина
Специалисты высокого уровня👍
СЖ
Санжар Жумабек
Супер!!!
КЖ
Карлыгаш Жакупова
Салон красоты" SayaAkim" самый лучший салон в городе. Очень внимательные и вежливые мастера. Мастера своего дела. Всегда найдут подход к клиентам. Побывав один раз у мастера,не захотите поменять его никогда. Я столько лет хожу к своей Саечке. Я рада что она у меня есть. Девочки очень дружные,внимательные. Сделают и маникюр,и педикюр,и прически,и стрижки на любой вкус. Спасибо что вы есть 👍👍👍🥰🥰🥰
СМ
Сарсенкуль Молдакул
На все руки мастер,всем рекомендую.
aD
aisha Dastanqyzy
Салон өте керемет!Назерке деген мастерге айыны 2 рет барамын қолы алтын!салон іші тап-таза бір мін таппайсын советую осы салонға келініздер❤️
ГА
Галия Адырбекова
Мен бұл мастерлердің Сая мен Арайдың тұрақты клиентімін.Қыздардың жұмысы өте ұнайды,ойымдағыдай шаш қию,бояу .Салонның іші тап-таза,әрі жарық.Әрдайым жақсы көңілмен үйге ораламын.Бүгін де барып,шашымды қиғызып қайттым.Қыздар еңбектіріңіз жемісті болсын!❤️ Баршаңызға кеңес беремін баруға,өте жоғары деңгейдегі мастерлер👍👍👍
SA
S A
Салон очень красивый , чистый и приятно находиться внутри , мастер Сая , профессионал своего дела , стригусь уже 8 лет у нее , всегда хорошо стрижет , рада , что она открыла свой салон . Удачи и процветания бизнесу !
ИЮ
Ирина Ю
Самый лучший салон в городе. Сая отличный парикмахер высокого уровня. Всегда обслуживают по высшему разряду. В салоне есть услуги маникюра и наращивания ресниц
Майя Бк
Ноль клиентоориентированности, мастера некомпетентны. По поводу времени вообще молчу, записывают всех подряд на одно время, а ждать сидеть по полчаса - абсурд!
Albina О
Договорилась с мастером, что примет в 13.00, с 12.00 до 13.00 сказала будет другая клиентка, приехала к 12.45 закрыто, ждать на улице смысла не вижу 😤😡
СА
Сая Акимова
Салон жаңа стильде жасалған , мастерлері дғ сыпайы, үнемі даму үстінде, біраз қызметтер көрсетілген, салонға барып өзіңе силық жаса!👍🏻🔥 Сіздерді күтеміз!!!!!
Laula Akimova
Керемет білікті мастерлар, дәл өзін қалағандай жасап береді! Салон өте уютный 👍, бағалары да қол жетімді. Қаладағы ең жақсы салон!
Акнур Касым
Светлый уютный салон💛постоянная клиентка. Грамотный подход каждому клиенту 🤗 приемлемые цены🤤На стрижку и на покроску хожу только к Сае❤️постоянно угощают чаем и вкусностями 🤭
Саукимова Акмарал
Жақсы салон, мастерлері де өте жақсы сыпайы, бағалары да қолжетімді.
ЖМ
Жулдыз Мамырбаева
Классный уютный салон и прекрасные мастера
Aigul Suleimenova
Салон супер,особенно парикмахер Саягул,мастер своего дела,одним словом АС !
Aika Sardabekovna
Всё супер👍👍