HappyCake
4.4
4.4
Мадинка Мадина
Совсем не понравилось
Заказала торт «Сникерс» на мероприятие и осталась очень разочарована. Первое впечатление — торт не первой свежести. Создалось ощущение, будто он простоял 5-6 дней до сборки, хотя заказ был оформлен за пять дней до нужной даты. Торт очень сухой, бисквитные коржи плохо пропитаны, крема практически нет. Безе просто смешано с ореховой карамелью. Есть можно, но восторга он совершенно не вызывает.
Аружан Аманкелдыева
В восторге
Өзіме бұрыннан медовиктері ұнайды! Бетіндегі жазуын Құралай деген сатушыларыңыз әдемі етіп жазып берді. Көп-көп рахмет!
Nurayyim B
крем торта не вкусный
1 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Nurayyim! Подскажите, пожалуйста, номер заказа. Или подскажите, пожалуйста, когда и какой торт вы купили у нас?
NK
Nurlan K
В восторге
Керемет торттар. Құралай деген кассир бала өте тәрбиелі, молодец
16 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Nurlan! Біздің сатушы-кассир Құралайдың атқарған жұмысы және дәмді торттарымыз көңіл…
АЕ
Ажар Ережеп
Күшті дәмді
26 июля 2025, официальный ответ
Ажар, сәлеметсіз бе! Пікіріңізге үлкен рақмет! Торт Сізге ұнағанына қуаныштымыз!
СЖ
Салтанат Жакенова
Совсем не понравилось
2gis 21.00-ге дейін жұмыс жасайды деп тұр( барсақ 20.00 деп жауып кеткен( осында өзгертіп қойсаңыздар
СБ
Салтанат Бабаева
В восторге
Құралай деген қыз прям тез обсуживатет екен сөз жоқ керемет Есімін сұрап алдым отзыв жазғым келді Бірінші рет осылай тез обслужили😍
bK
baha Kz
В восторге
Happy cake торттары әрдайым балғын және тәтті, әр мерекелік шараларда осы жерден торт аламыз, дами беріңіздер істеріңізге берекесін берсін, сатушы Балжан өте қарапайым, надпись кушті жазып берді🍰☺️🥰
28 января 2025, официальный ответ
Bahtiyar, біздің торттар сіздің мерекелік шаралардың сәні болып жүргеніне, сапасы ұнайтынына өте қуа…
AB
Aizhan Baitanatova
Не понравилось
Продавец в г Сатпаев очень грубая. Время самовывоза всегда указываю раньше (по факту иду позже) и даже когда прихожу позже на 30-40 минут заказ не готов. Это отзыв не 1 посещения, на постоянной основе покупаем торты и каждый раз так
Камшат Амангелдiқызы
В восторге
Happy cake-тің торттары балғын, өте дәмді. Отбасылық барлық мерекелерде: туған күн, құда тамақ т.б қуанышты сәттерімде тек Happy cake торттарын ғана аламын. Сіздерге де алуға кеңеа беремін👍👍👍🔥🔥🔥
JK
Jansaya Kusainova
В восторге
HappyCake торттары ерекше дәмді, керемет! Осындай тәтті туындыларды дайындап жүрген барлық еңбекқор қызметкерлерге шексіз алғысымды білдіремін. Еңбектеріңіз жаңа берсін, әр күндеріңіз сәттіге толы болсын! ❤️Менің сүйікті торттым шоколадно-банановый😋
Inzhu Zhaqanshaeva
В восторге
Жақында HappyCake-тің Нью-йорк чизкейкін жедім, дәмін жай сөзбен айтып жеткізе алмаймын 😋👍 Алдында ою чизкейгін алғанбыз, ол да ұнады. Енді испанский көру қалды 😍
Ayazhan 17
В восторге
Happy Cake-тің тәттілері өте дәмді, балғын әрі әдемі жасалған. Дәмі тіл үйіреді, қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде.🔥👍🏻
16 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңызға көп рақмет! Сізді дүкенімізде тағы күтеміз!
Наргиз Купетова
Совсем не понравилось
Вчера купили чизкейк. Дома открыла-лежит рядом с чизкейком длинный чёрный волос.Ставлю одну звезду.Покупаешь в таком месте,думая,что это промышленная кондитерская ,а не домашняя выпечка.Все чисто должно быть. Сам чизкейк неплох,но цена неоправдана-9000тг.
16 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Наргиз! Вы верно отметили, что наши торты готовятся в цеху, а не дома, где все кондите…
СБ
Сунгат Бимолдаев
В восторге
Торттары күшті жеген сайын аузыңда ериді, әрдайым свежый болады🥰
28 января 2025, официальный ответ
Сунгат, торттарымыз сіздің көңіліңізден шығатынына өте қуаныштымыз! Уақыт тауып пікір қалдырғаныңызға рақмет!
Дашулька Ни
Самые вкусные торты🍰🫶🏻
28 января 2025, официальный ответ
Дашулька, благодарим Вас за положительный отзыв! Мы очень радуемся, когда узнаем, что клиенты довольны вкусом наших тортов. Приходите к нам почаще! =)
Асель Меймашова
Было средне
Торты вкусные всегда свежие. Это радует. Но девочки в Самади гуляют по супермаркету общаются с продовцами и клиент должен у всех спрашивать где продавец и ждать пока она придет. Не надевают перчатки, и тем более уж не моют руки как у меня на глазах бежала через весь супермаркет чтобы обслужить. С сервисом нужно еще поработать! P.s. фото не с того дня покупки)
28 января 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Асель! Мы очень рады тому, что имеем возможность радовать своими свежими и вкусными то…
Alibek K.
Спасибо большое! Очень вкусный торт🎂 Праздник удался☺️
Добрый день. Огромное спасибо за отзыв и высокую оценку! Всегда вам рады 🙏🏼
Аян Жунусов
Самый вкусные торты области Улытау. 🤤🤤🤤🤤🤤👍👍👍👍 молодцы одним словом
Маржан Бугумбаева
Шоколадный банановый алдым . Продовец өте жақсы қыз екен
26 июля 2025, официальный ответ
Маржан, сәлеметсіз бе! Жақсы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз! Сатушы қыздың жұмысы және торттың дәмі ме…
iz
inzhu zhanabergenova
В восторге
Торттың дәмі өте дәмді,көңілімізден шығады.Еңбектеріңіз берекелі болсын!
28 января 2025, официальный ответ
Құрметті Inzhu! Уақытыңызды бөліп, оң пікірлі жазба қалдырғаныңыз үшін көп рақмет! Біз өте тырысамыз және осындай пікірлер оқығанда қатты қуанамыз!
a1ikhanova.j 👄
В восторге
Самые вкусные торты нашего города тут!
28 января 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Janel! Спасибо за такой приятный отзыв! Будем рады видеть Вас еще!
Aknietim S
В восторге
Өте дәмді торттар алыңыздар келіңіздер өкінбейсіздер❤️✨
1 мая 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге көп рақмет!
ДА
Дамир Амиржанов
В восторге
Жаксы торттар сатады свежый барып алсаныздар окинбейсиздер
1 мая 2024, официальный ответ
Сәлеметсіздер! Пікір қалдырғаныңызға көп рақмет! Біздің торттар Сіздің көңіліңізден шығатынына қуаныштымыз!
Руслан Утеубек
В восторге
Тортттары жаксы свежий сервис керемет👍🏽
1 мая 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңызға көп рақмет!
Тамерлан Мусиринбеков
Очень вкусные торты 😋
1 мая 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за отзыв! Мы очень рады тому, что нашим клиентам нравятся торты от HappyCake!