Мастер.Ok!
Raha Aliev
Норм
Айжарқын Сардарбекова
В восторге
Кирильмен 👍🏻 Зарина 👍🏻 Керемет кеңесші Алла риза болсын өте жақсы жұмыс жасайды‼️‼️‼️‼️‼️🦾🦾🦾🦾🦾✊🏻✊🏻✊🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Тем-Самым-Буду-Я Только-Я
Все ок
Серикхан Молдагалиев
Совсем не понравилось
Нашар, сатушылар клиетпен сөйлесу білмейді, дүкенде ненің не екенін, не бар не жоғын білмейді
Асхат Туйебаев
Классный магазин,приятное обслуживание👍
Карина Dream
В восторге
Очень порадовало то что есть дополнительные скидки для многодетных и пенсионеров и инвалидов!
Staniki i
В восторге
Мрамор алдым өте керемет бәрі консультанттар жақсы мастерОк ризамын
григорий кара
Совсем не понравилось
Обслуживание на нуле стоиш ждёш по пол часа
Astana Turan
В восторге
Керемет дүкен!Құрылыс тауарларының сапасы өте жоғары👍👍👍бағалары қаламыз бойынша ең төмен.Сатушылары өте сыпайы,жоғары деңгейде қызмет көрсетеді,әрқашанда керек затыңыздың барлық қыр сырын түсіндіріп көрсетіп береді!Жарайсыздар!👏👏👏👏